ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

“Όλα καλά ” OKIDOKI..


Όταν ήμουν μικρή, η γιαγιά μου μου έλεγε ότι οι παπαρούνες ήταν λευκές ανεμώνες που βάφτηκαν κόκκινες με το αίμα του Χριστού πως μου ήρθε τώρα αυτό??σκεφτόμουν το χρόνο που τρέχει κι εγώ δεν προφταίνω να κάνω όσα θέλω. Φταίει νομίζω το ότι ξυπνώ αργά.… Έχω κάθε μέρα μια λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω τα οποία τελικά δεν γίνονται.... Αργότερα, μεγαλώνοντας και διαβάζοντας διάφορα, άκουσα ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού Τώρα Το ότι το όπιο παράγεται από μια ποικιλία παπαρούνας το αφήνω ασχολίαστο...anyway ..επειδή σήμερα είμαι σε καλή διάθεση και είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς χωρίς να σκέφτεσαι...τίποτα κενό στο μυαλό.. Πριν πάω στο μπάνιο, πατάω το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστής. Ρίχνω νερό στο πρόσωπό μου και βουρτσίζω  δόντια και Φοράω βιαστικά τα ρούχα που διάλεξα ότι να ναι..και το μόνο που σκέφτομαι τα καλύτερα που θα έρθουν σήμερα και ήρθαν και επειδή με αγαπάω και Τον τελευταίο καιρό έχω κουράσει τον εαυτό μου... Απασχολώ το μυαλό μου συνεχώς με τα ίδια πράγματα. Μιλάω για τα ίδια πράγματα. Γκρινιάζω για τα ίδια πράγματα. Κι αν έχω κουραστεί εγώ με την επανάληψη, πόσο μάλλον οι γύρω μου θα Τους έχω τρελάνει τους ανθρώπους…Αποφάσισα έτσι απλά να τσουλήσω με τη Ρότα του ποταμού να αφήσω να με παρασύρει και δεν θέλω να ξέρω το μετά...δεν με νοιάζει !!!
Όταν αρχίσω να θυμάμαι το μετά και ανεκπλήρωτα θέλω μου και ζωές που δεν έχω ζήσει και θα θελα να ζήσω ξέρω ότι είναι ώρα για κάτι άλλο...Αλλαγή..
 Κάτι καινούριο. Το καινούριο θέλει δουλειά, κι οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν έχω χρόνο, όταν με πιέζουν από εκατό πλευρές, όταν το μυαλό δουλεύει υπερωρίες Το θέμα είναι, τι;Τι???
Κι έπειτα έρχεται η λογική/κριτική πλευρά μου και με μαστιγώνει. Μου λέει ότι είμαι υπερβολική, ότι μου αρέσει αυτό που γίνεται, ότι το προκαλώ, ότι το επιδιώκω... πιέζω τον εαυτό μου σε πράγματα ... Επιδιώκω να βρω τα φυσικά μου όρια για να μάθω να διαχειρίζομαι τη ζωή μου και όχι τις απραγματοποίητες προσδοκίες μου..
.Εκτιμώ την κάθε παρούσα στιγμή κι αυτό με ξεθολώνει..Όταν κάτι με δυσκολεύει ξανά και ξανά με τον τρόπο του μου λέει να το πάρω αλλιώς..και αυτό κάνω.. Όταν αισθάνομαι ότι αυτό που κάνω είναι το σωστό, αισθάνομαι καλά 
και ..Η ζωή ξαναδίνει ευκαιρίες, αρκεί να ξέρω τί θέλω  Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι επειδή δε θέλω να ακούσω “Όλα καλά θα πάνε” και “Υπομονή”, σχόλια κλειστά....Ας χαλαρώσουμε με" Μουζουρακη "
Μαντάμ, μαντάμ, μαντάμ

Ζαμανφού μα και σερσέ λα φαμ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured