ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Εννοώ κάθε λέξη που δεν είπα...σαν περηφανη ελληνιδα !!


Ζούμε σε δημοκρατική χώρα; Ή σε φασιστικό εκκλησιαστικό παράρτημα!!! Αναρωτιέμαι η ξανθιά περήφανη Ελληνίδα..
Anyway Mέρα που είναι..!!
Ξύπνησα στις 7 το πρωί σήμερα ακούγοντας καμπάνες. Πολλές καμπάνες. Μπορεί και πέντε ταυτόχρονα.ντιν νταν νταν νταν γμτ ... Έπαιζαν μια μονότονη μελωδία, η οποία επαναλαμβανόταν συνέχεια για 2-3 λεπτά.ώστε να βεβαιωθεί ο ιερέας ότι όλη η γειτονιά ξύπνησε και δεν τόλμησε κανείς να ξαναθυμηθεί να πάνε όλοι στην εκκλησία να βροντοφωνάξουν Ζήτω το έθνος !!! Γιατί ενοχλούν ολόκληρες γειτονιές στην Αθήνα; Καλούν τους πιστούς να πάνε στην εκκλησία; Πόσοι από αυτούς πάνε; Σε ποιους απευθύνεται η καμπάνα;θα σκοτώσω τον (καμπανιάρη) 

Επ' ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, υγεία και κάθε ευτυχία τώρα που ξύπνησα και τρέχει καφές στο αίμα μου είναι γνωστό οτι αγαπιόμαστε με τον ύπνο αλλά αφήστε με να κοιμηθώ την περήφανη Ελληνίδα να το ευχαριστηθώ μέρα που είναι Ο καθείς το ποίημά του,κι ο ιερέας το χαβά του Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!
Στην Ελλάδα την χώρα του ΠΑΡΑ (παρακράτος, παραπαιδεία, παραοικονομία και ούτο καθεξής) \και Ρωτάω λοιπόν; Έτσι θα πάνε οι νέοι κοντά στην Εκκλησία; Αυτό είναι το ήθος μιας εκκλησίας. Εκκλησιαστική μαφία υπεράνω νόμων ? δεν βλέπεται κύριοι οτι Κανείς μας δεν αντιδρά πλέων  στην εξαθλίωση και στον τρόπο ζωής που οι άλλοι μας επιβάλλουν και κάθε μέρα λέμε ο Θεός βοηθός .

oh fuck?? Τα χω πάρει γι αυτό φίλοι μου Μην τρελαίνεστε άδικα γιατί..Λεφτά υπάρχουν αλλά στις τσέπες αυτών που τα καταχραστήκαν. Αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν με την αξιοπρέπεια τους αντί να τιμωρηθούν και εμείς χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και καταδικάζουμε τα παιδιά μας σε ένα αναξιοπρεπές μέλλον και συ πατέρα κάθε 25 Μαρτίου παίρνεις το παιδάκι σου ντυμένο τσολιάδακη και το περιφέρεις άσκοπα, δεν είναι απόκριες...πρέπει να σοβαρευτούν και να ωριμάσουν. Είμαστε γραφικοί. Όσο για το παρελθόν μας, τους προγόνους, δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα:τους θυμόμαστε δυο φορές το χρόνο 25 Μαρτίου και28 Οκτωβρίου εμείς απλώς φέρουμε το βάρος τους. Κρίμα για όλους μας..
Εμείς οι Έλληνες λόγω ψωροκώσταινας πήραμε αυτοκίνητο πολύ αργότερα στο χέρι μας σε σχέση με άλλους λαούς και μιλάω μεταφορικά ..Δεν περνάς εύκολα από τον γάιδαρο στο αυτοκίνητο ..Τώρα ας είναι καλά οι τράπεζες έχουν πέσει επάνω μας όπως οι ιθαγενής στα καθρεφτάκια και στης χάντρες και μας κατασπαράζουν ...Μέχρι να εκπολιτιστούμε και να καταλάβουμε ότι δεν οδηγούμε μαστουρωμένοι πιωμένοι χαπακωμένοι κλπ..θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα...γι αυτό σας λέω φίλοι μου ..Έρχονται δύσκολες μέρες; Κοιμηθείτε περισσότερο! Ηρεμήσετε λοιπόν .Ένα κακό όνειρο είναι όλα αυτά που ζούμε...Συνεχίστε τον ύπνο σας με την ησυχία σας! Καναπέ, φραπεδάκι, φρέντο και "άγιος ο Θεός...Γι' αυτό ας σοβαρευτούμε και ας μιλήσουμε επί της ουσίας σε αυτές τις εκλογές. Γιατί μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...και τότε θα δούμε...Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

OΥΠΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured