ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ο Τσακ Νορις της παραπληροφόρησης




Ο ΞΕΡΟΛΑΣ  ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ

Ναι, είναι γεγονός! Γνωρίζει τα πάντα! 
Οι εγκυκλοπαίδειες χρησιμεύουν μόνο για να στηρίζουν πόδια τραπεζιών! 
Oι πρυτάνεις και οι δόκτορες σχίζουν τα πτυχία τους και πουλάνε τις έδρες τους μισοτιμής! 
Διότι, ο ξερόλας, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Με μια πλούσια γκάμα, από ανθρωπολογία και βοτανολογία μέχρι πυρηνική φυσική και οριγκάμι, ο ξερόλας έχει την ιδανική απάντηση σε κάθε ερώτημα!

Ξέρει για ποιο λόγο γίνονται οι σεισμοί, καθώς και πού θα γίνει ο επόμενος, πόσα ρίχτερ θα είναι και τι επίκεντρο θα έχει! Ξέρει πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στην Αθήνα, πώς θα γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια και τι διαδρομή πρέπει να ακολουθεί η επόμενη γραμμή του μετρό! Ξέρει πώς βγήκε η κυβέρνηση, ποιος τρώει τα δημόσια κονδύλια και πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές! Ξέρει γιατί κολλάνε τα Windows, ποιος φτιάχνει τους ιούς και πώς «καίμε» cd! Ξέρει τα πάντα για τις αράχνες, τα σκυλιά, τα αεροπλάνα, τα λοιμώδη νοσήματα, τα Όσκαρ, τη ραδιενέργεια, τους εξωγήινους, τη νανοτεχνολογία, το λιανεμπόριο, την παραγωγή σταφίδας, τα τυριά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Ο ξερόλας είναι ένα υβρίδιο Δομής, Μagenta και Google!!!
Θα τον δεις στα πάνελ μεσημεριανών τηλεοπτικών εκπομπών κίτρινου επιπέδου, να συζητά για τη χρησιμότητα του θεσμού της Eurovision, με την ίδια ευκολία που θα τον δεις και σε πάνελ μεταμεσονύκτιου τοκ-σόου, να αναλύει πώς θα σωθεί η οικονομία της χώρας. Στο ενδιάμεσο, θα κάνει και μία στάση σε 3 δελτία ειδήσεων, ώστε να πει τη γνώμη του για τα σκάνδαλα με τα τρόφιμα (Αντέννα), να δώσει τη λύση στο «πώς έπεσε το αεροπλάνο» (Mega) και να απαντήσει στο καίριο ερώτημα αν η Έφη Θώδη θα βγάλει τραγούδι και στα αρμένικα (Star), ενώ θα έχει και παράλληλη σύνδεση με Alter για να πει τη γνώμη του και για τις τιμές του φραπέ στο Κολωνάκι και στην Στουτγάρδη! Ο ξερόλας είναι περιζήτητος στα κανάλια. Διότι ακόμα κι αν δεν έχει κάτι να πει, γεμίζει τηλεοπτικές τρύπες!
Συνήθως ο ξερόλας δεν περιμένει να ζητήσεις τη βοήθειά του! Η ειδική έκτη αίσθηση που διαθέτει, τον μετατρέπει σε Spiderman των database! Θα βρει μόνος του το προβληματισμένο θύμα και θα του δώσει τη λύση, είτε το ζητήσει είτε όχι! Έχει τόσες γνώσεις μέσα στο κεφάλι του, που σχεδόν ξεχύνονται μόνες τους! Και πάντα, την πιο κατάλληλη στιγμή
Όταν θα είσαι για σαράντα λεπτά φρακαρισμένος στην κίνηση, μέσα από καυσαέρια, κορναρίσματα και βρισίδι, ο ξερόλας από το πίσω κάθισμα θα δώσει πάλι τη λύση: «Έπρεπε να πάμε από το άλλο στενάκι. Γλιτώνουμε δυο φανάρια».
Όταν θα είσαι μέχρι το λαιμό χωμένος μέσα στις κατσαρόλες, προσπαθώντας με το ένα χέρι να ανακατέψεις τη σάλτσα, με το άλλο να βγάλεις το κοτόπουλο από το φούρνο και με το στόμα να ξεφλουδίσεις μια πατάτα, ο ξερόλας θα είναι εκεί να δώσει το απόσταγμα σοφίας: «Έβαλες και σκόρδο στη σάλτσα; Γιατί θα γίνει βαριά!»
Μα ο ξερόλας, δεν μένει επαναπαυμένος στις δάφνες του. Όοοοχι! Δεν αρκείται σε αυτά που ήδη γνωρίζει, αλλά πρέπει να μάθει κι άλλα! Έτσι, διαβάζει! Διαβάζει συνεχώς! Δεν υπάρχει δωρεάν ένθετο εφημερίδας που να μην πέφτει στα χέρια του! Αλλά, φυσικά, τόσες πολλές γνώσεις και τόσο λίγος χρόνος! Ο ξερόλας δεν προλαβαίνει να τα αφομοιώσει όλα! Αρκείται, λοιπόν, σε ένα πασάλειμμα! Λίγο από βιβλιοκριτική, λίγο από ιατρικά θέματα, λίγο από κοσμοπολίτικα, λίγο από Πάμε Στοίχημα! Όλα τα έχει ο μπαξές! Βέβαια, κάπου κάπου μπερδεύεται και αυτός! Λογικό είναι με τόσες ξέχειλες γνώσεις να παλεύουν για μια θέση στον εγκέφαλό του! Έτσι, μπορεί μιλώντας για τον Αλέκο Φασιανό, ο ξερόλας να σου πει ότι οι καλύτεροι φασιανοί κρύβονται στα βουνά της Ηπείρου, ή συζητώντας για τους αδελφούς Μαρξ, να σου επισημάνει ότι ο κομμουνισμός πέθανε, αλλά το «Κεφάλαιο» μένει αθάνατο και άλλα κουλά!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Ο ξερόλας είναι συνήθως τόσο μόνος... Οι υπόλοιποι άνθρωποι, αδύναμοι και αμαθείς από τη φύση τους, αλλά και ζηλόφθονοι, δεν μπορούν να αντέξουν τη σύγκριση μαζί του... Έτσι, μένει μόνος, συντροφιά με τις γνώσεις, τα βιβλία του και τα πάνσοφα αποφθέγματα των αρχαίων φιλοσόφων... Όλων, εκτός από ενός: εκείνου του άσχετου, ηττοπαθή Σωκράτη, που ανέφερε μια μέρα προκλητικά: 
εν οίδα, ότι ουδέν οίδα! Τώρα η αντιμετώπιση του εξαρτάται...
Αν ο ξερόλας δεν είναι φίλος χέστηκες, δεν του δίνεις καμία σημασία, τον αποφεύγεις, δεν ασχολείσαι μαζί σου, κοινώς τον αντιμετωπίζεις ως αόρατο. 
Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα όταν είσαι υποχρεωμένος να τον υποστείς για κάμποση ώρα και δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα,Τότε επιστρατεύεις το οπλοστάσιό σου σε καταφατικές εκφράσεις όπως “μάλιστα”, “τι λες ρε παιδί μου”, “άντε ρε, για σκέψου”, “χμμμ πολύ ενδιαφέρον”, “οοοκ, θα το έχω υπόψιν” ενώ ταυτόχρονα κοιτάς το ρολόι ή παίρνεις τηλέφωνο κάποιο φίλο και κάνεις ότι προέκυψε κάποιο σημαντικό θέμα και πρέπει να φύγεις άμεσα. 
Τώρα αν ο ξερόλας είναι φίλος, εκεί πια χρειάζεται υπομονή, άπειρη αγάπη και κατανόηση στο δράμα που ζει!
Το χειρότερο από όλα είναι λοιπόν ότι κάμποσοι φίλοι μου έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν τέτοια συμπτώματα. Μάλιστα κάποιων είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους, αλλά τους έχω αποδεχτεί με τις ατέλειές τους! 

 Αυτό ήταν, δεν ξαναλέω τίποτα για τους ξερόλες, γιατί τρέμωωωω μην γίνω και εγώ μια μέρα κομμάτι αυτής της εκλεκτής κάστας υπερανθρώπων και δεν θα το αντέξω αυτό από τον εαυτό μου!!!

"Φτου-Φτου"...Θεός φυλάξει!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured