ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γιατί έρχεται ο Ολάντ στην Αθήνα


Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, έρχεται σήμερα Τρίτη στην Ελλάδα και κρύβει στα μανίκια του από φρεγάτες πετρέλαια ! μέχρι... έρευνες .. ένας ακόμη ηγέτης έμπορος όπλων να πουλήσει στην εξαθλιωμένη Ελλάδα, την πολεμική του πραμάτεια ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Ολάντ, ο σοσιαλιστής.Έρχεται όχι γιατί αγαπάει τους Έλληνες αλλά για να πιέσει τη μνημονική κυβέρνηση να αγοράσει γαλλικές φρεγάτες.
Έρχεται να μοιράσει μίζες για να αγοράσουμε μερικές φρεγάτες που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα πει και μερικές μαλακίες, θα φάει σα γουρούνι και θα φύγει.Και άμα τιεινάσεται, φάτε φρεγάτες!
Εε..!!! αυτός  είναι που προεκλογικά παραμυθιάζει τα γαλλακια οτι θα αρχίσει πόλεμο με το κεφάλαιο και τελικά μόλις βγήκε άρχισε πόλεμο στην Αφρική???

Εδω οι Γάλλοι δεν έχουν λεφτά να αλλάξουν βρακί, τι βοήθεια θέλει να μας δώσει αυτός;
Λοιπόν επανέρχομαι ..Και από ότι μαθαίνω είναι έτοιμοι οι Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέληδες να πουν ναι στον πωλητή, για να κερδίσουν , λένε, την υποστήριξή του, στο μελλοντικό κούρεμα του ελληνικού χρέους.
Αυτό το παιχνίδι για δήθεν υποστήριξη των ισχυρών (Αμερικανών, Γάλλων, Γερμανών, Ολλανδών, Ρώσων) παίζεται χρόνια με μόνιμη επωδό της μίζας.
Τα οπλικά συστήματα άχρηστα και ασύμβατα τις περισσότερες φορές, απέφερε στους Έλληνες «σωτήρες» κατά καιρούς δις ευρώ από μίζες.
Ακόμη και τώρα οι τοκογλύφοι και οι πολιτικοί μας, που μας οδήγησαν στο μη παρέκει, συνεχίζουν το ίδιο βιολί με το ίδιο μοτίβο: «αγοράστε όπλα να πωλήσουν οι πολεμικές μας βιομηχανίες και δεν μας ενδιαφέρει αν πάτε κατά διαβόλου..Και οι Έλληνες «σωτήρες», πάντα υποκύπτουν με το αζημίωτο, εν ονόματι της σωτηρίας μας – καταστροφής μας....Αχ Ελλάδα... Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου; Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς! Δεν θέλουμε φρεγάτες, δεν θέλουμε οποιαδήποτε τέτοιου είδους "μπίζνες" από κανέναν. Είμαστε Ευρώπη; Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και τα σύνορα της Ευρώπης;
Έρχεστε σε έναν εξαθλιωμένο λαό, με 27% ανεργία να πουλήσετε φρεγάτες..?
Έχουν ξεφύγει εντελώς οι Γάλλοι. Ντροπή και αίσχος!!!! Αυτό μόνο.

Γι αυτό άει σιχτίρ κύριε Ολάντ.


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured