ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Προσεχώς, Ελληνίδες Πόρνες» !


Ιl Messaggero: 
Οι Ελληνίδες έρχονται στην Ιταλία για να γίνουν πόρνες
Ολοένα περισσότερες Ελληνίδες λόγω οικονομικής κρίσης ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες υποστηρίζει σε δημοσίευμα της Ελληνίδες ιερόδουλες... σαλπάρουν για Ιταλία «Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους» σημειώνει η Il Messaggero
Έτσι γίνεται δυστυχώς ..από όπου πέρασε το ΔΝΤ οι γυναίκες γίνανε πουτάνες και οι άντρες αλκοολικοί...
«Προσεχώς, Βουλγάρες» του Τζίμη Πανούση, το οποίο ήταν η σεξιστική συνέχεια του «αλβανού τουρίστα» και πάει λέγοντας...
Κάποια στιγμή, όμως, οι πλάκες τελειώνουν. Χθες, ιταλική εφημερίδα έγραψε ότι τελευταία οι καραμπινιέροι συλλαμβάνουν κάποιες Ελληνίδες, οι οποίες επιχειρούν να ασκήσουν το θεωρούμενο ως αρχαιότερο επάγγελμα στα σοκάκια της Ρώμης. Ναι είναι λίγες, προς το παρόν. Αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι οι μόνες.
Ήταν οι γυναίκες αυτές ιερόδουλοι και πριν ο Πολ Τόμσεν μπει στη ζωή μας; Μήπως είναι θύματα κυκλωμάτων που δρούσαν και όταν υπήρχαν λεφτά και δρουν και σήμερα, που δεν υπάρχει φράγκο; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι ο όρος « Ελληνίδα πόρνη» δεν υπήρχε στην Ιταλία πριν από δύο χρόνια, ούτε ως ανέκδοτο...
Παρά ταύτα το σοκ παραμένει αφού η οικονομική κρίση και οι μνημονιακές επιταγές κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν ούτε οι πόλεμοι. 
Να κάνουν την Ελληνίδες πόρνες
Τα καλά των μνημονίων. Ξεκίνησαν οι Εξαγωγές.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος ξέρει ότι οι ειδήσεις “απελπισίας” από Ελλάδα πουλάνε τελευταία γιατί έτσι τρομοκρατούν και τους Ιταλούς πολίτες,

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ή κάνει τον ηλίθιο ή στ’αλήθεια είναι, γιατί είναι γνωστό στην Ιταλία εδώ και χρόνια ότι Αλβανίδες και Ρουμάνες καμπαρετζούδες με Ελληνικές ταυτότητες, παριστάνουν τις Ελληνίδες , ανεβάζοντας έτσι και το κασέ τους στους βλάκες πελάτες τους! 

 Αλλά και πράγματι να είναι Ελληνίδες κάποιες απ’αυτές, δεν σημαίνει πως και καλά λόγω κρίσης οι Ελληνίδες το γύρισαν στην πορνεία για να βγάλουν λεφτά και επέλεξαν και την Ιταλία ως τόπο εργασίας τους!! Την περίπτωση να ήταν ήδη πόρνες εδώ και καιρό στην Ελλάδα, πιθανότατα , καθοδηγούμενες μάλιστα από κυκλώματα σωματεμπόρων, που αποφάσισαν για να βγάλουν κι άλλα λεφτά εις βάρος τους να τις στείλουν κι έξω απ’την Ελλάδα, δεν σας περνάει απ’το μυαλό? 
Τί δηλαδή, είναι τόσο φυσικό μια κοπέλα επειδή έμεινε άνεργη να πάρει το superfast και να πάει στο Μπάρι για να ψωνίζεται στους κωλόδρομούς του?? 
Για να συνέλθουμε λιγάκι λέω εγώ!
Περιμένουμε να δούμε σε ποια σημεία εξαθλίωσης μπορούμε να οδηγηθούμε ακόμα.

Πώς γίναμε έτσι στην Ελλάδα ρε γαμώτο.»




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured