ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πάντα θέλω κάτι που δεν μπορώ να έχω Γιατί ?


Γιατί είμαστε ανικανοποίητοι 

Ξύπνησα σήμερα με μια περίεργη διάθεση, ήταν λες και πάλευα όλη τη νύχτα να αποφύγω τους δαίμονες του εαυτού μου...

Με μια μάχη εσωτερική που διαρκούσε ενόσω διαρκούσαν και τα όνειρα μου!
Αισθανόμουν  ότι δεν ζω, απλώς υπάρχω .. Σκεφτόμουν.... 

Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς κάποιο σύμπλεγμα ανωτερότητος ή κατωτερότητος για την ηλικία του, την μόρφωσή του, την εξωτερική του εμφάνιση κ.π.α. Βασίζεται πιστεύω στην δυσκολία μας να αποδεχθούμε , τον εαυτού μας, σε σύγκριση πάντα με τους γύρω μας. Και είναι νομίζω αποδεκτό, αφού όλοι είμαστε διαφορετικοί και πάντα θα υπάρχει η σύγκριση, μέχρι το σημείο που αφήνουμε το "κόμπλεξ" να γίνει μια καθημερινή μανία και να μας επηρρεάζει στο έπακρον. 
Από την άλλη, ένα σύμπλεγμα κατωτερότητος μπορεί να είναι και απαραίτητο αφού μας προφυλάσει πολλές φορές από επιλογές και πράξεις που θα τολμούσαμε, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Όλα χρειάζονται  κατά τη γνώμη μου μια ισορροπημένη σκέψη.
ώρες ώρες είμαι πολύ αισιόδοξη και ώρες ώρες είμαι "να με κλαιν οι ρέγγες"
με έπιασε και αυτό  το παράπονο, η νοσταλγία, η πικρία: «Aν είχα κι εγώ περισσότερα χρήματα, περισσότερο χρόνο, περισσότερες παρέες, καλύτερο σπίτι, καλύτερη δουλειά, πόσο καλύτερα θα περνούσα...».
Τελικά στη ζωή μας στρουθοκαμηλίζουμε ...Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες ...

Ένα πολύ κοινότοπο παράδειγμα είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι είναι άσχημος και προβάλλει ιδιαίτερα τις διανοητικές του ικανότητες. 
Ενας χοντρος Kρύβει  την κοιλιά του κάτω από φαρδιά ρούχα ή την υποτιθέμενη έλλειψη εξυπνάδας στη σιωπή .
 Aν παρατηρήσουμε λοιπόν τη συμπεριφορά μας και κατανοήσουμε με ποιο τρόπο «τρέφουμε» το αίσθημα κατωτερότητας, μπορούμε να δουμε οτι κ κορυφη «βουνού» που βλέπουμε μπροστά μας είναι οφθαλμαπάτη και ότι όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν παρά ένα μικρό λοφάκι.
Όταν είμαστε πιο ''ανοιχτοί'' απέναντι σε κάτι, τότε το έλκουμε και περισσότερο. Ενώ, μερικές φορές, όταν προσπαθούμε πάρα πολύ, όταν νιώθουμε να πιεζόμαστε γιατί κάτι πρέπει να γίνει,
τότε ακριβώς γινόμαστε ''πιο κλειστοί'', πιο υπερβολικοί, και ο.. ''νόμος της έλξης'' ακυρώνεται.

Είναι όπως ένα κλειδί ... όταν το χρειάζεσαι δεν έχεις ιδέα που το είχες βάλει... και όταν δεν θα το χρειαστείς τσουπ θα το βρεις μπροστά σου τυχαία... (το έχω πάθει ατελείωτες φορές

Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα και οι πιο σέξι άνθρωποι είναι εκείνη που χαμογελούν πονηρά με σιγουριά και αποφεύγουν να κοκορεύονται. Οι υπόλοιποι, απλά προσπερνιούνται!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured