ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Maybe, baby…


θα δούμε.. ίσως αν ..όποτε όταν...πόσες και πόσες φορές βλέπουμε ακούμε μας έχει συμβεί επιστροφές πρώην στη Ζωή μας και πιάνω αυτό το θέμα σήμερα γιατί κάπου διάβασα ότι τη άνοιξη στατιστικά γίνονται οι περισσότερες επανασύνδεσις ίσως φταίνε οι Φουσκοδενδριές darling! έτσι το λένε !! ,,Εδω ..
Η επιστροφή του άσωτου.. Γιατί βλέπεις, η ζωή δεν είναι σαν το facebook, που όταν θες να διαγράψεις κάποιον πατάς, απλά, ένα κουμπί delete.και τέλος, σα να μην υπήρξε ποτέ. Σ΄αυτό που αποκαλούμε 'real life' τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα,και εδω οι γνώμες διχάζονται για το αν λειτουργούν οι επανασυνδεδεμένες  σχέσεις,κάποιοι άλλοι προτιμούν το σιγουρακι άλλοι λένε ότι αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολαει άλλοι λένε δεν τρώνε ξαναζεσταμένο φαγητό..Όσο για συνταγή, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Ισχύει ό,τι και σε κάθε άλλη σχέση. Βασικό στοιχείο είναι να ξέρεις τι θέλεις πρώτον για τον εαυτό σου, δεύτερον από τον άλλον, τρίτον τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις - θυσιάσεις και, εφόσον γνωρίζεις τον άλλον, τι είναι διατεθειμένος να δώσει - θυσιάσει αν υπάρχουν ακόμη ερωτικά συναισθήματα...τότε νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή, ίσως και δριμύτερη. Δεν είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι το αγαπημένο σου φαγητό και σου είχε λείψει γιατί..όταν κάτι δε τελειώσει μέσα σας,τι νόημα έχει η Ευτυχία στην παραδίπλα γωνία? αν κλειδώσουμε ψυχικά απέναντι σε έναν άνθρωπο δεν έχει νόημα να πάμε παρακάτω ,αν δε διαβάσουμε το τελευταίο κεφάλαιο πως θα έχουμε όρεξη για ένα νεο βιβλίο? όλα αυτά είναι αν θες να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου και να τον δεχτείς πίσω ..Υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει καταστάσεις περασμένες και θαμμένες απαγορεύεται να δουν το φως του ήλιου και προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες του παρόντος και να μην ξυπνήσουν το τέρας του παρελθόντος;
Γιατί γυρίζουν πίσω οι πρώην ας το βάλουμε στο μικροσκόπιο να το αναλύσουμε.
******************************************
1) Μια σχέση δεν έκανε τον κύκλο της. Επιστρέφεις και χωρίζεις φιλικά. Νομίζω είναι και η μοναδική περίπτωση που μπορείς να μείνεις καλός φίλος. 
2) Δεν έχεις καλύτερη επιλογή, δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις και βλέπεις τον άλλο σαν καβατζούλα. Επιστρέφεις, εσύ ξενερώνεις πιο πολύ και ο άλλος καλά θα κάνει να σε διαολοστείλει. 
3) Επιστρέφεις γιατί η άλλη πλευρά… κόβει φλέβες. Τι να το κάνεις αν δεν κόβεις κι εσύ; 
4) Επιστρέφεις πιο ώριμος –συνήθως οι άνδρες. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις μια γυναίκα θα σε δεχτεί μόνο για να σε διώξει. 
5)Εκδίκηση..Κι εδώ είναι που καταστρέφεις ολοκληρωτικά το κάρμα σου,μπαίνεις σε μια πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση. αν κάποιος από τους δύο είναι πολύ πληγωμένος ώστε να χρησιμοποιήσει την επανασύνδεση για να πάρει αναδρομικά την εκδίκηση του όπως είπε και ο φίλος μου ο Φέχνερ. "Η εκδίκηση είναι καρπός γλυκός πριν τον κόψεις, και πικρός αφού τον γευτείς", Όπως και να 'χει, Τα 'θελες και τα 'παθες, σωστά; Επομένως, έχεις κι εσύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία αυτής της σχέσης, αρά δεν έχεις δικαίωμα να εκδικηθείς.    
******************************************
Ένα είναι το σίγουρο όταν τελειώνει κάτι, τελειώνει με λόγο. Έχει φτάσει σε κορεσμό η σχέση και οι πληγές έχουν ανοίξει και δεν κλείνουν εύκολα! για να μην πω πότε! η Ζωή εξελίσσεται και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και οχι πίσω..κοιτάμε μόνο για να παρκάρομαι είπε κάποιος κάποτε !!! Γενικά πάντως, οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν εύκολα..Το θέμα είναι ότι ελάχιστες επανασυνδεδεμένες σχέσεις επιβιώνουν –αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον...Και για να συνοψίσω να ολοκληρώσω η γυναίκα ;Προτείνω !!! Δοκίμασε το και αν δεν σου βγει παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις σαν άλλος Αντωνάκης .. Να 
χάσεις πάντως κάτι δεν έχεις, από την άλλη αν κερδίσεις δώστε απο κοινού μια 
τελευταία ευκαιρία στη σχέση σας και αν δε πετύχει τότε στρίβεις στη γωνία για το ραντεβού με την Ευτυχία και η ζωή συνεχίζεται ..Τα συμπεράσματα δικά σας και καλή τύχη εύχομαι σε ότι και αν αποφασίσετε ...θα τη χρειαστείτε !!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured