ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

sexy tips


5. Τρόποι για να δείχνετε πιο σέξι

1. Βάλτε ένα έντονο κραγιόν
Διάβασα κάπου για μία έρευνα που λέει ότι το κόκκινο κραγιόν τραβάει τη ματιά των αντρών πάνω σας για πέντε παραπάνω δευτερόλεπτα σε σύγκριση με ένα άχρωμο κραγιόν. Επιλέξτε ένα που να σας πηγαίνει σε σχέση με την απόχρωση. Η πιο σέξι εκδοχή του είναι αυτή με το μάτ αποτέλεσμα που σβήνει ελαφρώς στις άκρες και η απόχρωση που παίζει πιο πολύ αυτή του κερασιού (ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες). Ναι, τα χείλη σας έχουν δύναμη!


2. Αλλάξτε τον τρόπο που κλείνετε ραντεβού
Εάν ραντεβού με τον αγαπημένο σας σημαίνει ταινία και μετά φαγητό τότε αλλάξτε πορεία πλεύσης! Κάντε το πιο σέξι, κανονίζοντας μία συνάντηση σε μία γκαλερί και μετά σε ένα χαρούμενο μπαράκι. Αυτή η μικρή αλλαγή θα αλλάξει το πλάνο και θα ρίξει αλατοπίπερο στην ερωτική ατμόσφαιρα.


3. Αλλάξτε άρωμα
Φοράτε το ίδιο εδώ και αιώνες; Ίσως ήρθε ο καιρός να αλλάξατε την υπογραφή σας αναζητώντας τις πιο μοντέρνες και ενδιαφέρουσες μυρωδιές που υπάρχουν στα perfume bars. Εάν για παράδειγμα έχετε αδυναμία στα λουλούδια, αλλάξτε… μπουκέτο με νέες νότες ή ψάξτε ένα πιο ιδιαίτερο άρωμα που να τις περιέχει σε μία όμως διαφορετική εκδοχή.



4.Αλλάζουμε γκαρνταρόμπα
Η άνοιξη ήρθε και νιώθουμε τόσο έντονα την ανάγκη να αλλάξουμε, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αλλάζουμε γκαρνταρόμπα, προσθέτουμε φωτεινά χρώματα στα ρούχα και το μακιγιάζ, ξεκινάμε δίαιτες για να μας βρει το καλοκαίρι ομορφότερες και ανανεωμένες κάνουμε πετικιούρ για να φορέσουμε τα καινούρια μας πέδιλα και βάφουμε τα μαλλιά μας πιο ανοιχτά για να αρέσουμε


5.sexy εσώρουχά 
Κι επειδή πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν οτι έχουν λίγα  παραπάνω κιλά   ήρθε η ώρα για 
δίαιτα και ας φορέσουμε αγαπημένα εσώρουχά  . «Φορέστε τα εσώρουχά  και νιώστε σέξι. Ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε σέξι είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε με κάποιον ο οποίος σας κάνει να νιώθετε το μοναδικό όμορφο κορίτσι στον κόσμο»,
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5598577198127833965#editor/target=post;postID=5168507671504307122

Η άνοιξη  θέλει  ανανέωση 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΟΙ ΠΙΟ SEXY ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!"

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured