ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ / 24 ώρες το 24 ωρο



Ανοιχτά κάθε Κυριακή τα καταστήματα έως 250 τετραγωνικά
Την απελευθέρωση της λειτουργίας των μικρών καταστημάτων (έως 250 τμ) όλες τις Κυριακές του έτους, προβλέπουν οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς.
Τα λοιπά καταστήματα, ανεξαρτήτως τετραγωνικών θα μπορούν να λειτουργούν επτά Κυριακές τον χρόνο
Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές προσπαθούν να το περάσουν από το 2006, οπότε φίλοι μην ψαρώνετε. . . ΑΝ τελικά περάσει, λόγω των αλυσίδων και των μεγάλων επιχειρήσεων που θα ζορίσουν εμάς τους υπόλοιπους, ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα μποϋκοτάρει με την αποχή του το μέτρο αυτό και θα τελειώσει εκεί. Μαζί με τον καινούριο φόρο επιτηδεύματος και την φορολόγηση για το 2013, αυτό θα είναι η οριστική ταφόπλακα στη μικρή επιχείρηση.
Τα Μόνα μαγαζιά που θα επωφεληθούν αν είναι ανοιχτά την Κυριακή, θα είναι τα μεγαλοκαταστηματα γιατί μόνο αυτά θα μπορούνε να ανοίξουνε γιατί έχουν προσωπικό. Αυτό θα καταστρέψει τα μικρά μαγαζιά, όσα έχουν καταφέρει να μείνουν ανοιχτά μετά τις φορολογίες κτλ.Στο εξωτερικό, όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά όλη την εβδομάδα, παρατηρείτε η μεγαλύτερη κίνησή το σαββατοκύριακο και ειναι νεκρά τις άλλες μέρες.
Σε πολλά μέρη μάλιστα, πολλά μαγαζιά ανοίγουν το Σαββατοκύριακο άλλα κλείνουν η Τρίτη η Τετάρτη που βρίσκουν είναι πολύ νεκρές μέρες όταν την Κυριακή είναι ανοιχτά.Αρα, δεν κερδίζουμε τίποτα
Έχετε την εντύπωση ότι όσα μαγαζιά ανοίξουν και τις Κυριακές, θα πληρώνουν υπερωρίες ή θα πάρουν κόσμο? Με τους ίδιους θα δουλεύουν, δίνοντας ένα ενδιάμεσο ρεπό και σ όποιον αρέσει. Και καλά, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, ποιος θα μπει να ψωνίσει αφού λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, σε πολλές οικογένειες δε ούτε για τα απολύτως απαραίτητα. ? Με τι λεφτά θα ψωνίζει ο κόσμος το σκεφτήκατε?
 
Ότι όταν ανοίγει ένα μαγαζί τα ρολά, αμέσως επιβαρύνεται με ΔΕΗ (που την ακριβαίνετε) και άλλα έξοδα που πρέπει να βγουν από κάπου, το σκεφτήκατε
Υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό, με ανέργους. Βάλε τα χαράτσι, το ένα μετά το άλλο, δεν μένει τίποτα.

Το κράτος οφείλει να δημιουργεί δουλειές για όλους.

ΑΝΕΜΟΣ
 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured