ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Συγχώνευση Εθνική Eurobank ``` “κουρείο” Ο Σόϊμπλας



Ωραία. Δηλαδή, για να δούμε τι ακριβώς συνέβη:
Ο Λάτσης έδωσε την σάπια τράπεζά του στην Εθνική, με την διαδικασία της εξαγοράς (που από ό,τι λένε οι πληροφορίες ΔΕΝ ανατρέπεται) και πήρε το 11% της Εθνικής. Τώρα που δεν συγχωνεύεται η τράπεζά του με την Εθνική και πιθανότατα να μην ανακεφαλαιοποίηθει καν ως ιδιωτική, θα πάει για απευθείας πώληση ως κρατική από τον ΤΧΣ. Ή να πάει για απαξίωση και συρρίκνωση.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 11% ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ!!!
Μετά η “κακή” Eurobank θα φύγει από τη μέση, θα πωληθεί ενδεχομένως και η Finansbank ώστε να χρειάζεται λιγότερα κεφάλαια η Εθνική και με λίγα λεφτουδάκια ακόμη ο Λάτσης θα έχει πάρει την Εθνική στα χέρια του, έχοντας απαλλαγεί από την σάπια τη Eurobank!
Με απλά λόγια οι πολίτες θα επιβαρυνθούν και πάλι τα γαμ###τικα των τραπεζιτών.Μάγκας ο Λατσης…και ξεφορτώθηκε τη σάπια Eurobank και πήρε και 11% τη εθνικής. ε ρε γλέντια!@!!!!
Μπροστά σε αυτό, αν υλοποιηθεί με τον τρόπο αυτόν, ωχριά ακόμη και το ντηλ Αγροτικής-Πειραιώς…E, για καλό τώρα αυτό δεν ακούγεται.
” Αν έρθουν οι ξένοι και αγοράσουν κοψοχρονιά τις τράπεζες τώρα που θα είναι μόνες τους, …” Λυτός είναι ο στόχος, δυστυχώς.
 Ουσιαστικά η ένωση των δυο τραπεζών αποσκοπούσε στην δημιουργία ενός τόσο μεγάλου οργανισμού, ούτως ώστε να μην μπορεί να αγοραστεί από ξένους, ώστε η οικονομία στην Ελλάδα να έχει ελπίδες ανάκαμψης μέσω κάποιων εγχώριων Δανείων. Έτσι τόσο η Εθνική όσο και η Eurobank θα αγοραστούν αντί πινακίου φακής από ξένους οίκους, οι όποιοι θα σφίξουν ακόμη περισσότερο την κάνουλα ρευστού και θα στερεύουν την ελληνική οικονομία και από τα τελευταία αποθέματα δανειοδότησης ελληνικών επιχειρήσεων. Με λίγα λόγια η Ελλάδα παύει να υπάρχει ως κράτος, τουλάχιστον ανεξάρτητο
κι εμείς Εξακολουθούμε  να επιμένουμε  στο Ευρώ με κάθε κόστος???
Νομίζω ότι πάνε να κάνουνε ότι έγινε και στην Κύπρο. Απλά να αλλάξουμε την Λαϊκή με την Eurobank και την Κύπρου με την Εθνική είναι σαν να βλέπω την Eurobank να πηγαίνει στο “κουρείο” Ακονίζει τα ψαλίδια του ο μπαρμπέρης Σόϊμπλας….Με τις υγείες… μας!
Το κρίσιμο ερώτημα είναι , Ποιός ωφελείται από το “σπάσιμο”; Και ποιος διαφεντεύει την μοίρα του τόπου; Εμείς ή οι ξένοι; 
προφανώς οι ξένοι..λοιπόν Σαμαρά,αφού δεν Κυβερνάς  εσύ την Ελλάδα 
αλλά...[Η ΤΡΟΙΚΑ] Να μην πληρώνουμε τότε Βουλή – Υπουργούς 
Συμβούλους – Μετακλητούς – Γ Γραμματείς – Χρηματιστήριο – Προέδρους και ΔΣ θα μας έρθει πολύ φθηνότερα αφού έχετε , παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στην τρόικα...
Ας έρθει να κατσικωθεί ο κάθε επίτροπος και να τελειώνει, ,θα μας λέει ο κάθε πραίτορας πότε να τραβήξουμε το καζανάκι γιατί την πρίζα από την ΜΕΘ που είναι η χώρα την έχουν ήδη αφαιρέσει...Ήθελε η χώρα και συγχώνευση όταν δεν μπορεί να αποφασίσει το ΦΠΑ στην μπουγάτσα…
Είστε όλοι σας ανίκανοι και διακοσμητικοί... Θα σας γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ ως ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured