ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

chat-room-facebook-e-proksenitra



e-proksenitra
θεωρώ ότι τα σαιτ γνωριμιων στο Internet ειναι ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρεις στο internet... είναι ανώνυμος  και  ασφαλείς......
Γυναίκες η άνδρες , ψάχνουν να βρουν..........
το ταίρι τους ...οι ηλικίες που τσαταρουν περισσότερο είναι 40-55 ετών οι άνδρες και 35-45 οι γυναίκες.Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι πλέον ψάχνουν στο ίντερνετ στοιχεία για το ταίρι τους με το 72% των γυναικών και το 63% των αντρών να χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης όπως το Google
Όταν τελικά πραγματοποιηθεί η σχέση, το 72% των γυναικών κοιτάει τακτικά το Facebook προφίλ της πρώην φίλης του ανθρώπου με τον οποίο έχει σχέση.
Ακόμα και την πιο καυτή στιγμή του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια του σεξ, τα κοινωνικά δίκτυα και η ηλεκτρονική ζωή ενός ζευγαριού δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Όταν χτυπάει το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ, το 5% όσων απάντησαν στην έρευνα σταματάει για να δει ποιος καλεί ενώ το 1% σταματά το σεξ για να απαντήσει στην κλήση.
Σε περίπτωση που η σχέση φτάσει στο τέλος, το 43% των γυναικών και το 27% των αντρών χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά μέσα για να πει στον άλλο το μοιραίο "τέλος".
Για όσους αυτό το "τέλος" τους ραγίζει την καρδιά, και πάλι το ίντερνετ είναι εκεί για να τους κάνει να νιώσουν χειρότερα καθώς το 81% των χρηστών απάντησε ότι δεν σβήνει από φίλο έναν πρώην ενώ το 75% δηλώνει ότι τσεκάρει τακτικά το Facebook προφίλ ενός πρώην αγαπημένου.

Τώρα για αυτούς που το χρησιμοποιούν για να κάνουν καμάκι, όντως είναι τραγικοί.
Τους λεγόμενους "μαϊντανούς του facebook" που είναι μέσα 24ώρες το 24ωρο παρακολουθώντας την κάθε κίνηση
Εξάλλου δεν πρόκειται να βιώσει από κοντά την απόρριψη σε περίπτωση της ηλεκτρονικής χυλόπιτας, οπότε αυτό ενισχύει την τάση να αρχίσει να το κάνει ξανά και ξανά. 
Βέβαια ο βαθύτερος λόγος που πιάνουν όλα αυτά τα site είναι η ανάγκη μας να γράφουμε για να μας ακούν/διαβάζουν οι άλλοι.Αν διαφωνεί κανείς ας δει την πορεία της εξέλιξης..(chat -> forum -> hi5/myspace -> facebook -> twitter ->  :P 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured