ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ποιες είναι καλύτερες στρατιωτικές σχολές για γυναίκες


Πόσο ευνοϊκά είναι ο στρατός για τις γυναίκες



Ο στρατός είναι ότι πρέπει για ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν ούτε μία πρωτοβουλία από μόνοι τους. Πόσο ανακουφιστικό είναι να μην σκέφτεσαι αλλά απλά να κάνεις ότι σου λένε οι άλλοι, οι ανώτεροι σου... τα πάντα δε είναι προκαθορισμένα, κανονισμένα...
Ο στρατός από μόνος του δεν φτιάχνει χαρακτήρα... πόσοι πήγανε μαλάκες και γυρίσανε οι ίδιοι μαλάκες? 
 Άσε που όλη μέρα τρώνε από τα delivery και γυρίζουν 200 κιλά πάνω... 
απ' την κακοπέραση... για να σε ζαλίζουν και από πάνω με άθλιες ιστορίες από το στρατό. Το μόνο θετικό μπορεί να είναι ότι μαθαίνουν να στρώνουν κανένα κρεβάτι, να κόβουν καμιά πατάτα και να βάζουν καμιά φασίνα. Φαντάσου, μερικοί άντρες πρέπει να περάσουν από καψώνι για να μάθουν να κάνουν τα αυτονόητα για μία ανεξάρτητη ανθρώπινη ύπαρξη. - Και δεν ξέρω αν πρόσεξες το σεξιστικό του ζητήματος:
 οι γυναίκες στα γραφεία, οι άντρες σε μάχιμες θέσεις.
Ασπίδα κατά της ανεργίας η καριέρα στο «χακί»
Αν πραγματικά νοιάζονταν, θα απαιτούσαν άμεσα επαγγελματικό στρατό με υψηλότατες αμοιβές, όπως οι ΗΠΑ, Βρετανία κλπ. Ένας κομάντο κάνει για 100 ταλαίπωρους φαντάρους, ή για 1000 Λάρα Κρόφτ του Χόντος Σέντερ! 
'Όποιος ζήτησε και υπηρέτησε στις ένδοξες Ελληνικές ειδικές δυνάμεις, το ξέρει καλά αυτό. ΄Οσο για γυναίκες στο στρατό, έχουμε ήδη, είναι άξιες και το επέλεξαν γιατί ήξεραν ότι κάνουν για στρατό

Μία γυναίκα στον Αμερικάνικο στρατό έχει περισσότερες πιθανότητες να βιαστεί από συνάδελφο της παρά να σκοτωθεί στη μάχη!Ο Βιασμός είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει μία γυναίκα και είναι ιδιαίτερα λυπηρό που αυτές οι γυναίκες το βιώνουν στο χώρο εργασίας τους.

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν δράση Λοιπόν κυρίες μου....Ή θες στρατό ή δεν θές...Δεν υπάρχει καλή και κακή σχολή εμείς τις αποτελούμε. Μόνο καλοί στρατιωτικοί υπάρχουν. Όπου και να πας το ίδιο είναι. 
Τι εννοώ  καλύτερη; Που έχει λούφα; Πουθενά δεν έχει. 
Αλλιώς κάτσε στον καναπέ σου καλύτερα αν δεν μπορείς τον στρατό 


Εδώ θα προτείνω μετά από έρευνα....
 ποιες είναι καλύτερες στρατιωτική σχολές για γυναίκες 


1-Καλύτερη στρατιωτική σχολή για γυναίκες είναι ΣΤΥΑ και ΣΥΔ. Λίγες μεταθέσεις και οχι και πολύ σκληρή εκπαίδευση πιστεύω οτι είναι οι πλέον κατάλληλες για τις γυναίκες αφού κατά 90% θα είστε στα γραφεία Και οι δυο αυτές σχολές είναι ιδιαιτέρα δύσκολες και απαιτητικές... Καλύτερη επιλογή -κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η ΣΥΔ-και η πιο προσεγγίσιμη.

2-Ενημέρωση, σίγουρα η ΣΑΝ και η ΣΥΔ είναι καλές στρατιωτικές σχολές για μια γυναίκα στα  σώματα έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να συνεχίσεις σπουδές σε κάποιο ΑΕΙ μετά την Ευελπίδων, είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα και δεν υπάρχει η πίεση που υπάρχει στα όπλα, γενικά όμως και όπλα να πας αν διαλέξεις μηχανικό η διαβιβάσεις είναι πάρα πολύ καλά για γυναίκα

3-Εγώ ,προτείνω ΣΥΔ γιατί ειδικά οι ειδικότητα του στρατολόγου είναι πολύ καλή για γυναίκα και του μετεωρολόγου επίσης και πολύ εύκολα με ένα πτυχίο ΑΕΙ γίνονται αξιωματικοί, επίσης καλύτερη ακόμα είναι η ΣΣΑΝ  αξιωματικοί νοσηλευτικής και το πτυχίο είναι  ισάξιο με του πανεπιστημίου αφού τα μαθήματα  γίνονται σε πανεπιστήμιο

4-προτείνω κάτι με "λίγη δράση ,πήγαινε ΣΜΥ και κατόπιν Ειδικές Δυνάμεις... Πειθαρχία και δράση... στρατιωτική εκπαίδευση μέσα στη σχολή (έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους άντρες π. Χ. Στη γυμναστική, στα καψόνια κτλ. Αντέχουν τον ψυχολογικό πόλεμο;) 
Αν βαστάνε τα πόδια σου να πας, ούτε η πρώτη θα είσαι ούτε η τελευταία..

5-Η Ευελπίδων ΑΕΙ είναι μην είσαι τόσο αρχομανής, όπως ολοι οι Ελληνες, από μηχανικοί και διαβιβάσεις σε στέλνουν αν θες πολυτεχνείο αλλιώς μπαίνεις όπου θέλεις μόνη σου... προτείνω Ευελπίδων όπλα η Ικάρων ιπτάμενοι ¨;Από την Ικάρων δεν θα σε κόψει κανένας αν πληροίς τις προϋποθέσεις για Ιπτάμενος... Απλά εκεί θα πρέπει να δοθείς ολοκληρωτικά... Απίστευτο διάβασμα

6-Η καλύτερη στρατιωτική  Σχολή για γυναίκες είναι η ΣΣΑΝ.ΣΑΝ- Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
Μια γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα θα πρέπει να το σκεφθεί πολύ σοβαρά να πάει για μάχιμος Αξ/κός...Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, σε όλες τις ειδικότητες, με κοινά κριτήρια και διαδικασίες.
 Οι Επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει:Να εχουν...

Οι νέοι που μπήκαν στις στρατιωτικές σχολές ,θα είναι οι αξιωματικοί των ΕΔ σε τέσσερα χρόνια. Οι αξιωματικοί "των 900 ευρώ" που όμως επέλεξαν να θυσιάσουν ένα μέρος της εφηβείας τους και τέσσερα χρόνια από τα νιάτα τους για να ορκιστούν πίστη στη πατρίδα.

Ας τους προσφέρει κι αυτή το ελάχιστο. Αξιοπρέπεια και σεβασμό. Τουλάχιστον.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ






ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured