ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 'ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ '




Μάθε παιδί Γράμματα !!!! Δες Εδώ..

Εκπαιδευτικοί: Περισσότερες ώρες εργασίας οι καθηγητές θα πρέπει να δουλεύουν από δύο έως τέσσερις ώρες παραπάνω, ... και υποχρεωτικές μεταθέσεις φέρνει προεδρικό διάταγμα

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη διάταξη, από 1/9/2013 οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα διδάσκουν «ώρες 23 αν έχουν έως έξι έτη υπηρεσίας- ώρες 21 αν έχουν από έξι μέχρι δώδεκα έτη υπηρεσίας- και ώρες 20 αν έχουν πάνω από δώδεκα έτη υπηρεσίας»...και έρχεται και ο ΟΛΜΕ: και Απειλεί με απεργίες στις Πανελλαδικές ...τότε σίγουρα κι εμείς κι αυτοί «στραβά αρμενίζουμε».
Το θέμα είναι αρκούντως λεπτό και αμφιλεγόμενο,Το πρόβλημα με το πολυνομοσχέδιο δεν είναι η αύξηση του ωραρίου αλλά η μείωση των οργανικών θέσεων που θα προκύψει από αυτή.Στο πολυνομοσχέδιο αναφέρεται ρητά ότι όσοι βγουν υπεράριθμοι θα έχουν την “ευκαιρία” να τοποθετηθούν εντός της περιφέρειας τους και στη συνέχεια αν δεν βρουν κάτι εκεί θα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην Ελλάδα!!.
Δεν μπορείς να "ξεριζώνεις" έναν εκπαιδευτικό 45 χρονών από το σπίτι του και να τον στέλνεις στη Σάμο με 900 μισθό. Αυτό μετά δεν είναι επάγγελμα. Είναι στρατιωτική θητεία. Και ούτε να περιμένεις ότι αυτός ο πεινασμένος και απογοητευμένος "φαντάρος" θα μπεί σε τάξη και να πρέπει να κρατά συμμαζεμένους και να κάνει μάθημα σε 20-30 αρκουδόμαγκες που ΔΕΝ θέλουν να είναι εκεί και ΔΕΝ θέλουν να μάθουν πως θα κάνει μάθημα με όρεξη. Και μετά θα αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουμε παιδεία!.. από έρευνα τις unesco προκύπτει "1 ώρα διδασκαλίας είναι ίση με 4 ώρες δουλειά γραφείου" από θέμα κούρασης και φόρτου εργασίας. 
Επιπλέον, νομίζω δεν αμφισβητεί κανείς ότι δουλειές που έχουν να κάνουν με διαχείριση ΑΝΘΡΩΠΩΝ είναι πάντα δυσκολότερες κατά μέσο όρο από τις υπόλοιπες...ίσως αυτός  ειναι ο πονηρός σκοπός τους!! να χωρίσουν τα ζευγάρια ώστε να καταστραφεί ο όρος οικογένεια,και αν αρνηθούν να πάνε θα απολύονται η θα μένουν άνεργοι. με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι από μόνοι τους και θα πουν ότι μόνοι σας χάσατε την δουλειά σας και όχι ότι τους απολύσανε!
Συμφωνώ ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εργάζονται περισσότερες ώρες-ακριβώς όπως συμβαίνει και σε άλλες Ευρωπαικες χώρες.... οι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό πληρώνονται τριπλάσια και τετραπλάσια από τους εδώ...Η κόρη μου,διδάσκει  στο hong-kong, εργάζεται σε σχολείο 5 μέρες, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, με διάλειμμα 2 ωρών το μεσημέρι και έχει απολαβές καθαρές  2.000 ευρώ το μήνα, έχει δικό της γραφείο, υπολογιστή extra χρήματα μηνιαίως για αναλώσιμα είδη κλπ και αυστηρά 10-12 παιδιά με συμβόλαιο που ανανεώνεται ετησίως οχι μονιμότητα .. Εδώ γιατί.....
Υπάρχουν τεμπέληδες καθηγητές πράγματι οι οποίοι αντί να διδάσκουν, ψάχνουν πελάτες για ιδιαίτερα....όπως επίσης υπάρχουν και ευσυνείδητοι δάσκαλοι.. ..
Το να τους παίρνεις όμως όλους η μπάλα είναι άδικο και ανήθικο!!!   

Το θέμα είναι να οργανώσουμε το κράτος μας σωστά. Και όχι να τιμωρήσουμε τους Δ. Υ επειδή ζηλεύομαι τόσα χρόνια για τα προνόμιά τους. Η αλήθεια πονάει..... 
Η κακή διαχείριση πόρων τις τελευταίες δεκαετίες οδήγησε στο να παίρνουν οι εκπαιδευτικοί 900 ευρω. Θα μπορούσαν να παίρνουν 2,000 ο καθένας μηνιαίως αλλά βλέπεις έπρεπε ολοι να βρουν με κάποιο τρόπο δουλειά σ"αυτή τη χώρα. . 
Ακόμα και οι Ανίκανοι. . Όπως είπε και ο Γιουνκερ στην αρχή της κρίσης απευθυνόμενος στους Έλληνες:Το πάρτι τελείωσε!!!!
«The party is over»:

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured