ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

KONY 2012: Επικίνδυνο marketing;



74 εκατομμύρια χτυπήματα για τον «Ηρώδη»
 της Αφρικής 

To KONY 2012 είναι ένα βίντεο αλλά και μια κίνηση από την οργάνωση Invisible Children 

που στόχο έχει να κάνει διάσημο τον Josef Kony, όχι για να τον τιμήσουμε, μα για να μαζευτεί υποστήριξη για την σύλληψη του αλλά και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για την διεθνή δικαιοσύνη.
KONY 2012: Φιλανθρωπία και ανθρωπισμός ή επικίνδυνο marketing;

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:
Επισκεφτείτε: http://kony2012.com
Δωρίστε στα Invisible Children:
https://stayclassy.org/checkout/set-donation?eid=14711
Για πληροφορίες στα Invisible Children: http://invisiblechildren.com


Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε ένα mail του Ramnousia ένα κείμενο από έναν Έλληνα, κάτοικο της Βόρειας Αφρικής .
"Μην πιστεύετε όσα ακούτε για τον Joseph Kony, αποτελούν μέρος μιας καλοστημένης προπαγάνδας των ΗΠΑ, προκειμένου να χτίσουν στρατιωτικές βάσεις σε νέες χώρες, παρακαλώ, μην παραπλανιέστε. Δεν τους ενδιαφέρουν τα παιδιά, απλά αναζητούν έναν λόγο, ώστε να πάνε σε πόλεμο και όλοι τους πιστεύουν.

"Αυτό που πλασάρει το βίντεο, είναι εντελώς λάθος και θα μας δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Δεν έχουμε δει ούτε ένα μέλος του LRA από το 2006. Τώρα ζούμε εν ειρήνη, οι άνθρωπο είναι στα σπίτια τους, ανοίγουν επιχειρήσεις και καλλιεργούν τα χωράφια τους. Εκεί είναι που χρειαζόμαστε βοήθεια".Η συνέχεια...

Εντυπωσιακό κομμάτι προπαγάνδας Οι ΗΠΑ έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερα παιδιά απο τον τρελλό στην Ουγκάντα, απλά τα αποκαλούν “παράπλευρες απώλειες”. Και τώρα θέλουν ευκαιρίες για να επεκτείνουν τις δραστηριότητες του AFRICOM.
Εγώ πιστεύω Το βίντεο είναι μια τρομερή προπαγάνδα στο πως να κατευθύνεις την προσοχή της κοινής γνώμης σε εγκλήματα κάποιου άλλου, ώστε να μην ασχολούνται με τα δικά σου εγκλήματα που είναι και τα μεγαλύτερα….

ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ……ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ……ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ …..ΚΑΝΤΑΦΙ ……Κ.Λ.Π.

Ο όρος “Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” έχει εξεφτελιστεί τελείως!!!!!!!!!!
Το να δημιουργούν “Εχθρούς – Τρομοκράτες – Εγκληματίες” το έχουν κάνει επιστήμη και τα παραδείγματα αμέτρητα (Σαντάμ Χουσε’ι’ν, Οσάμα Μπιν Λάντεν και πολλοί ακόμα…) τους οποίους τους χρησιμοποιούν και όταν δεν τους χρειάζονται άλλο, τους “Βαπτίζουν” εχθρούς……….. 
Πάω στοίχημα ότι σύντομα θα γυρίσουν και ταινία με το θέμα αυτό, ώστε να δούμε ακόμα μια φορά με την βοήθεια του Holly-wood (Αγιο-Τίμιο ξύλο) που ελέγχετε -όπως τα πάντα- απο το Ισραήλ, τους “καλούς” αμερικανούς να σώζουν ακόμα μια φορά τον κόσμο, όπως σε τόσες πολλές ταινίες έχουμε δεί……….. Ο 50χρονος αντάρτης από την Ουγκάντα καταζητείται εδώ και έξι χρόνια από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ως εγκληματίας πολέμου. Κατηγορείται για τις απαγωγές δεκάδων χιλιάδων παιδιών, δολοφονίες, βασανιστήρια και βιασμούς αμάχων, καθώς και για λεηλασίες ολόκληρων χωριών
 ΝΑΙ τα εχει κάνει ΟΛΑ για οσα κατηγορειται ΄και ακομα περισσότερα.
Αν υπηρχαν τίποτε πετρέλαια ,φυσικά αέρια χρυσός πολύτιμοι λίθοι θα τον είχαν ξεκάνει στο φτερό.

Κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,
Ο Κόνι ηγήθηκε του LRA κατά της κυβέρνησης τη Ουγκάντας για τα τελευταία 20 χρόνια στρατολογώντας νεαρά παιδιά στις τάξεις του LRA,

Περισσότερο όμως από οτιδήποτε άλλο καταζητείται για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα όπου βρήκαν το θάνατο περίπου 8 χιλιάδες μουσουλμάνοι άντρες και παιδιά. Αυτα λιγο πολυ τα εχετε διαφασει παντου αυτες τις μερες 
Η γνωμη μου ειναι 


ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΜΕΙΣ  ΠΕΦΤΟΥΜΕ
ΘΥΜΑΤΑ  ΤΙΣ ' ΛΕΥΚΗΣ"  ΕΝΟΧΗΣ  ΜΑΣ.



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured