ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γίνε βασίλισσα του ρεβεγιόν Απόψε !!

Ρεβεγιόν στο σπίτι …για πολλούς λόγους κάτι η κρίση που δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε όπως παλιά κάτι οι μέρες οικογενειακές ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους κάτι η θαλπωρή του σπιτιού μας σαν οικοδέσποινα αποψε  θα είστε η βασίλισσα του ρεβεγιόν  είναι μια καλή ευκαιρία για το ποδαρικό του νέου έτους να μας βρει με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν για να περάσουμε όμορφα την αλλαγή του χρόνου μέσα σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα του σπιτιού μας  Απόψε πρέπει να δεσπόζει ένα πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ιδιαίτερα στολισμένο από τα χεράκια μας βάζουμε πολύ αγάπη και φαντασία και πάμε να σας δείξω μερικά τρικ για να καταπλήξουμε τους καλεσμένους μας Βγάλε τα αγαπημένα σου σερβίτσια και τα κολονάτα ποτήρια σου (αν δεν τα χρησιμοποιήσεις στο ρεβεγιόν, τότε πότε;)
-Τοποθέτησε στο τραπέζι γιορτινές χαρτοπετσέτες καλής ποιότητας
- Επέλεξε τα χρώματα που θες να κυριαρχούν στο τραπέζι σου και έπειτα παίξε με τα διακοσμητικά αυτοσχεδίασε  
- Τοποθέτησε στη μέση του τραπεζιού πολλά κεριά ή αρκετά διάσπαρτα ρεσώ
- Δέσε τις πετσέτες των καλεσμένων σου με μια όμορφη κορδέλιτσα στο χρώμα της επιλογής σου Τοποθέτησε πάνω στα πιάτα των καλεσμένων σου ένα μικρό κλωναράκι γκι σαν αυτό στη φώτο...
Το μαγείρεμα τωρα  Θα αρχίσω με την καλύτερη συμβουλή που μπορεί κάποιος να σας δώσει: ετοιμάστε τα γλυκά σας από την προηγούμενη. Θα έχετε μία δουλειά λιγότερη για την ημέρα του ρεβεγιόν, αφού το επιδόρπιο σας θα είναι έτοιμο στο ψυγείο. Την ημέρα της γιορτής, αρχίστε με τα πιάτα που μπορούν να φαγωθούν και κρύα ή χρειάζονται αρκετή προετοιμασία για να γίνουν. Τάρτες και πίτες μπορούν να γίνουν πρώτες, οι σαλάτες μπορούν να κοπούν και να μπουν στο ψυγείο μέχρι να τους βάλετε τα υλικά τους, ενώ τα κρέατα μπορούν επίσης να γίνουν από πιο νωρίς και να ζεσταθούν πριν έρθει ο κόσμος. Μην αγχωθείτε εάν οι καλεσμένοι έρθουν και μερικά φαγητά είναι ακόμη στον φούρνο! Ό,τι έχει να κάνει με πατάτες πρέπει να το αφήσετε τελευταίο και να βγει στο τραπέζι όταν είναι έτοιμο να φαγωθεί. Το κυρίαρχο στοιχείο του τραπεζιού είναι το κρέας. Άλλοι προτιμούν γουρουνόπουλο, άλλοι χοιρινό κότσι μια καλή επιλογή εύκολη και γιορτινή ενώ πολλοί παραμένουν πιστοί στην παραδοσιακή γαλοπούλα Οι σαλάτες σερβίροντας με ρόδι που συμβολίζει την αφθονία και γίνονται αμέσως μια απίθανη και πανεύκολη γκρουμ πρόταση. Αγαπημένα κρασιά συνοδεύουν τα πιάτα, ενώ πολλοί επιλέγουν σαμπάνια "για το καλό". Βεβαίως, η πρωταγωνίστρια της ημέρας είναι η βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας όλοι περιμένουμε να κερδίσουμε !!!
Κυρίες μου βάλτε Ρεαλιστικές προσδοκίες μην αγχώνεστε να είναι όλα τελεία Δεν άφησα τυχαία το κομμάτι αυτό τελευταίο γιατί είναι και το σημαντικότερο. Πριν σχεδιάσετε το ρεβεγιόν σας,και πάντα  να έχετε στο μυαλό σας τι είναι αυτό που πραγματικά μπορείτε να κάνετε. Όλοι μας βλέπουμε σε blogs και στο Instagram τα τέλεια πάρτι, αλλά δεν έχουμε πάντα τον χρόνο, τα χρήματα ή και την αντοχή να τα αντιγράψουμε. Μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να φτάσετε κάτι που θα σας οδηγήσει σε νευρική κρίση. Ο στόχος είναι να απολαύσετε τις ετοιμασίες και να περάσετε πολύ όμορφα. Απολαύστε τη στιγμή καλή επιτυχία και καλή χρονιά Εύχομαι σε όλους μας !!! 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured