ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Οι Άντρες προτιμούν τις Ξανθιές


Οι ξανθιές γυναίκες κάνουν τους άντρες χαζούς!

Είναι ωραίες οι ξανθιές. Και δεν εννοώ μόνο τις φυσικές ξανθιές, αλλά και τις σωστά βαμμένες ξανθιές, εκείνες που έχουν βρει την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα τους και φροντίζουν τόσο επιμελώς να μη βγει η ρίζα, που ακόμη και η μαμά τους ξέχασε ποιο είναι το πραγματικό τους χρώμα. Έχουν μια default θηλυκότητα οι ξανθιές
“Οι ξανθιές έχουν αυτοπεποίθηση για αυτό και βγαίνουν με άνδρες που είναι δυναμικοί και κατέχουν σημαντικές θέσεις. Και εάν κάνουν κάποιο λάθος στη δουλειά τότε λένε πως φταίνε επειδή είναι ξανθιές!”

Πάντοτε -και όχι μόνο στην εποχή μας- οι άντρες προτιμούσαν τις ξανθιές. Στην αρχαία Ρώμη οι γυναίκες έβαφαν τα μαλλιά τους ξανθά. Στη μεσαιωνική Ιταλία οι ξανθιές ήταν συνώνυμες με τις όμορφες, όπως και στη σημερινή Αγγλία όπου η λέξη fair σημαίνει ταυτόχρονα ξανθός και όμορφος και δίκαιος. Ο λόγος για αυτή την προτίμηση οφείλεται στο συσχετισμό του ξανθού με τη νιότη.
Το ντεκαπάζ φέρνει μεγαλύτερο μισθό Περισσότερα χρήματα ετησίως κερδίζουν γυναίκες που έχουν ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους και παντρεύονται πλουσιότερους άνδρες από ότι οι υπόλοιπες υποστηρίζει έρευνα Αυστραλών επιστημόνων, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο «λάδι στη φωτιά» στον πολυετή «πόλεμο» ξανθών-μελαχρινών!
"Σε έναν κόσμο που οι ανυποψίαστοι άντρες τσακώνονται ακόμα για blondes και brunettes,

Ξανθιά μαλλιά. Γαλάζια μάτια. Λεπτή μέση και μεγάλο στήθος. Μια κανονική , ζωντανή Barbie. Αυτό είναι τελικά το πρότυπο της γυναίκας για όλους. 

Οι άντρες ψάχνουν πάντα μια γυναίκα που να μοιάζει όλο και περισσότερο έτσι, και οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για να μοιάσουν όλο και πιο πολύ στο πρότυπο αυτό. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Άσχετα από φυλή, θρησκεία, έθνος. Είναι μια πραγματικότητα που όπως φαίνεται πηγάζει από πολύ παλιά και είναι ριζωμένη βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο μας.

Γιατί εδώ είναι η μεγάλη αδικία. Για να αποκαλέσετε κάποια ξανθιά πρέπει να είναι πλατίνα. Όλες μα όλες τις άλλες (ακόμα και τις καστανές) τις αποκαλείτε μελαχρινές, ενώ μπορεί να έχουν όλη την ξανθιά παλέτα της Βιβεχρώμ περασμένη πάνω στο μαλλί τους.
Είτε μιλάμε για ανταύγειες είτε μιλάμε για το φυσικό άνοιγμα του μαλλιού από τον ήλιο,Τον τρόπο που αντανακλάται ο ήλιος στη θάλασσα και την κάνει να λαμπυρίζει.

ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ!!!!ΑΠΛΑ ΘΕΕΣ...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured