ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Σημερα Γιορταζω..παγκόσμια ημερα υπνου


Τα πιο τρελά μου όνειρααααα!
Σήμερα γιορτάζω άντε χρόνια μου πολλά βρε και σε όσους αγαπάνε τον ύπνο !!!Σήμερα θα την τιμήσω δεόντως όπως τις αξίζει αυτής τις μέρας τόσο μάλλον τώρα που έχω και αφορμή.. Είμαι υπναρού τι να κάνω.. Λένε ότι στον ύπνο ζεις τα πιο τρελά σου όνειρα Φήμες είναι .... !!! 
Εγώ τα ζω και ξύπνια anyway !!!
Αγαπιόμαστε με τον ύπνο έχουμε μια δεμένη δυνατή σχέση που κρατάει χρόνια και δεν με έχει προδώσει ποτέ.. Αλήθεια,πόσοι από σας δεν έχετε δει όνειρα ερωτικά τρελά,αστεία,περίεργα... ανεξήγητα...που σας έκαναν να ξυπνήσετε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο;και κυρίως ο μεσημεριανός ύπνος είναι το απόλυτο φετίχ μου Ειδικά το καλοκαίρι, εκεί που κάνει εκπληκτική παρέα με τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλαμαράκι και τη μπύρα ..Αχ ο ύπνος....τι γλυκός που είναι....."Συμβουλή: Ο ιδανικός ύπνος το μεσημέρι, η σιέστα που λένε, είναι 1 ώρα και 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Οτιδήποτε περισσότερο ισοδυναμεί με πρόβα θανάτου και τελικά καταλήγει να σε χαλάει."Χαρείτε τον ύπνο.. Άλλωστε η κρεβατοκάμαρα είναι η ομορφότερη γωνιά του σπιτιού απολαύστε την τα μεσημέρια τα βράδια όποτε και όπου μπορείτε!!!
Αυτό το άρθρο το αφιερώνω σε όλους εμάς που γουστάρουμε τον ύπνο.....και σιχαινόμαστε να μας ξυπνάνε με φωνές και ντα πα ντου πα....κάτω στην μάστιγα των ξυπνητηριων....κάτω σε οτιδήποτε μας ταράζει τον ύπνο...Αν και Στην Ελλάδα θα έπρεπε να γιορτάζουμε συνέχεια τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, καθώς ολόκληρο το ελληνικό έθνος κοιμάται τον Ύπνο του Δικαίου Τεσπα

Λοιπόν ας δούμε σε τι χρησιμεύει όμως ο ύπνος; Think.. Υπάρχουν πολλές θεωρίες, συμπεριλαμβανομένων και των παρακάτω:

-ο ύπνος δίνει τη δυνατότητα στους μυς και τους ιστούς να επιδιορθωθούν, αντικαθιστώντας τα γερασμένα ή νεκρά κύτταρα
-δίνει στον εγκέφαλο τη δυνατότητα να οργανωθεί και να αρχειοθετήσει τη μνήμη. Τα όνειρα αποτελούν μέρος αυτής της διαδικασίας.
-μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ώστε να χρειαζόμαστε τρία γεύματα ημερησίως
 παρά τέσσερα ή πέντε. Αφού δεν μπορούμε να ενεργούμε την νύχτα, κλειδώνουμε και κερδίζουμε ενέργεια. 
-ο ύπνος είναι ένας τρόπος για να επαναφορτιστεί ο εγκέφαλος, χρησιμοποιώντας την αδενοσίνη, η έκκριση της οποίας σημαίνει πως ο εγκέφαλος θέλει να ξεκουραστεί.

Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι πως με έναν καλό νυχτερινό ύπνο, τα πάντα φαίνονται καλύτερα το πρωί. ..Ο ύπνος λοιπόν... τρέφει τα μωρά, ξεκουράζει και δίνει δυνάμεις στους μεγάλους! όσο και εάν οι αρχαίοι μας πρόγονοι τον θεωρούσαν κοντινό ξαδελφάκι του θανάτου, είναι πολύτιμος για την υγεία μας και την ψυχική μας ισορροπία... Και μου αρέσει να ονειρεύομαι, τουλάχιστον ο κόσμος των ονείρων δεν είναι βαρετός όπως αυτός που ζούμε!

Αφεθείτε λοιπόν στην αγκαλιά του Μορφέα και... όνειρα γλυκά στρουμφαριστα!!!
ΖζΖζΖζ ......

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured