ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ !!!!


Οι Έλληνες ζούμε  πλέον σε μια εικονική πραγματικότητα. 
Προσπαθούν να ζήσουν με εξακόσια ευρώ και τους ενδιαφέρει να ενημερωθούν για το κόστος ελλιμενισμού ενός γιοτ στη μαρίνα της Ζέας. Δεν έχουν χρήματα να πάνε στο χωριό τους για ένα σαββατοκύριακο και γνωρίζουν τα πάντα για εξωτικούς προορισμούς. Έχουν αρχίσει να περιορίζουν το κρέας στην καθημερινή τους διατροφή και γνωρίζουν όλες τις διαβαθμίσεις της ποιότητας του μαύρου χαβιαριού. Καθημερινά στέκονται μπροστά σε άδεια ψυγεία και ονειρεύονται πρωινά με φράουλες και σαμπάνια.

Live your myth in Greece: Τα νεα επι του καναπεως

Ο Έλληνας ...Ζει το δικό του μύθο στην τηλεοπτική εικονική πραγματικότητα.

Ο κόσμος τρώει τ' αγγούρι καθημερινά στη δουλειά του και περιμένει κάθε Τρίτη "να τα χώσει" ο Λαζόπουλος στους "υπεύθυνους", οι Αμάν η περιμένει κάθε Πανούση να πει καμιά μαλακία να γελάσει και να βγάλει το άχτι του.
Αυτός είναι ο ρόλος τους, να καθηλώνουν την κοινωνία στον καναπέ και να περιμένουν κάποιους άλλους να τα χώσουν για να εκτονωθούν οι καταστάσεις.

 Επομένως σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατο να ξεσηκωθεί ο κόσμος ακόμα και αν οι δανειστές τον βγάλουν από τα σπίτια του και γυρνάει γυμνός στους δρόμους. 
Όταν αρχίσουν να μας… σηκώνουν από τους καναπέδες, για να μας πάρουν το σπίτι, να δούμε τι θα κάνετε? Και τότε τι θα λέτε?.. 
Μεγάλη απόδειξη αυτού είναι τόσο οι άνεργοι μισθωτοί όσο και οι άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Από τη στιγμή που τους πρόδωσαν και τους εγκατέλειψαν οι συνδικαλιστικές τους ηγεσίες, έμειναν εντελώς απροετοίμαστοι και ασύνδετοι για να αντιδράσουν. Έτσι αναγκαστικά οδηγούμαστε όλοι στον πάτο, περιμένοντας πλέον από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να μας υποδείξουν τι πρέπει να ψηφίσουμε.
Οι Πολιτικοί μας Έχουνε ένα ύφος λες και δέκα εκατομμύρια Έλληνες τους χρωστάνε: Τους είναι υπόχρεοι. Έχουνε την απαίτηση να τους λέει ο κόσμος «μπράβο»Ζουν σ' έναν δικό τους κόσμο και αρνούνται να δουν τον αληθινό. Όλοι αυτοί, νομίζουν  ότι παίρνουν μέρος σε ριάλιτι σόου.
Γύρω απ τα «παραλειπόμενα» του ριάλιτι μας ενημερώνουν νυχθημερόν «υπεύθυνα» και τεκμηριωμένα το MEGA και το ΣΚΑΙ, ενώ οι παίκτες  που βγαίνουν θα κάνουν αποκλειστικές δηλώσεις στον  Καψή και τον κύριο Μπάμπη Παπαδημητρίου και Ίσως εκεί βέβαια να έπαιρναν και τις μοναδικές ψήφους που δικαιούνται στη ζωή τους. Τις ψήφους για την αποχώρησή τους.
Αφενός, μας έχουν πείσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, αφετέρου το πολιτικό σύστημα και το σύστημα προπαγάνδας των ΜΜΕ δεν επιτρέπει να ξεχωρίσει κάποια ηγετική φυσιογνωμία ή κάποια κοινωνική κίνηση που θα ηγηθεί μιας αντίδρασης. 
Γιατί λοιπόν δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;
Αν αντί να κατεβαίνουμε 20 και 30 χιλιάδες άνθρωποι,στους δρόμους  κατέβει ένα εκατομμύριο, θα σου πω εγώ πού θα πάνε τα μέτρα και τι θα ψηφίζουν στη Βουλή. ...
Από τον καναπέ δεν γίνεται!
Ελλαδάρα  Μπετόν αρμέ. Λοβιτούρα. ΕΣΠΑ σε αεριτζήδες. Consultants κάθε είδους και για κάθε ανάγκη. Επενδυτικά προγράμματα με κεφάλαια ψιλικαντζίδικου (μάλλον να ανοίξουν όλοι από ένα). 
ΜΚΟ για κάθε χρήση και καημό....Αυτή είναι η Ελλαδαρα μας....
Θα περάσουν πολλές δεκαετίες πλέον για να καταλάβει ο λαός ότι τα διάφορα «ξέφωτα» και τα διάφορα «φώτα στα τούνελ» που του τάζουν είναι απλά απάτη για να τον κρατούν καθηλωμένο στον καναπέ, έστω και ασκεπή σε λίγο.


Ένας καναπές και μια τηλεοπτική οθόνη θα είναι σύντομα η μόνη μας περιουσία, αλλά ταυτόχρονα και οι αλυσίδες της σκλαβιάς μας.«Ένας λαός που περιμένει την κάλπη για να εξεγερθεί, είναι ένας λαός που δεν θέλει να εξεγερθεί ποτέ, είναι ένας λαός που έχει ήδη νικηθεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured