ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Συνταγές για… άντρες




ΑΝΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ


Κορίτσια βάλτε τις ποδιές, πάρτε ανά χείρας τον δικό μου τσελεμεντέ και....


 καλή επιτυχία.









κόκορας
Πώς θα τον αναγνωρίσετε:
 Οι άνδρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αισθάνονται όπως ίσως καταλάβατε τα κοκόρια στο κοτέτσι. Έχουν αναπτύξει έναν υπερφίαλο εγωισμό ότι αυτοί είναι και άλλος κανείς στον μάταιο τούτο κόσμο και φυσικά θεωρούν ότι ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να έχει το πάνω χέρι, προτιμούν τη γυναίκα σε ρόλο κότας και αλίμονο αν τους πληγώσετε τον ανδρισμό τους αν είστε πιο ικανές γενικότερα και πιο επιτυχημένες επαγγελματικά και οικονομικά.
Μαγείρεμα:
 Όσες από εσάς θέλετε να μπείτε στον κόπο να ψήσετε έναν τέτοιο άνδρα πρέπει να οπλιστείτε με άπειρη υπομονή, να απαρνείστε συχνά πυκνά την γυναικεία σας υπόσταση και κοινώς να το παίζετε κότες και ας μην είστε. Προσοχή βέβαια γιατί αυτοί οι άνδρες ρίχνουν το βλέμμα τους (καλά είναι όταν μένουν μόνο στο βλέμμα βέβαια) και σε άλλες κότες ως γνήσια κοκόρια.

χαλβάς
Πώς θα τον αναγνωρίσετε:
 Είναι συνήθως χαμηλών τόνων, μορφωμένος (σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις παραμορφωμένος), καλό παιδί αλλά χαλβάς. Είπαμε έχει και γλυκό το μενού αλλά δεν ξέρω σε πόσες από σας αρέσει ο χαλβάς. Ο άνδρας της κατηγορίας αυτής είναι αφόρητα προβλέψιμος (μέσα σε μία μόλις βδομάδα μαθαίνετε όλες τις συνήθειες του) είναι και μαμάκιας και για να πάρει μπρος θέλει το λιγότερο μανιβέλα. Μπορεί να σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται αλλά την ώρα που κρίνονται τα πάντα στην καλύτερη των περιπτώσεων περιμένει τα πάντα από σας στη δε χειρότερη κάνει πίσω.
Μαγείρεμα: 
Για όσες από σας αποφασίσουν να ψήσουν άνδρα αυτής της κατηγορίας, χρειάζεται φωτεινότατο και απαστράπτον χαμόγελο (είναι και η μαμά στη μέση που πρέπει να σας συμπαθήσει), γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να αποδώσει η μανιβέλα και φυσικά από το ψήσιμο και μετά τον βάζεις να ψήνεται και τον ξεχνάς. Δεν πρόκειται να σου καεί, δεν πρόκειται να σου κάνει εκπλήξεις, γενικώς ενδείκνυται για γυναίκες που δεν θέλουν να έχουν ανατροπές στα προγράμματά τους και στη ζωή τους αλλά πολύ βαρετό το concept.

Μπον φιλέ
Πώς θα τον αναγνωρίσετε: 

Το μπον φιλέ όπως όλες γνωρίζετε είναι ένα πολύ καλό μεν έδεσμα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προπαρασκευή αλλά το παν είναι να πετύχει η σως. Ο άνδρας αυτός είναι αυτό που λέμε καλό παιδί αλλά χρειάζεται τη σος (S.O.S) επειγόντως. Είναι προβλέψιμος, συνήθως αν κολλήσει δεν έχει μάτια για άλλη και σας παραμένει πιστός (δεν ξέρουμε βέβαια για πόσο) αλλά για να τον κρατάτε σε εγρήγορση θέλει γαργάλημα. Να του κάνετε εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένει, να ακούτε τον πόνο του (που έπεσε πολλή δουλειά και τον τυραννάει το αφεντικό του, που είναι πολύ κουρασμένος και θέλει ξεκούραση κτλ κτλ), να αλλάζετε ρόλους (μαμά, σύντροφος, φίλη) ανάλογα την περίσταση.
Μαγείρεμα:
 Όσες από σας συναντήσετε άνδρα αυτής της κατηγορίας πρέπει απλά να έχετε καλπάζουσα φαντασία, συμπεριφορά χαμαιλέοντα και γερά νεύρα εφόσον πρέπει να αλλάζετε ρόλους συχνότερα από όσο αλλάζετε εσώρουχο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων μετά από λίγο καιρό θα σας βάλει σε ένα βάθρο ως αγία το λιγότερο αλλά επίσης δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσει αυτό.

Τραχανάς
Πώς θα τον αναγνωρίσετε:

 Ο άνδρας αυτής της κατηγορίας είναι συνήθως καριερίστας, βάζει πάνω απ' όλα τον εαυτό του, τις δικές του ανάγκες και φυσικά μπορεί να σας ξεχάσει για χρόνια ολόκληρα μέχρι να σκαρφαλώσει επαγγελματικά σε ανώτερα κλιμάκια και να καταλάβει ότι αποτελείτε τροχοπέδη στην ζωή του και κυρίως στην καριέρα του. Χαρακτηριστικό του τα καβούρια στην τσέπη (μόνο όσον αφορά εσάς όμως). Θα ξοδέψει υπέρογκα ποσά για την γκαρνταρόμπα του και για τις κοινωνικές του υποχρεώσεις αλλά εσάς θα σας πάει camping για διακοπές με τη δικαιολογία ότι θα είστε εσείς και η φύση (όχι ότι δεν θα του κοστίσει τίποτα και εσείς δεν θα έχετε τις ευκολίες σας. Όχι βρε κορίτσια! Πώς το πήρατε στραβά και εσείς;
Μαγείρεμα:
 Όσες από σας ερωτοχτυπηθούν από άνδρα αυτής της κατηγορίας (γιατί είπαμε ότι ο έρωτας είναι τυφλός) πρέπει καταρχήν να οπλιστούν με απίστευτη υπομονή (γιατί μπορεί να κρατήσει χρόνια αυτή η κολώνια) και φυσικά να έχουν το πιο flexible των προγραμμάτων εφόσον θα πρέπει πολλάκις να ακολουθούν τον σύντροφο-τραχανά όπου χρειαστεί προκειμένου να τον στηρίξουν στα σημαντικά βήματα καριέρας του. Όσες από σας θέλουν να έχουν το ρόλο της πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια ικανή γυναίκα go for it. Προσοχή όμως! Προσέξτε μην τον φτιάξετε εσείς και τον βρει άλλη ήδη φτιαγμένο και έτοιμο.
Τελειώνοντας λοιπόν με τις κατηγορίες, να τονίσω ότι προφανώς υπάρχουν πλείστες άλλες συνταγές, άλλες καλύτερες και άλλες χειρότερες, αλλά το παν είναι στα υλικά και τον ρεαλισμό μας. Συμβαίνει κάποτε να ελπίζεις σε σουφλέ και να σου βγαίνει στραπατσάδα. Αυτοσχεδιάστε λοιπόν κορίτσια και καλή τύχη γιατί δυστυχώς στις σχέσεις με το άλλο φύλο όσο καλές μαγείρισσες και να είστε...

 ΈΤΥΧΕ! ΔΕΝ ΠΈΤΥΧΕ!







ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured