ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Νευρική Ανορεξία (Αnorexia Νervosa)


Έπαθα Σοκ όταν έπεσε τυχαία το μάτι μου στην τηλεόραση και είδα τη Νανά Καραγιάννη ένα κινούμενο σκελετό ..
Γιατί βρε κορίτσια το κάνετε αυτό στον εαυτό σας... Γιατί η γνώμη των άλλων είναι τόσο σημαντική που βάζετε σε κίνδυνο τη Ζωή σας...θα επρεπε να ξερεται στη ζωη οτι όσο πιο καλά πουλάς τον εαυτό σου, τόσο ακριβότερο προϊόν θα σε θεωρούν!
 Γιατί δεν αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι τι αχαριστία είναι αυτή δες παιδάκια στην Αιθιοπία και το τραγικό ει ναι αυτά δεν έχουν να φάνε..... Γιατί αυτοκαταστρέφεστε....?????

Θυμάμαι τη Νανά ένα κορίτσι Χαμογελαστή, ετοιμόλογη, με αστείρευτο χιούμορ και με πολύ κέφι για ζωή ..
Μην κάνεις σε κανέναν το χατήρι, κορίτσι μου media περιοδικά TV και μην υποκύπτεις σε πρότυπα που δεν φτιάχτηκαν για τα δικά μας μέτρα απλά ικανοποιούν άλλου είδους συμφέροντα!!! θησαυρίζουν άλλοι εις βάρος σου και αξίζει να το πληρώσεις με τη Ζωή σου ?
Αγάπα τον εαυτό σου ...Η αγάπη δεν χρειάζεται αποδείξεις γλυκιά μου Νανά και πόσο μάλλον να θυσιαστείς με την ίδια σου τη Ζωή, σίγουρα δεν θα είσαι εσύ η κερδισμένη. χαμογέλασε στον καθρέπτη σου και ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που πραγματικά θέλουν να είσαι καλά!!!

Στην πραγματικότητα όμως η ανορεξία δεν βρίσκεται μόνο στον κόσμο των "αστεριών" αλλά υπάρχει παντού και είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να την συναντήσουμε και στο ίδιο μας το σπίτι.Προσοχή στα παιδιά μας και ειδικά στους
ΕΦΗΒΟΥΣ
Αυτή η μοντέρνα αρρώστια που λέγεται Νευρική ανορεξία είναι ποιον ..του star system που ζούμε και μπαίνετε στο τρυπάκι του καταναλωτισμού και γίνεστε  αναλώσιμα  προϊόντα προς πώληση και μετά  σας πετάνε...για αυτό και κάποιοι .. 
Μαγκες...Assistant manager (Νέα μόδα κι αυτη η ορολογία) πουλάνε τη ζωή σας..οπως Τζούλια Αλεξανδρατου,, Ζετα Μακρυπουλια και τόσα άλλα άμυαλα κοριτσάκια ....

ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ  ΑΞΙΖΕΙ ?
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ?

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured