ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

παγκόσμια ημέρα της γυναίκας,”: Όχι… δεν γιορτάζω '

Άνεμος  Go Go Bars  για Ladies Night
Παγκόσμια ημέρα της γυναικάς σήμερα γιορτάζουμε ..Ναι !! τα ΙΣΑ δικαιώματα που φορτωθήκαμε στις πλάτες μας δουλειά  άντρα παιδιά σκυλιά οικιακά.. 
 Αα!! μην ξεχάσω και το δικαίωμα ψήφου, μεγάλο επίτευγμα κακοπληρωμένη και ανασφάλιστη εργασία είναι, γένους θηλυκού και αυτή , μας δώσανε τα αυτονόητα και πρέπει να το γιορτάσουμε μην τρελαθούμε τώρα..
« Αρνούμαι να γιορτάσω την ημέρα της γυναίκας… όχι δεν θέλω, να είναι απλώς μια αφορμή για να ξεπορτίσω,στα διάφορα  Go Go Bars για Ladies Night  με   άλλες  ξεσαλωμένες Νοικοκυρές σε απόγνωση να τα σπάσω ή να μου κάνουν δωράκια κι άλλα τέτοια χαριτωμένα γλυκανάλατα ..,..Δες Εδώ *****
Δεν είναι γιορτή η 8 Μαρτίου δεν γιορτάζει καμία γυναίκα του δυτικού και πόσο μάλλον του ανατολικού κόσμου.. όταν ακόμα και σήμερα υπάρχουν κορίτσια που υποβάλλονται σε ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων, γυναίκες που γεννιούνται σε καθεστώς ομηρίας και εκπορνεύονται πριν ακόμα ενηλικιωθούν Στην Υεμένη επιτρέπεται νόμιμα η παιδεραστία! Ανήλικα κοριτσάκια από 8 ετών και πάνω δίνονται σε κατάλογους  σε 40 χρόνους και 50 χρόνους, κοπέλες που πωλούνται σαν αντικείμενα (χρήσιμα ωστόσο για «όλες» τις δουλειές), για να μην αναφερθώ στη θέση που έχει στην κοινωνία, η καταδικασμένη γυναίκα του Ισλάμ..
Αυτά γιορτάζεται όλες εσείς που θα βγείτε απόψε για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, σε αυτόν τον κόσμο θέλετε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας η μακαρίζεται την τύχη σας ευτυχώς που ψόφιε η κατσίκα του γείτονα και όχι η δίκη σας !!!  Είναι ημέρα «αφύπνισης» για όλα αυτά που συμβαίνουν κατά των γυναικών και Η καθιέρωση μιας ημέρας μνήμης ή αφύπνισης δεν προϋποθέτει την λήθη για τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Ο αποπροσανατολισμός "της παγκόσμιας ημέρας".. με θλίβει... Όχι ο αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών για μένα δεν έχει τελειώσει …Θα τελειώσει όταν όλα τα παιδιά στον κόσμο έχουν να φάνε και δεν αφήνονται στο έλεος κάθε φανατισμένου άρρωστου και σεξουαλικά πεινασμένου πολιτισμένου δυτικοευρωπαίου ……Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να γιορτάσω σήμερα… 
Απόψε λέω να μείνω σπίτι με τους άντρες…

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured