ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Θα πάρω τα βουνά



[Φανταστικός] Προορισμός: Τσαγκαράδα Πηλίου
Η Τσαγκαράδα έχει 710 κατοίκους. Aπέχει 51 χλμ A από το Bόλο.
Εντάξει, το να πάρεις τα βουνά (του Πηλίου) τέτοια εποχή δεν κερδίζει βραβείο πρωτοτυπίας. 
Αλλά το τι σου προτείνουμε να κάνεις εκεί, θα μπορούσες.....
Να σκέφτεσαι πεζοπορίες ή κλέψιμο μήλων από αφύλαχτες καλλιέργειες  έχουμε να σου προτείνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό: κυνήγι μανιταριών.
Αν χασκογέλασες σ’ αυτό το σημείο, να τονίσουμε ότι το εννοούμε: μιλάμε για τα μανιτάρια που βάζεις μέσα στις ομελέτες και τις συνταγές σου και αν τα αγαπάς όσο εμείς ή αν περνάς φάση γαστρονομίας, αυτήν την στιγμή είσαι ήδη σ’ ετοιμότητα να κάνεις την κράτηση.
Δράση στο Πήλιο 
Ένας πολλά υποσχόμενος ξενώνας άνοιξε μόλις τις πόρτες του στην Άφησσο του Πηλίου, και φαίνεται ότι ήρθε αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά: Εκτός από τα όμορφα, ζεστά δωμάτια, τα λαχταριστά πρωινά και τη μοναδική θέα στον Παγασητικό, το Karavia Lux Inn έχει να προτείνει και οργανωμένες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν canyoning στο Μυλοπόταμο, trekking στο Χαλόρεμα ή mountain biking στο φράγμα Παναγιώτικο
Όλες οι διαδρομές canyoning και trekking γίνονται με τον έμπειρο οδηγό Γιώργο Ανδρέου και τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, ενώ στο mountain biking θα έχετε μαζί σας τον έμπειρο ποδηλάτη Αλέξανδρο Πετρούτσο. 
Οι τιμές ξεκινούν από 65€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, περιλαμβανομένου πρωινού και μιας δραστηριότητας, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για δύο ή περισσότερες διανυκτερεύσεις παρέχεται και ένα γεύμα δωρεάν.
 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ



…Ή μήπως μανιταρογνωσία στο Πήλιο;
Ο ξενώνας .Αmanita οργανώνει για 3 σαββατοκύριακα κανονικές θεματικές επιχειρήσεις κυνηγιού και μανιταρογνωσίας. 
Και κάπως έτσι θα μάθεις ότι υπάρχει ένα είδος που ονομάζεται ζουρλομανίταρο, πληροφορία που κάποτε μπορεί να σώσει την ζωή σου (ή την ομάδα σου στο trivia).
 Φυσικά, το καλύτερο μέρος αυτής της περιπέτειας είναι πως μετά την περιήγηση και τα μαθήματα, όλα τα φαγώσιμα μανιτάρια που θα έχετε μαζέψει στα καλαθάκια σας, θα καταναλωθούν δίπλα στο τζάκι με επιφωνήματα ευτυχίας και συνοδευόμενα από ντόπιο τσίπουρο.
Μιλώντας για τζάκια και τσίπουρα, ο Amanita, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του πηλιώτικου ξενώνα, με πρωινό από ντόπια προϊόντα, μαγική θέα, πέτρινη διακόσμηση και το έξτρα μπόνους της πολύ κοντινής παραλίας του Μυλοπόταμου–που μπορεί να φανεί χρήσιμη με τέτοιο καιρό.
Ότι και να επιλέξετε καλά να περάσετε...


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured