ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

''Πως θα τυλίξεις έναν αντρα!!!!


Κυρίες μου σήμερα θα μιλήσουμε για άντρες και πώς θα τον ρίξεις στα δίχτυα σου. ..αυτό που λέμε .. Γυναικεία πουτανιά!!!,θα τους μελετήσουμε με τον μεγεθυντικό φακό εδώ στο Άνεμος ..μαζί ..ΕΔΩ !!!......
Κάθε άντρας είναι ξεχωριστός και κάθε σχέση ιδιαίτερη Δεν μπορείς να εφαρμόσεις την ίδια τακτική φλερτ για να προσεγγίσεις διαφορετικούς τύπους ανδρών O αστικός μύθος  που διαδίδεται εδώ και χρόνια από το γυναικείο στόμα ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.οχι κυριες μου δεν τους πάτησε το τραίνο..οχι ακόμα τουλάχιστον «Είναι γύρω σας.. Απλώς εσείς δεν δώσατε την ευκαιρία στον εαυτό σας να τους γνωρίσετε»..Λοιπόν κορίτσια πρέπει να αλλάξετε πλεύση...νομίζω !!! Πώς θα τα καταφέρετε; Είναι απλό !!!
Για παράδειγμα, ένα απλό «τελετουργικό» είναι εξάσκηση  το να πιάνουμε κουβέντα καθημερινά τουλάχιστον με δύο άντρες με τους οποίους δεν είχαμε μιλήσει ποτέ πριν. Το διπλανό μας στο μετρό, που διαβάζει ένα ενδιαφέρον βιβλίο, τον τεχνικό των υπολογιστών στη δουλειά, το συμμαθητή μας στο μάθημα της γιόγκα. Το concept είναι ότι θα μπορέσουμε να διευρύνουμε τον κύκλο των γνωριμιών μας και θα μάθουμε να είμαστε πιο κοινωνικές. Έτσι, όταν ο κατάλληλος βρεθεί στο δρόμο μας, θα έχουμε... εξασκήσει τόσο την κοινωνικότητα μας, ώστε να μπορέσουμε να τον προσεγγίσουμε κάτι σαν αράχνη μου κάνει αυτο τώρα αλλά anyway ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ...
Τώρα θα μου πείτε «Και γιατί να μη με πλησιάσει αυτός, αν του αρέσω;» είναι ένα επίσης κλασικό γυναικείο ερώτημα. ..Κορίτσια θα σας ανοίξω  το ντουλάπι με τα μυστικά των αντρών που μας αποκαλύπτει μια πλευρά της σκέψης τους.,ότι, ακόμα κι αν ένας άντρας στέκεται στο μπαρ δίπλα στο κορίτσι των ονείρων του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην της μιλήσει. Όσο περισσότερο μάλιστα ελκύεται ένας άντρας από μια γυναίκα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κάνει την πρώτη κίνηση...κότες είναι ανασφαλή πλάσματα (ελπίζω να μην με δείρει ο αντρικός πληθυσμός) Αντί λοιπόν στο τέλος της βραδιάς να αναρωτιόμαστε τι πήγε στραβά με εκείνο τον τύπο που μας χαμογελούσε όλη νύχτα και στο τέλος έβαλε το μπουφάν του και έφυγε,σας προτείνω κομψά να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα...το τονίζω κομψά !!! «Οι περισσότεροι άντρες δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν με μια απρόσιτη γυναίκα, γιατί φοβούνται την απόρριψη. Οι άνθρωποι συνήθως θα ασχοληθούν πιο εύκολα με στόχους τους οποίους θεωρούν εφικτούς». Από την άλλη, πρέπει να κάνετε εμφανές ότι είστε μια γυναίκα «υψηλής αξίας».Για να διατηρήσετε τη γοητεία σας, εκείνος περιμένει από εσάς να έχετε υψηλά στάνταρ. Τότε μόνο θα νιώσει την πρόκληση να σας κατακτήσει».
οκ συμφωνούμε οτι οι άντρες είναι στον κόσμο τους. «Μπορεί να είναι στο μπαρ και να πίνουν με τους φίλους τους και να μην αντιληφθούν καν ότι το βλέμμα που τους ρίξετε απευθύνεται σε εκείνους. Δεν παρατηρούν»  Όταν όμως μπουν σε μια σχέση προσέχουν τα πάντα: πώς συμπεριφέρεστε στους φίλους σας, αν εκνευρίζεστε εύκολα, αν γίνεστε συχνά συναισθηματική, αν είστε κυκλοθυμική απο μικροσκόπιο μας περνάνε..Και τώρα περνάμε στα δύσκολα...Το κεφάλαιο «σεξ» το έχουν στο μυαλό τους συνέχεια και πώς θα ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι.Μια άλλη συμβουλή που δίνω  η οποία σχετίζεται με ένα μυστικό των αντρών είναι η εξής: ποτέ μην είστε αρνητική με ό,τι σας ζητάει, με τις φαντασιώσεις που θέλει να μοιραστεί μαζί σας, με το διαφορετικό το οποίο θέλει να δοκιμάσει, ακόμη κι αν είστε αντίθετες. Ποιο είναι αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη σας; «Οι άντρες σπάνια κάνουν όλα τα τρελά πράγματα που έχουν στο μυαλό τους. Θέλουν απλώς να γνωρίζουν ότι έχουν την επιλογή να τα πραγματοποιήσουν...τσάμπα μάγκες είναι !!! Μη φοβάστε λοιπόν να συζητάτε για σεξ. Το να τον αφήνετε να μιλάει βρόμικα είναι τις περισσότερες φορές αρκετό»
 Κι όμως!  κι εκείνοι, όπως κι εμείς, κατηγοριοποιούν μια γυναίκα από την πρώτη στιγμή που θα τη δουν. Ξέρουν ποια σχέση θα έχει ημερομηνία λήξης και σε ποια κοπέλα αξίζει να επενδύσουν...Προσοχή λοιπόν κορίτσια !!!
(και μην αναρωτιέστε μα Γιατί δεν με παίρνει τηλέφωνο);
«Γιατί απλώς δεν σε γουστάρει» θα απαντούσε η Carry Bradshaw από το Sex & City,. οι πραγματικοί λόγοι που ένας άντρας δεν μας ζήτησε ποτέ να βγούμε δεύτερο ραντεβού βρίσκονται ανάμεσα στους παρακάτω: «Μου φάνηκε απλώς συμπαθητική. Δεν υπήρχε η πρόκληση να προσπαθήσω για κάτι περισσότερο», «ήταν βαρετή», «ήταν πολύ επιθετική», «ήταν πολύ επιφανειακή», «μου φάνηκε πολύ απελπισμένη», «έκανε το παν για να εντυπωσιάσει», «ήταν πολύ αρνητική», «φαινόταν drama queen, φαντάσου πώς θα ήταν στη συνέχεια», «δεν υπήρχε χημεία ανάμεσά μας». Πολλά από τα παραπάνω σίγουρα πηγάζουν από τις ανασφάλειες των αντρών, όπως και να ‘χει όμως, όταν αυτοί αποφασίζουν να μην προσπαθήσουν άλλο με μια γυναίκα, οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν είναι απολύτως ξεκάθαροι.
Αυτά κυρίες μου ...Ελπίζω να έριξα λίγο ....φως στο τούνελ των σχέσεων !!!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured