ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλήμερα.. 'It's A New Day !!

*The Last Kiss *
Καλημέρα και σήμερα ωραία ηλιόλουστη Φωτεινή τέτοιες ωραίες μέρες που μόνο η Ελαδαρα μας δίνει απλόχερα και τις εκτίμησα περισσότερο μετά το τελευταίο μου ταξίδι στην Αγγλία είναι αυτό που λέμε όταν έχεις κάτι δεν το εκτιμάς το θεωρείς δεδομένο!!! και όταν το χάσεις.... το θες αλλά μετά είναι αργά !!!
γιατί όταν πέσουν οι τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ ..«ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» Δες Εδώ ~~ όπως λέω στο άρθρο μου .Απλά κλείνεις την πόρτα πίσω σου.!! 
Με κρότο εννοείται...Μπαμ !!!! και τέλος ..τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει η καλημέρα με το τέλος απλά έκανα συνειρμό καινούρια μέρα νέα αρχή μια ακόμα ευκαιρία...και όπως λέει η αγαπημένη μου Nina Simone..It's a new day, it's a new life.. Feeling Good:Oh yeah!! έτσι είναι ..Το παρελθόν περνάει ήταν οι επιλογές μας,, και το μέλλον ακόμα δεν έχει έρθει είναι οι προσδοκίες μας… Μόνο το παρόν υπάρχει! αυτό ναι είναι κατάδικό μας! η στιγμή μας ανήκει..Πιστεύω ότι η σωστή πορεία στη ζωή είναι να ζείς στο παρόν και μέσω των εμπειριών που έχεις μαζέψει απ’το παρελθόν να πορευτείς στο μέλλον..Άλλωστε Κάθε μέρα είναι ένα δώρο από το Θεό για να βελτιώσουμε όσα δε μας άρεσαν στο χθες ;)
**την καλημέρα μου σας στέλνω μαζί με τη θεϊκή Nina Simone **



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured