ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΈΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ



Σε ένα απόσπασμα απο συνέντευξη της Καγκελάριου της Γερμανίας και συνεχίστρια της ναζιστικής ιδέας του Χίτλερ Άνγκελα Μέρκελ εξηγεί γιατί δεν πάει του Έλληνες...και εγώ αναρωτιόμουνα ρε αδερφέ γιατί... να γιατί ... Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ... 
ΑΧ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ....

Μέρκελ: "Θα με χτυπούσαν αν ερχόμουν Αθήνα;"
Για τη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου με συνδικαλιστές από εννέα χώρες της Ε.Ε, γράψαμε.

Όμως αυτή η συνάντηση συνοδεύτηκε και από πλούσιο παρασκήνιο. Συγκεκριμένα αξίζει να δημοσιοποιηθεί ο διάλογος της κ. Μέρκελ με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο

Η κ. Μέρκελ εξέφρασε την επιθυμία, να επισκεφθεί τη χώρα μας και να έχει συνομιλίες με τους συνδικαλιστές , οπότε έσπευσε να ρωτήσει τον Γ. Παναγόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε τη ΓΣΕΕ, τι θα γινόταν αν ερχόταν στην Αθήνα! "Θα με χτυπούσαν;", ζήτησε να μάθει, αλλά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ έσπευσε να την... καθησυχάσει, εξηγώντας της ότι, φυσικά, θα γίνουν διαδηλώσεις, όχι όμως και έκτροπα σε βάρος της ίδιας. "Αυτά τα γράφει η Μπιλντ"
Περιγράφοντας σήμερα την συνάντησή του εμπειρία του με την κυρία Μέρκελ, ο κ. Παναγόπουλος στο ΒΗΜΑ 99,5 είπε ότι η γερμανίδα καγκελάριος του επισήμανε: "Έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην Αθήνα να ακούσω από κοντά την άποψη των συνδικάτων".

"Θα έρθετε;" την ρώτησε ο κ. Παναγόπουλος, για να απαντήσει η Γερμανίδα καγκελάριος: "Μα μπορώ να έρθω;", υπαινισσόμενη το άσχημο κλίμα που υπάρχει.

"Κινητοποιήσεις θα γίνουν, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφει η Bild"

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured