ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

H Πριγκίπισσα που έγινε αντράκι!


Όλα τα κοριτσάκια μεγαλώνουμε μέσα σε ροζ pon - pon!!! συννεφάκι μας ετοιμάζουν οι μητέρες ανά τον κόσμο να γίνουμε  σύγχρονες ‘’μικρές πριγκίπισσες’’ για μια ζωή ‘’en rose’’μας παραμύθιαζαν ότι θα είναι αστραφτερή και διασκεδαστική.. Αργότερα, στην ενήλικη ζωή μας μαθαίνουμε  ότι πρέπει να είσαι χαριτωμένη, παθητική, κολλημένη με τη μόδα, τα ψώνια, τον καλλωπισμό, με τρυφερότητα, παιδικότητα, αθωότητα ρομαντισμό.»  Αυτά χρειάζεται ο εκάστοτε πρίγκιπας  για να τον κάνεις ευτυχισμένο μέχρι που κάποια στιγμή σπάει η ροζ τσιχλόφουσκα .. και ξυπνάς σαν μια άλλη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, και βλέπεις πως είναι «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες»; ότι το «παραμύθι» έχει και δράκο και συναισθηματική αναπηρία - το όνειρο μας βγήκε σε εφιάλτη .....Και ότι τα αληθινά συννεφάκια δεν είναι ροζ, αλλά σκούρα γκρι ..
και υπάρχουν ..Παντού.. Πολλές μονές γυναίκες. Όμορφες, περιποιημένες, δυναμικές. Γεμάτες αυτοπεποίθηση, έτοιμες να παλέψουν με θεριά και να νικήσουν χωρίς να φοβούνται τίποτα Σύγχρονες σούπερ ηρωίδες. Αυτό είμαστε. έχουμε γίνει πολύ επιλεκτικές. Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Τα θέλουμε όλα ή τίποτα. Δεν συμβιβαζόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω. Σύγχρονες αμαζόνες ..
Οι γυναίκες έγιναν αντράκια και αποφάσισαν ότι η καθωσπρέπει συμπεριφορά δεν τις οδηγεί πουθενά αφού, ότι και να κάνουν, εσείς πάλι τα ξέκολλα !!!θα προτιμήσετε…και Οι άντρες έχουν τρομάξει. Αλλά κι εκείνους τους λίγους που ακόμα τολμούν τους έχουμε ευνουχίσει, λένε και για αυτό είμαστε μόνες..
Λάθος φίλοι μου αυτή η σούπερ γυναίκα, η αυτάρκης, με τον τσαμπουκά ανά χείρας.. Είναι η ίδια γυναίκα που θα λιώσει στο κλάμα λίγο αργότερα.. που θα την έχει απορρίψει ο πρίγκιπας της γιατί φοβάται Να αγαπήσει; Να κάνει σχέση; Να δεθεί με έναν άλλο άνθρωπο; Να ακολουθήσει την καρδιά του; Να μοιραστεί; Επειδή πληγώθηκαν μία φορά κι από τότε φοβούνται....
Συγγνώμη πλάκα μου κάνετε; μόνο εσείς πληγωθήκατε μόνο εσείς φάγατε τα μούτρα σας, μόνο εσείς παίξατε και χάσατε… Αχού τα μωρέ να το κάνουμε μάκια να περάσει το βαβά… γίνατε πολύ ευαίσθητοι και φορτωθήκαμε στην πλάτη μας το ρόλο «είμαι αντράκι¨? Ε !!.όχι δεν θέλω !! ...Δεν θέλουμε !!Αγόρια θα σας πω ένα μυστικό, όσο ανεξάρτητη και δυναμική κι αν είναι η σημερινή γυναίκα, πάντα γοητεύεται και χρειάζεται έναν πιο δυναμικό από εκείνη άντρα. Είναι η φύση μας τέτοια και είναι και η δική σας ανάλογη. Φέρτε τους ρόλους πίσω. Φέρτε τους άντρες πίσω. Μας λείψανε! Και ειλικρινά δεν έχουμε καμία διάθεση να έχουμε εμείς τους όρχεις, αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας, αρκεί να τους έχετε εσείς! 
ΕΚΚΛΗΣΗ ..ΥΓ**
Και μείς βρε  κορίτσια ας αρχίσουμε να φερόμασταν σαν πριγκίπισσες, ίσως τότε να υπάρχουν άντρες που θα καβαλήσουν τα άλογα πάλι …



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured