ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff



ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΆΚΙΑ ΚΑΙ Η.. "λύκαινα" της Γερμανίας "Frau Nein"

Η Ελλάδα και τα άλλα 3 γουρουνάκια (PIGS) κρίνουν το μέλλον της Ευρωζώνης-

portogal-italy-greeca-spain

οι Χοίροι δεν είναι άλλοι από τις εξής τέσσερις χώρες: Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία. (στα αγγλικά οι χοίροι είναι pigs, όπως και τα αρχικά των παραπάνω τεσσάρων χωρών). Πρόκειται για τις τέσσερις χώρες της Ευρωζώνης με τεράστια ελλείμματα οι οποίες έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους ξένους τραπεζίτες και επενδυτές.
Τα τέσσερα …γουρουνάκια, διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Προφανώς και οι τέσσερις δανείστηκαν πάρα πολλά χρήματα πέρσι αλλά το ίδιο έκαναν και οι αναπτυγμένες χώρες προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση. Υπάρχουν όμως τεράστιες διαφορές ανάμεσα στο δημοσιονομικό χρέος της Ισπανίας της τάξεως του 53% του ΑΕΠ και του ελληνικού 113%. Ακόμα και με αυτό το αστρονομικό νούμερο, η Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα Αργεντινή. 

Κοινή Έκκληση για τη Σωτηρία των Λαών της Ευρώπης
Η «αυτοκρατορία του χρήματος», επιβάλλει σήμερα τη γρήγορη, βίαιη, βάρβαρη μετατροπή της Ελλάδας, σε τριτοκοσμική χώρα με ένα πρόγραμμα δήθεν «σωτηρίας» της, υποστηρίζουν σε κοινό κείμενο-έκκληση για τη σωτηρία των λαών της Ευρώπης, δεκάδες προσωπικότητες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών από πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων ο Μ. Θεοδωράκης, ο Α. Τσίπρας και ο Μ. Γλέζος.
http://spithapatras.wordpress.com/2011/
Τα χρεοκοπημένα γουρουνάκια.
Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης στην Αυτοκρατορία της Παγκοσμιοποίησης", προτού είναι αργα.
Άμεση έναρξη συζητήσεων/διαπραγματεύσεων με τις όμορες χώρες του ευρωπαϊκού νότου, ώστε να προβλεφθεί εμπράκτως η σχεδιαζόμενη γερμανική αποχώρηση και να υπάρχουν έτοιμες οι δομές ενός κοινού νομίσματος, ή η λειτουργία του ευρώ του νότου με ορθότερους κανόνες.
Οι PIIGS έχουν κοινά συμφέροντα, και σίγουρα θέλουν την επίλυση της κρίσης. Αντί όμως να συνεργαστούν και να αρχίσουν να διαπραγματεύονται από κοινού, αυξάνοντας την διαπραγματευτική τους ισχύ, αφέθηκαν να απομονωθούν και να εξουδετερωθούν, και τέλος να υποστούν μια αυστηρή επιβεβλημένη εκ των άνωθεν λιτότητα που είναι καταστροφική για τους πολίτες τους.
να λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε.
Κοινό  Μέτωπο με τις χώρες του Νότου τώρα!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured