ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΡΟΣΟΧΉ ...ΠΟΥ ΤΟ "" ΡΊΧΝΟΥΜΕ..""



Ήρθε η ώρα να γίνουμε τολμηροί και πρωτοπόροι..
Πριν ψηφίσετε, ρίξτε μια ματιά στις καταθέσεις τους ... 


Ωραία λοιπόν, 
καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν στην πράξη τους ισχυρισμούς τους και εφόσον εκλεγούν να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους αποζημίωση. Θα ήταν μια πράξη υψηλής πολιτικής σημασίας, με τεράστια συμβολική αξία για τους δοκιμαζόμενους πολίτες, χωρίς να παραγνωρίζουμε πως τα κονδύλια που θα εξοικονομηθούν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα, καθώς ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος (ο δεύτερος μάλιστα χωρίς να το ανακοινώσει) παραιτήθηκαν από τον μισθό τους, 
Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τις «εξαγωγές – εισαγωγές» χιλιάδων ευρώ από βουλευτές έδειξαν πως το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα παραμένει δυσανάλογα πλούσιο. Από την άλλη πλευρά, οι πολιτικοί στις δημόσιες δηλώσεις τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι θυσιάζονται από πατριωτικό καθήκον για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.
Οι περισσότεροι από τους «300» έχουν, πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης, υψηλά εισοδήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες, διαθέτουν τεράστια ακίνητη περιουσία και κυ­ρίως καταθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αρχίζουν από δεκάδες χιλιάδες ευρώ και φτάνουν σε μερικά εκατομμύρια ευρώ.


Είναι  όλοι  τους  προδότες!!! 

Την ίδια στιγμή ο μέσος πολίτης, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο μικρομεσαίος περνάει δύσκολα, τα εισοδήματα μειώνονται συνεχώς, η φοροκαταιγίδα επιδεινώνει την κατάσταση και οι οικονομικές υποχρεώσεις σε τράπεζες και οργανισμούς κοινής ωφελείας αυξάνονται. Οταν η ανεργία φτάνει το 21%, το επίδομα ανεργίας μειώνεται στα 359 ευρώ, η ύφεση «τρέχει» με 7%, οι μισθοί των νέων εργαζομένων φτάνουν τα 589 ευρώ και οι επικουρικές συντάξεις θα? αναπροσαρμόζονται κάθε τρεις μήνες, οι βουλευτές οφείλουν να δείξουν την αναγκαία κοινωνική υπευθυνότητα.
Παιδιά ένα πράγμα ελπίζω.
Η μόνη μας, κατά την γνώμη μου, σωτηρία με το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι μια πολυφωνική και πολυκομματική βουλή, όπου θα ακούγονται όλοι και κανείς δεν θα ξεχωρίζει… 

Κι αν νομίζετε ότι αυτό θα φέρει στην χώρα μας πολιτική αστάθεια είστε γελασμένοι.
Αυτό ήταν το παραμύθι του δικομματισμού εδώ και 35 χρόνια και βλέπετε που μας οδήγησε οπότε….
Ολοι, πλούσιοι, φτωχοί και μεσαία στρώματα (αν έχουν απομείνει), πρέπει να εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο αναλογικά. Μοιάζει ειρωνεία να έχουμε φτωχό λαό και πλούσια Βουλή. 

Στο κάτω-κάτω ο αυριανός βουλευτής θα μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τι σημαίνει ανέχεια και ανεργία αν δεν έχει καταθέσεις εκατομμυρίων στην
 Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όχι στην εκλογική αποχή.. Ψηφίζουμε μικρά κόμματα! |
-Αν ήμασταν 100 άτομα σε ένα Καράβι, που κινδυνεύει να βουλιάξει και οι μισοί "ψηφίζαμε" ΛΕΥΚΟ, τότε οι 26 (και με Απλή Αναλογική ακόμη), θα μπορούσαν να μας πετάξουν στη θάλασσα, για να ελαφρύνει και να μη βουλιάξει το Καράβι. 
ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ και εκμηδενίζοντας την ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ, καταστρέφουμε τη "ρίζα" ΟΛΩΝ των δεινών, που έχουμε ή έρχονται.
Τα κόμματα που στήριξαν τα Μνημόνια και μας οδήγησαν στον πλήρη εξευτελισμό πρέπει και θα τιμωρηθούν.
Στις εκλογές του έρχονται  στηρίζουμε μικρά κόμματα!
 Αντιδράστε.. ας τους κάνουμε εμείς την έκπληξη..

 Όλοι μαζί μπορούμε.....

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured