ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΧ.. Καταραμένη Ισότητα !!


Ανάθεμα την Εύα που έφαγε το μήλο …! !!!Και γυρνάει μετά που ξεψάρωσε, και του λέει του δικού της: Αδαμάκη μου; Ναι Ευάκι μου; απαντάει ο μ@...ας και λαίμαργος ....μηλοφάγος... Ξέρεις; Είμαι ίση κι όμοιά σου, κανόνισε, θέλω ισότητα, τ' ακούς; Βεβαίως και είσαι, ότι πεις μανάρι μου απαντάει ο μαλακούλης, δίχως ποτέ να κάτσει να σκεφτεί τι διάολο εννοεί η πονηρή αλεπού που δεν είχε ιδέα τη σημαίνει ισότητα που πας κυρα μου και ζητάς ισότητα τι σου φταίμε όλες οι γυναίκες του πλανήτη και μας βασάνισες?? 
Ακούω συχνά “Βγήκες με τους φίλους σου; θα βγω κι εγώ και εσύ θα κοιτάς τα παιδιά, ισότητα έχουμε.." "Εγώ αν μαγειρέψω, εσύ θα πλένεις τα πιάτα...ισότητα έχουμε..." και πάμπολλα ακόμη γελοία παραδείγματα...ανισότητας Χώρισε κοπέλα μου, στείλτε στο διάολο, μα γιατί θα πρέπει να ξεφτιλιστείς ή να τον εξευτελίσεις αν δεν σου κάνει κάποιος;  Θα έρθει μια ημέρα, που οι γυναίκες θα ξυπνήσουν από το όνειρο και θα πέσουν στα βραχάκια μα θα είναι αργά, Θα έρθει μια ημέρα, που οι άντρες θα ξυπνήσουν και θα δούνε πόσο λίγοι είναι, και κάθε τι λίγο στην πλάση είναι ακριβό και δυσεύρετο, όπως και το μυαλό που κουβαλάνε ως τώρα, δυσεύρετο επίσης....Κοιτάτε να δείτε,το αν έχετε μερικές απωθημένα που είστε γυναίκες, δεν θα τα πληρώσουν οι άντρες, τα παράπονα στον Dady σας που δεν σας εφοδίασε με το γονίδιο "Υ", εκεί θα βρείτε την αιτία του κακού, στα σπερματοζωάρια του..
κορίτσια αποδεχθείτε την μοίρα μας όμως κάποτε και κάντε κάτι σωστό,ας μην τους ευνουχίζουμε όλους  δεν είναι κακό να είναι κάποια γυναίκα, έχει και τα καλά του, π.χ. πεθαίνει πολύ μετά από τον άνδρα, καθαρίζει το αίμα με την περίοδο, στα διαζύγια έχει όλα τα δικαιώματα μαζί και τα παιδιά, ξεβρακώνοντας τον άντρα παίρνοντάς του ότι είχε και δεν είχε στέλνοντάς τον ή φυλακή η κάτω από καμία γέφυρα, ....έχει κι άλλα, βαριέμαι να τα ψάχνω τώρα..... 
Συνέλθετε όσο είναι καιρός,βάζετε τα δάχτυλα στην πρίζα, .ΜΗ ΤΖΙΖ! βγάζετε μόνες τα μάτια σας..δείτε ως τώρα τι κάνατε, πόσα καταστρέψατε και πατήστε φρένο,όλοι μαζί  χέρι με χέρι να φτιάξουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κοινού, και να διορθώσουμε μαζί ότι σώζεται ακόμη... παρατήσετε τα σαχλό-αστικά και σαχλό-κομμουνιστικά, δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη άντρας που να την είδε Θεός, κι αν υπάρχει, σίγουρα κάποια κυρία του δίνει αυτό το δικαίωμα λόγω της βλακείας της. ΜΑΖΙ να είναι το σύνθημά μας,... Ναι, είμαστε ίσοι σαν όντα στη Γή, ναι, ΔΕΝ είναι η γυναίκα κατώτερο μα ούτε ανώτερο πλάσμα από τον άνδρα, ναι, ΔΕΝ είναι ο άνδρας ανώτερο μα ούτε κατώτερο πλάσμα από τη γυναίκα ΟΧΙ, δεν είμαστε ΙΔΙΟΙ, έχουμε τεράστιες διαφορές, οργανικές, ορμονικές, τρόπου σκέψης, δράσης και αντίδρασης, οπτικές, και ακριβώς αυτές οι διαφορές είναι όλη η μαγεία και μ' αυτές δημιουργείται η έλξη μεταξύ των δύο φύλων. Αν ήταν η γυναίκα ολόιδια με τον άντρα, δεν υπήρχε αιτία ύπαρξής της...δεν το βλέπετε; ΜΑΖΙ λοιπόν, χέρι με χέρι, δεν είμαστε εχθροί επιτέλους..λειψοί είμαστε, ελλιπείς.. για να το πω ποιητικά, ελλιπείς χωρίς ο ένας τον άλλο! Οι εγωισμοί ποτέ και κανέναν δεν ωφέλησαν, τι άντρας τι γυναίκα.. Στο μυαλό αγαπητοί μου είναι η διαφορά, ανάμεσα στ’ αυτιά μας…Γιατί ανάμεσα στα πόδια μας είχαμε φύλλο συκής και οι δύο…. το μέγα ερώτημα δεν είναι πως έγινε ο κόσμος αλλά ΠΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ από την ανισότητα των δυο ρόλων!!!
Αυτά τα ολίγα γιατί τώρα μακρηγορώντας...συγχύστηκα και πείνασα...πάω να φάω κάνα μήλο .....     ΑΧ ΡΕ ΕΥΑ ΑΧ....!!!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured