ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Μέρκελ: Ήλθον, είδον και απήλθον


Η Μερκελ....με άδεια χέρια ήρθε και με άδεια έφυγε…

Hρθε έλεγξε το "οικόπεδο" της κάθισαν προσοχή οι υπάλληλοι της ζήτησε να βοηθήσουμε την Τουρκία για την επίθεση στη Συρία και το Ισραήλ για την επίθεση στο Ιράν και γενικά να δώσουμε τις βάσεις για να κτυπήσουν όποιο θεωρεί στόχο η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Μπορεί ο πρωθυπουργός να δηλώνει ικανοποιημένος από την επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ στην Αθήνα, αλλά Η Μέρκελ φίλη δεν πιάνεται! Αλλά το καλύτερο που βρήκε να πει, ήταν αυτό το «εύχομαι κι ελπίζω να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ»;

Ασφαλώς και δεν περίμενε κανείς από την κυρία Μέρκελ να μας θυμίσει ότι «δεν είναι δασκάλα να μας βαθμολογήσει»;
Με τις δηλώσεις της η Καγκελάριος της Γερμανίας έδωσε την εντύπωση ότι απευθυνόταν περισσότερο στους γερμανούς πολίτες ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας που ξεκινά, παρά στους πολίτες της χώρας που επισκέφθηκε. 

Φάνηκε να την ενδιαφέρουν περισσότερο οι γερμανικές επενδύσεις που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα, αφού γι' αυτές βρήκε αρκετά να πει. Και λιγότερο για μια χώρα που ζητά μια πίστωση χρόνου για να σταθεροποιηθεί και της ζητούν οι δανειστές της να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στην φτώχεια, περικόπτοντας κι άλλο, μισθούς και συντάξεις.

Η Μέρκελ χάρισε το σακάκι της στον Σαμαρά!ο περίφημο λαχανί σακάκι, που αρνείται από χθές να αποχωριστεί!

Είναι πάντως αλλιώς να πληρώνεις περισσότερους φόρους όταν ξέρεις ότι σε συμπονά η Μέρκελ.
Δεν κοιτάμε μην ξέχασε κανένα πορτοφόλι;ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα ένας διαδηλωτής, ο οποίος, για να δηλώσει στην Άνγκελα Μέρκελ ότι μας… πήρε και τα σώβρακα, άρχισε να τρέχει γυμνός στο Σύνταγμα.
Για χατίρι του, έγινε και προσωρινή… κατάπαυση πυρός, αφού εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη πετροπόλεμος ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές.

Ε, όπως και να χει, δεν είναι θέαμα που το βλέπεις κάθε μέρα και μάλιστα ένα ωραίο γυμνασμένο άντρα γυμνό...ο διαδηλωτής που στην κυριολεξία βγήκε από τα ρούχα του, διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα λιτότητας και την έλευση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, είναι Βρετανός πολίτης.Ε..ναι Αγγλος..

Δηλαδή… «Η κα. Α. Μέρκελ έφυγε.
Το μνημόνιο όμως μένει το ίδιο σκληρό και απάνθρωπο»!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured