ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Στο σεξ και το πουλί τους έχουν το μυαλό τους οι άντρες...


Κορίτσια σήμερα θα μιλήσουμε για ΑΝΤΡΕΣ ας με συγχωρήσουν τ¨αγόρια της παρέας που είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά κάτι θα τους θυμίζουν.

Για όλα φταίμε εμείς.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το πώς οι άνδρες ταυτίζονται με τον... εξοπλισμό τους και πόσο κρίσιμη μπορεί να είναι αυτή η προσκόλληση με το π.., στη ζωή τους.
Το σεξ είναι για τους άντρες, ειδικά για τους Έλληνες, υπόθεση... τιμής και χρέους. Η κοινωνία, η παράδοση αλλά και η βιολογία  τούς έχουν περάσει το 

΅ μότο ΅ πως αυτός είναι ο ηγέτης και το συγκεκριμένο μέρος του σώματος του είναι η τιμή (της οικογένειας της Ελλάδος του κόσμου όλου)
Aλίμονο...αν τον προδώσει .....
Έβγαλα λοιπόν τα εξής συμπεράσματα.οι γυναίκες λειτουργούν με το μυαλό και τη καρδιά  οι άντρες  σκέφτονται και ενεργούν με το κάτω κεφάλι έτσι τους μεγάλωσαν... ίσως να έβαλε το χεράκι της και η μητέρα φύση ... θεός.. anyway
Ενώ μια  γυναίκα αν τον άλλον τον αγαπά, και να κλάνει σου μυρίζει τριαντάφυλλο, και του λες "μαλακίες αγάπη μου, να σου κάνω ένα χαμομηλάκι για την κοιλίτσα σου?"
Oi  γυναίκες Δεν μπορούνε το ψυχρό κρεβάτι, τελικά. Δεν λειτουργεί το σώμα, δεν υπάρχει κλιμάκωση, και παρατηρούν και (μετανοιωνουν )αν ο άλλος θέλει σφράγισμα ή αν του ‘χει σφηνωθεί μια ξεραμένη μύξα στο αριστερό ρουθούνι.
Το θέλουμε , το παραμύθι μας.... Αυτό που τον κοιτάς, και ανοίγουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Οι πεταλούδες χορεύουν τσάμικο στο στομάχι σου , θέλουμε φεγγάρια και Αρλεκιν,

Robie Williams, είχε πει στο περίπου το εξής: 
Ο καλός θεούλης έδωσε στους άντρες το μυαλό τους και το πουλί τους. Τα δύο αυτά όργανα όμως, δεν μπορούν να αιματώνονται εξίσου. Όταν λειτουργεί το ένα, απλά το άλλο δεν υφίσταται.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured