ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ας Χαλαρώσουμε λίγο !!!



Καλό Σαββατοκύριακο!!! Κατά πόσο όμως θα είναι καλό και για ποιους; 
Ποιοι πραγματικά θα περάσουν το καλύτερο διήμερο της ζωής τους και ποιοι θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα; Μάθετε ποια ζώδια τα περιμένουν πολύ δυνατές και ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα και ποια απλά πρέπει να είναι λίγο ποιο συγκρατημένα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θέλει λίγη προσοχή, όχι γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην περάσετε καλά, αλλά γιατί μπορεί να μην ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Μία σύγχυση και μια αναποφασιστικότητα εσωτερική μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση, με αποτέλεσμα η σχέση σας να μην κατανοεί τι είναι αυτό που τελικά ζητάτε. Εκεί που έχετε αποφασίσει να βγείτε, την ίδια στιγμή αλλάζετε γνώμη και μπερδεύετε όχι μόνο εσάς, μα και τους γύρω σας. Η συνεχής αλλαγή στη διάθεσή σας φέρνει μια ταλαιπωρία που ναι, μεν, είναι παροδική, αλλά θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι έχετε πάθει εσείς που κάνατε πάντα αυτό που θέλατε και είχατε μέσα σας την ενέργεια να βρίσκεστε ακόμη και σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Μόνο απορία σας προκαλεί αυτό. Μην αγχώνεστε, Κριάρια μου, γιατί είναι κάτι που κρατά πραγματικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα και επίσης γιατί έρχονται τα καλύτερα το επόμενο Σαββατοκύριακο…

ΤΑΥΡΟΣ


Η θετική επιρροή του Κρόνου, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας οπλίζει ακριβώς με αυτό που σας έλειπε όλο αυτό το διάστημα: με αυτοπεποίθηση. Έχετε θάρρος, τόλμη και εμπιστεύεστε πιο εύκολα τον εαυτό σας. Νιώθετε σαν Ταύροι εν υαλοπωλείο και κατακτάτε ακόμη και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο. Ερωτικό το διήμερο, με μπόλικο φλερτ και αναπάντεχες στιγμές, που ανατρέπουν το φορτικό κλίμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, να βγείτε, να χαρείτε και να βάλετε στο στόχαστρό σας το επόμενο ερωτικό θύμα σας. Διεκδικείτε με τον πιο όμορφο και σαγηνευτικό τρόπο και κάνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να υποκύψει απλά στη γοητεία σας. Μην ξεχνάτε ότι ο τολμών νικά…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκείνο που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αυτό το διήμερο, είναι οι επιλογές σας, δηλαδή που να πάτε και κυρίως με ποιους να βρεθείτε. Θέλετε να κάνετε αλλαγές και θα το πετύχετε. Θα έχετε παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα νιώθετε πως είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια ανανέωση στη ζωή σας. Έτσι, λοιπόν, μην κάνετε πράγματα που κατά το παρελθόν δεν σας προσέφεραν την απαιτούμενη χαρά και ανανέωση στην προσωπική σας ζωή. Επιλέξετε μέρη που δεν πήγατε ξανά, περιοχές που έχετε ακούσει ότι είναι αρκετά όμορφα και παρέες που σας προκαλούν τη χαρά και το γέλιο. Ζήστε ό, τι δε ζήσατε και μια ερωτική σχέση μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας. Εσείς που αποζητάτε κάτι πιο ώριμο και μόνιμο, να θυμάστε πως αυτό το διήμερο ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αυτό το διήμερο, τα ερωτικά θερινά όνειρα μπορούν να γίνουν αληθινά. Εδώ και πολύ καιρό, νιώθατε συνεχώς κολλημένοι, αδρανείς και ο χρόνος περνούσε από μπροστά σας χωρίς να συμβαίνει κάτι αξιόλογο. Αυτό ακριβώς τώρα αλλάζει και καλείστε να αρπάξετε τις ερωτικές ευκαιρίες από τα μαλλιά. Αυτό το διήμερο, πρέπει να δείτε, Καρκινάκια μου, τι αξίζει να ζήσετε, τι αξίζει να έχετε και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Για να συμβεί όμως αυτό και για να έχετε ένα καταπληκτικό και ερωτικό Σαββατοκύριακο δεν πρέπει να μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Αναλάβετε, λοιπόν, δράση και όπως εύστοχα είπε ο Γάλλος ποιητής Paul Valery: «Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις».

ΛΕΩΝ

Αυτό για εσάς είναι ένα διήμερο που όσο και αν έχετε την ανάγκη να το περάσετε στο κρεβάτι και να χαλαρώσετε ενδεχομένως, υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο που λέγεται φίλοι και ταίρι. Μήπως να ακούσετε το κάλεσμά τους και την παρότρυνσή τους για εξόδους και βόλτες; Γιατί να κλειστείτε λοιπόν στο σπίτι σας; Καμιά φορά, από εκεί που δεν το περιμένουμε, έρχονται τα καλύτερα… Το Σαββατοκύριακο λοιπόν μπορεί να φαντάζει νωχελικό, βαρετό και να σας βγαίνει όλη η κούραση, αλλά μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε ένα σούπερ διήμερο, με πολλές εκπλήξεις. Αναβάλετε το ραντεβού με την ξεκούραση και θα με θυμηθείτε σίγουρα. Αρκεί να πείτε το ναι σε όλους αυτούς που θέλουν να σας δουν και το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη στο ζώδιό σας, Παρθένοι, αυτό το διήμερο, φέρνει, κυρίως το Σάββατο, μικροεκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν π.χ. ψώνια ή καθαριότητα στο σπίτι. Καλείστε να λύσετε τα μικρά αυτά θέματα για να έχετε μια ξέγνοιαστη Κυριακή και να περάσετε ευχάριστα, ρομαντικά και ερωτικά! Όση πίεση και αν νιώσετε για να αντιμετωπίσετε το βουνό που λέγεται υποχρεώσεις, μην αμελήσετε να χαρείτε την Κυριακή, η οποία ευνοεί κοινωνικότητες και ευχάριστες κουβέντες με άτομα που αγαπάτε. Εμπρός, Παρθενάκια μου, βάλτε φτερά στα πόδια σας και τελειώστε με τις εκκρεμότητές σας για να περάσετε μια ευχάριστη, όμορφη, μα και ανέμελη Κυριακή. Όσοι δεν έχετε ταίρι, επιλέξτε να μη μείνετε μόνοι, γιατί η μοναξιά φέρνει μοναξιά…

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει βάλει σκοπό να σας ωφελήσει αρκετά αυτό το διήμερο. Σας κάνει πιο ελκυστικούς και ακαταμάχητους και εσείς, από τη μεριά σας, όμως, αυτό δεν το αφήνετε εντελώς στην τύχη του. Αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, μια πιο υγιεινή διατροφή που είχατε ξεκινήσει ή μια επίσκεψη σε ινστιτούτο ομορφιάς πριμοδοτεί την όμορφη αύρα σας. Το κέρδος σας από όλο αυτό είναι ένα ερωτικό ακροατήριο, που κρέμεται από τα χείλη σας, και σχεδόν μεθυσμένο το παρασύρετε σε ερωτικά μονοπάτια. Καλή η ομορφιά, όμως επιστρατεύστε και την τσαχπινιά, γιατί όπως λέει και ο Αμερικανός φιλόσοφος Ralph Waldo Emerson: «Η ομορφιά χωρίς χάρη είναι σαν αγκίστρι χωρίς δόλωμα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Είναι να μην πάρετε φόρα, εσείς οι Σκορπιοί, γιατί αν θέλετε, θαύματα μπορείτε να κάνετε. Αν θέλετε σχέση, θα αποκτήσετε. Αν θέλετε να βάλετε φωτιά στην υπάρχουσα ερωτική σας ζωή και αυτό μπορείτε άνετα να το επιτύχετε, αυτό το διήμερο. Ο Κρόνος, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας προκαλεί τον τσαμπουκά να αλλάξετε όλα αυτά που δε σας άρεσαν μέχρι τώρα και να ζήσετε τις στιγμές που εσείς ονειρεύεστε. Φέρνει τις ευκαιρίες που ζητούσατε στον ερωτικό τομέα, κατάλληλα πρόσωπα για τους μοναχικούς Σκορπιούς και τις σωστές συγκυρίες για να ζήσετε αρκετά ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οπότε, απλά να σας ευχηθώ να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, αν και δεν την πολυχρειάζεστε την ευχή μου και τόσο…

ΤΟΞΟΤΗΣ


Μια ελληνική παροιμία λέει ότι «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» και η ζωή, πραγματικά, είναι στιγμές… Αυτό ακριβώς θα δείτε στην πράξη, αυτό το διήμερο: να συμβαίνουν, δηλαδή, καρμικά γεγονότα και τα όνειρα να βγαίνουν αληθινά και να πραγματοποιούνται επιθυμίες, που σε άλλους μπορεί να τους έπαιρνε πολύ παραπάνω χρόνο. Η τύχη αυτών των απρόσμενων γεγονότων κάνει τη ζωή σας, αυτό το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερη και αρκετά συναρπαστική. Μια επισημοποίηση σχέσης, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, ένα θετικό ξεκαθάρισμα είναι λίγα από αυτά τα οποία θα συμβούν αυτό το διήμερο στη ζωή σας. Εκμεταλλευθείτε αυτήν την ευμενή επιρροή και περάστε όλη σας την ερωτική ζωή σε ένα άλλο επίπεδο, όπως εσείς το ονειρευτήκατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έχουμε και λέμε: αν δεν είναι ένα καυτό, ερωτικό και συναισθηματικό Σαββατοκύριακο αυτό για εσάς, θα φταίτε μόνο εσείς. Ο Κρόνος, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει τον αέρα που ζητάτε και σας δίνει τη φόρα που θέλατε για να μην είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας. Γεμάτο το διήμερο αυτό με ευκαιρίες από σωστά άτομα για να κάνετε μια έξυπνη και εποικοδομητική συζήτηση και για να δείτε το συνομιλητή σας με άλλο μάτι και εννοώ πιο ερωτικό. Αυτό το διήμερο, επίσης, φέρνει ευκαιρίες για να αποκτήσετε μια ευχάριστη ερωτική συντροφιά ή αν έχετε ήδη μία σχέση, να μπει ένας αέρας ανανέωσης. Δείτε μόνο τι είναι αυτό που θέλετε να ζήσετε και θέστε τα όριά σας, γιατί όπως είπε και ο μεγάλος φιλόσοφος Επίκουρος: «Σε κάθε επιθυμία πρέπει να τίθεται το ερώτημα: τι θα μου συμβεί αν πραγματοποιηθεί αυτό που θέλω και τι αν δεν πραγματοποιηθεί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την τάση, αυτό το διήμερο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας παραπάνω από το επιτρεπτό όριο και να φερθείτε λίγο εγωιστικά. Αυτό όμως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά παράπονα και γκρίνια στη σχέση σας. Η ανάγκη σας να ζήσετε πράγματα, όπως μόνο εσείς θέλετε, παραμερίζοντας τα θέλω του/της συντρόφου σας μπορεί να φέρει κάποια μικρά εμπόδια στην επικοινωνία σας. Καλείστε λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο, να έχετε μια πιο διπλωματική και διαλλακτική στάση, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και πείσματα, που το μόνο που θα κάνουν είναι να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ακούστε λοιπόν και τις ανάγκες των γύρω σας και αποφύγετε σίγουρα αυτό που είπε ο Γάλλος συγγραφέας Λα Ροσφουκώ: «Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα».

ΙΧΘΥΣ

Τείνετε να είστε από τα ευνοημένα ζώδια του Σαββατοκύριακου στα ερωτικά. Το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει αναπάντεχα καλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε μια απίστευτη ενέργεια να κάνετε όσο πιο πολλά μπορείτε και να χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή, είτε στον κοινωνικό, είτε στο συναισθηματικό τομέα. Θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με άτομο που είχατε καιρό να δείτε και εννοώ του αντίθετου φύλλου, με ένα πρόσωπο που πάντα πλανιόταν κάτι στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν προέκυψε ποτέ κάτι στο παρελθόν. Τώρα όμως μπορεί να πάρει μια ευχάριστη τροπή. Επίσης, αυτό που θέλω να σας μείνει αυτό το διήμερο και να το λάβετε, Ψαράκια μου, σοβαρά υπόψη σας είναι να έχετε προσδοκίες και επιθυμίες που πραγματικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην αποζητάτε καταστάσεις ή στιγμές που δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured