ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πως πρέπει να είναι η ιδανική Γυναίκα για εσάς Άντρες??


1) Όμορφη.
2) Έξυπνη (άλλο μόρφωση άλλο νοημοσύνη, μην μπερδεύεστε…)
3) Καλή στο κρεβάτι.
4) Πιστή (και χωρίς γυμνάσια ζηλοτυπίας…)
5) Καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα.
6) Συμβατός χαρακτήρας με τον δικό σας.
7) Να μην γκρινιάζει με το παραμικρό…


 Πρέπει να τα έχει όλα!..Α,..
Και ένα sos
Θα πρέπει να είναι Βεφα Αλεξιαδου στη κουζίνα, Γιάννα Αγγελοπουλου στο σαλόνι και Παμελα στο... Κρεββάτι...και Φυσικά ``````````````

Η γυναίκα πάνω απ'ολα πρέπει να έχει θηλυκότητα. Να μην ανοίγει το στόμα της και να μιλάει σα νταλικέρης ούτε να περπατάει όπως ο eminem. Αλλά ούτε και να βάφεται και να ντύνεται σαν καμπαρετζού. Η ομορφιά για τον κάθε άντρα είναι υποκειμενική. Αυτή που σε εμένα φαίνεται θεά στον άλλο φαίνεται κάτω του μετρίου. Και αυτή που τη βλέπει ο άλλος και πέφτει κάτω, σε εμένα δείχνει σαν ψεύτικη κούκλα... Και να θυμάστε οτι η ομορφιά και τα νιάτα έρχονται και παρέρχονται. Η ψυχή όμως του ανθρώπου και ο χαρακτήρας μένουν πάντα ίδια
Αυτά τα λέει ο Άνεμος ...χαχαχα!!!

Γυναικείες ορμόνες:

Χοντοσεντερόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην Οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια Στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα Τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών Μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη: Ορμόνη που εκκρίνεται Ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε Να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει Καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη: Με Την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται Στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν Συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη:
Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο Τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται Μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και Ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη: i>Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα Χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να Ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό Παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά Επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον Αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη: Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε Ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη Δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα @@ των Ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να Αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή Η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την Φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται Με την μουρμουρόνη.(βλ. Παρακάτω)

Μουρμουρόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες Τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει Γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε Συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή Και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος Περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί Άμεσα κατά 15-20 χρόνια.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured