ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η γλώσσα του σώματος





Η γλώσσα του ανδρικού σώματος :
Αν ένας άνδρας ενδιαφέρεται, θα θέλει να φανεί ψηλότερος, με το πετάει έξω το στήθος του και να ρουφάει μέσα την κοιλιά του . Μπορεί αν το δείτε να περιποιείται την εμφάνισή του, να ισιώνει την γραβάτα του( αν φοράει φυσικά) , γενικά να καμαρώνει. Ένα σίγουρο σημάδι είναι να χώνει την κοιλιά του πίσω από τη ζώνη . Αυτό υποσυνείδητα έχει στόχο τα γεννητικά του όργανα και σημαίνει ότι είναι φουσκωμένα!
Παρακολουθήστε την στάση του σώματος . Αν είναι γυρισμένος προς το μέρος σας , αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται, ιδίως αν κάποιο πόδι του αγγίζει το δικό σας .
Αν στέκεται με τα χέρια στα πόδια σημαίνει ότι θέλει να φανεί ψηλότερος και είναι έτοιμος για σας
Τα μάτια είναι χαρακτηριστά σημεία της γλώσσας του σώματος, γνωστό ως " η εικόνα της ψυχής " Όταν κάποιος καρφώνει το βλέμμα του πάνω σας , έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω από το κανονικό, ειδικά αν συνδυάζεται με διεσταλμένη  την κόρη, είναι σίγουρο σημάδι ότι είστε τυχερή ! Το ερωτικό βλέμμα του άνδρα είναι γενικά οφθαλμοφανές . Αν οι κινήσεις των ματιών του κάνουν τρίγωνα (στη φάση πρόσωπο με πρόσωπο, κάτω στο στόμα, το υπόλοιπο σώμα και ξανά στα μάτια είναι ένα άλλο σημάδι ότι του αρέσετε

Η  γλώσσα του γυναικείου σώματος :
Οι γυναίκες έχουν πολλά κοινά σημεία με τους άνδρες αλλά επίσης έχουν κάποια ιδιαιτέρα σημάδια όταν συζητούν με κάποιον που τον βλέπουν ερωτικά
Ένα τέτοιο σημάδι είναι "το τίναγμα του κεφαλιού" κοινό σε αυτές με μακριά η κοντά μαλλιά και χρησιμοποιείται για να πιάσουν το μάτι του άλλου σηκώνοντας τον λαιμό τους.το να δείχνουν την παλάμη τους Η έκθεση του καρπού μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι , αν δείχνουν την παλάμη τους ενώ μιλούν μαζί σας.Μια ανοιχτή παλάμη είναι συχνά ένα σημάδι ανοίγματος και ειλικρινείας .
Όπως και με την γλώσσα των ανδρών , αν τα πόδια της, η οι γοφοί , είναι στραμμένοι πάνω σας, (ειδικά αν έχει σταυρωμένα τα πόδια) αυτό δείχνει ένα καθαρό σημάδι ενδιαφέροντος. Τα σταυρωμένα πόδια είναι επίσης ένα σημάδι άνεσης και αναπαυτικού καθίσματος. Αν βγάλει το παπούτσι από το πόδι της και αρχίζει να παίζει μαζί του – αυτό γίνεται συχνά δείχνει ένδειξη ενδιαφέροντος επίσης .
Μην ξεχνάτε να δει τε τα μάτια της , αφού οι γυναίκες είναι εξαιρετικές στην χρήση του ερωτικού βλέμματος – αν κρατά το βλέμμα της λίγο περισσότερο πάνω σας και ακολουθεί την τριγωνική πορεία. Αυτή η κίνηση που περιγράφω πιο πάνω λέγεται " τρώω κάποιον(α) με τα μάτια" .
Μια άλλη  καλή κίνηση είναι αν παίζει με τα μαλλιά της στο δάκτυλό της και κουνάει το κεφάλι  μιλώντας μαζί σας . Κυρίως μην ξεχάσετε να προσέξετε αυτό το θερμό χαμόγελο!
Ακολουθήστε το ένστικτο σας και περιορίστε τα όρια σας, όπου χρειάζεται. Αφήστε μεγαλύτερα περιθώρια για να σας προσεγγίσουν.
Σκέψου.
Πάντα να είσαι σε ετοιμότητα. Δεν ξέρεις ποτέ πότε η τέλεια ευκαιρία είναι εκεί, μπροστά σου.
Το να ερμηνεύσεις τη γλώσσα του σώματος, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, ΑΠΛΑ, αρκεί  να πιάσεις το νόημα.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured