ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ


Και τώρα Τι....?

Ωραία ήρθε η Άγγελλα έφυγε ξαναγυρίσαμε στους ρυθμούς μας στη φτώχεια μας στη κακομοιριά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τη Ζωή μας από κει που την αφήσαμε....
 γιατί προς στιγμήν περιμέναμε ένα θαύμα ίσως κάτι να άλλαζε άλλα 
Μπα ....τίποτα 


Εγώ το ίδιο θα ανησυχώ για το παιδί μου που βρίσκετε στη ξενιτιά για ένα κομμάτι ψωμί που πήγε να βρει και είμαι και  άνεργη ψάχνω..ψάχνω..τίποτα μόνο κάτι κάλτσες μόνες βρίσκω άντε και 50 λεπτά κάτω  από το κρεββάτι και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού τώρα πια..

Ο γείτονας μου το ίδιο ανησυχεί για τον γιο του που έχει δυο παιδιά και είναι άνεργος και που δεν φτάνει η σύνταξη του για να φροντίσει τα εγγόνια του..

Η διπλανή μου γειτόνισσα ανησυχεί γιατί της ήρθε χαρτί κατάσχεσης(για το σπίτι της) από την τράπεζα και δεν φτάνει ο μισθός  της σαν part-time εργασία σε souper market και ο άντρας της άνεργος πρώην οικοδόμος.

Ο γείτονας απέναντι μου έχει ένα μικρο τυπογραφείο στη γειτονιά  κάθεται όλη την ημέρα και περιμένει μήπως μπει πελάτης αλλά μάταια μόνο η μάνα του με ταπερακι παει ...κατέθεσε πινακίδες για ένα μικρο αμαξάκι που έχει γιατί ούτε αυτό δεν μπορεί πλέον να συντηρήσει πόσο μάλλον να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια .

 Πιο δίπλα οι άλλοι  γείτονες ζουν με το γιο τους 45-50 χρονών  χωρισμένος και τον συντηρούν κι αυτόν γιατί (δεν έχει δουλειά ,παιδιά , σκυλιά )τίποτα 

Και όλα  αυτά σε μια γειτονιά συμβαίνουν φανταστείτε  όλη την  Ελλάδα έτσι.... 
ρίξτε μια ματιά και στην δική σας γειτονιά  είμαι  σίγουρη το ίδιο συμβαίνει...
Μήπως ο κ. Σαμαράς έφερνε την Μερκελ στη γειτονιά μου να μας γνώριζε....
να καταλάβει την έκταση του προβλήματος γιατί τα μεγάλα γραφεία και τα κόκκινα χαλιά είναι για τους χορτάτους του Μαξίμου...
Η αληθινή Ελλάδα είναι οι γειτονιές οι άνθρωποι τις  διπλανής μας πόρτας και εξαθλίωσαν , ανθρώπους που ήταν  νοικοκυραίοι....και..

ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured