ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΊΑ ???

Για όσους ψάχνουν δουλειά 
Οι   <7>   οδηγίες

Μαγική συνταγή για το πώς θα πετύχετε εν μέσω κρίσης δεν υπάρχει. Ωστόσο, οι επτά  «οδηγίες προς ναυτιλλομένους» που ακολουθούν μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην παρούσα συγκυρία:  προτείνω επτά τρόπους που σύμφωνα με έρευνες βοηθούν στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης και άρα της ποιότητας που βιώνεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου στην καθημερινότητα. 


Περιορίστε την αναζήτηση
Μην χάνετε χρόνο στέλνοντας βιογραφικά για θέσεις εργασίας που δεν έχετε τα προσόντα ή δεν θέλετε πραγματικά. Είναι χάσιμο χρόνου! Προσπάθησε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας όταν αξιολογείτε τις ανοιχτές θέσεις
Επιστρέψτε στα θρανία
Αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τις δεξιότητες, τις οποίες απαιτούν οι περισσότερες δουλειές, τότε να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να τις αποκτήσετε. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε άνεργος ξεχάστε τους καφέδες και τις βόλτες και επιστρέψτε στα θρανία. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα αναζητήστε επιδοτούμενα προγράμματα ή σεμινάρια. Μόνο σε καλό θα σας βγει.
Καθορίστε τους στόχους σας
Μπορεί ο πρωταρχικός σας στόχος να είναι να βρείτε δουλειά, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να αφήσετε στην τύχη τους, τους βραχυπρόθεσμους στόχους. Για παράδειγμα, βάλτε στόχο για κάθε μήνα. Ακούγεται κάπως πιεστικό, αλλά έτσι θα μπορείτε να αξιολογήσετε συνεχώς την πρόοδο σας.
Δοκιμάστε κάτι νέο
Αν είστε κολλημένος 
σε έναν άκαρπο τρόπο αναζήτησης εργασίας δοκιμάστε μία νέα στρατηγική. Αν για παράδειγμα μέχρι τώρα ο μοναδικός τρόπος που χρησιμοποιούσατε ήταν το internet και τα αντίστοιχα sites είναι καιρός να απευθυνθείτε και σε ένα σύμβουλο. Μια πολύπλευρη προσέγγιση θα έχει, σίγουρα, καλύτερα 
αποτελέσματα.
Απόκτησε προβάδισμα
Αν πέσει στην αντίληψή σας μια δουλειά που μοιάζει ιδανική, φροντίστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Προσπαθήστε να μάθετε το όνομα του διευθυντή προσωπικού ή κάποιου που να εργάζεται στην ίδια υπηρεσία
και στείλτε ένα e-mail άμεσα.,.
Πουλήστε τον εαυτό σας
Όταν συμμετέχετε σε μία συνέντευξη, φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς, ούτε για σεμνότητες. Δείξτε όλα τα δυνατά σας σημεία!
Να είστε αισιόδοξοι
Η αναζήτηση εργασίας, θα έχει σίγουρα και απογοητευτικές στιγμές. Αυτό δεν θα πρέπει να μην σας κάνει να χάνετε το κουράγιο σας. Μάθετε από τα λάθη σας και προσπάθησε να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Site με αγγελιες
http://www.kariera.gr
http://www.skywalker.gr
http://www.euresi-ergasias.gr/
http://www.jobsite.gr/
http://www.cosmosjobs.com/

Εταιρίες Ανθρώπινου Δυναμικού

http://www.randstad.gr/
http://www.adecco.gr
http://www.kpmg.gr/
http://www.pwc.com/gr/en/index.jhtml

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured