ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι Είσαι «γατούλα» η «γάτα»?


«Είναι καπάτσα, είναι γάτα αυτή η γυναίκα, τον έχει τον ψηλό με την γραβάτα μαγεμένο να σούρνεται από πίσω της» λέμε όταν μιλάμε για γυναίκες που αποπνέουν μια εξυπνάδα, μια ελευθερία, και μια αίσθηση ότι είναι τόσο δυναμικές που μπορούν να κατακτήσουν όποιο στόχο βάλουν στο μυαλό τους.
Η γυναίκα γάτα, λοιπόν, δεν θα συμπεριφερθεί ποτέ σαν γυναίκα-γατούλα, και όπου «γυναίκα- γατούλα», σκεφτείτε νιαουρίσματα και γλύκες που χάρη σε αυτές κρύβουν καλά την πονηριά τους...
Η «γατούλα» θα προσπαθήσει με τα δικά της τεχνάσματα να φτάσει ύπουλα στον στόχο της. Θα σε καλοπιάσει με γλυκόλογα, και θα σε φέρει στα μέτρα της. Αν κάνει κάπου λάθος, μπορεί να επανορθώσει κάνοντας ναζάκια και κλαψιάρικα νιαουρίσματα. Ίσως να μην έχει άλλα προσόντα, ούτε να είναι ιδιαίτερα ευφυής, αλλά με ένα βλέμμα της γεμάτο παράπονο έχει τον άντρα αποχαυνωμένο
Η γυναίκα-γάτα, από την άλλη, έχει βλέμμα μυστηριώδες και αποφασιστικό κι επειδή βλέπει καλύτερα στο σκοτάδι, δεν μπορείς να την κοροϊδέψεις με τίποτα. Πιάνει πουλιά στον αέρα. Η γυναίκα-γάτα ελίσσεται, δε μένει σε μια σχέση για πολύ καιρό, είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί και πολύ τους συναισθηματικούς δεσμούς. Συνήθως παίρνει αυτό που θέλει και φεύγει...Η γατούλα θα τριφτεί στα πόδια σου, θα αποζητά τα χάδια σου, και θα σου κάνει παιχνιδάκια όλη την ώρα. Αν της αρέσει, θα κάτσει μαζί σου, και —αν δεν της αρέσει πολύ— θα καταφέρει να σε αλλάξει, και να γίνεις αυτός που θέλει. Η γυναίκα-γάτα, από την άλλη, αν δεν της αρέσεις θα φύγει χωρίς να κοιτάξει πίσω, και, αν την εκνευρίσεις, ίσως να σου βγάλει και νυχάκια.
Στους άνδρες αρέσει ως επί το πλείστον να είναι προστατευτικοί και έστω φαινομενικά να έχουν το πάνω χέρι της σχέσης. Τους αρέσει μια γυναίκα που δείχνει ευάλωτη, απροστάτευτη και αθώα, μια γυναίκα που αποζητά μια φωλίτσα να κουρνιάσει. Αυτό λοιπόν εκμεταλλεύεται η γατούλα μας και σέρνει τον άντρα από την μύτη...Από την άλλη, οι άντρες κομπλάρουν με τη δύναμη και την εξυπνάδα της γυναίκας-γάτας. Είναι επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους γυναίκες. Δεν θα δείξει ποτέ ότι ζηλεύει, ούτε θα έχει απαιτήσεις. Θα αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν, ότι είναι αυτοδύναμη και μπορεί να επιβιώσει παρ’ όλες τις συνθήκες. Είναι αυτό που λέμε «εφτάψυχη», δεν θα πληγωθεί αν την παρατήσεις. Και αν γνωρίσεις μια τέτοια γυναίκα, ποτέ μετά δεν θα συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο, και οι περισσότερες γυναίκες όντας γατούλες θα δείχνουν σαφέστατα «λιγότερες» από αυτή. Γυναίκα-γάτα γεννιέσαι, γυναίκα-γατούλα γίνεσαι....Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Η γυναίκα-γατάκι. Είναι αυτές οι μούφες, που το παίζουν γάτες και το βροντοφωνάζουν. Αλλά είναι μουσαντένιες, γάτες με πέταλα δηλαδή, κάνουν θόρυβο για να ακουστούν, ίσα ίσα για να μην εκτεθούν, παρουσιάζονται ως «σκληρές» και ατσίδες, αλλά είναι πιο ευαίσθητες και από καρδιά μαρουλιού...Εν κατακλείδι, ένα είναι όμως το συμπέρασμα: καλύτερα αιλουροειδές, παρά σκυλίτσα του καναπέ.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured