ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

CNN: Οι αμερικανικές εκλογές κρατούν την Ελλάδα στο ευρώ;


Οι αμερικανικές εκλογές 
και η «τύχη» της Ελλάδας..

Reuters ....
Ισχυριζόταν πως σκοπίμως η έκθεση της Τρόικας θα δημοσιοποιηθεί μετά τη διενέργεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, «απείλησε» την ισορροπία στην Ευρωζώνη.
«η απόφαση για την Ελλάδα δεν θα ληφθεί μόνον με οικονομικά κριτήρια, αλλά ΚΑΙ με πολιτικά»

Υποφέρουμε ένας ολόκληρος λαός με το ΚΏΛΟ-ευρώ, για να μην πάθουν τίποτε τα αμερικανάκια !!!!!! Δεν συμφέρει τον Ομπάμα να την κάνουμε. 
Για την Μέρκελ δεν ξέρω, του χρόνου έχει εκλογές.
Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο απλά για να υλοποιήσουν σε ήρεμο κλίμα οι Αμερικανοί τις εκλογές τον Νοέμβριο μετά θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα έρθει η επώδυνη χρεοκοπία.
Γιατί εάν υποθέσουμε πως στην ουσία του το ρεπορτάζ του Reuters έχει βάση, αν δηλαδή αποδειχθεί πως στην Ελλάδα η «συνταγή» δεν βγαίνει, τότε Κύριος Οίδε τι θα συμβεί με Ισπανία και Ιταλία που περιμένουν στον προθάλαμο!

Συνεπώς, εκείνο που πρέπει όλοι μας να διερωτηθούμε είναι όχι το πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Τρόικας, αλλά το τι θα περιλαμβάνει. Και το κατά πόσον εάν τελικώς οι «ειδικοί» του Reuters έχουν δίκιο στα όσα γράφουν, καλό θα ήταν να μάθουμε ποιο μπορεί να είναι το “Plan B” για την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την ίδια την Ευρωζώνη.
ΕΤΣΙ !!!! ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ τελη Αυγουστου ο Ομπαμα ΠΙΕΖΕ τη Μερκελ να σταματήσει ΚΑΘΕ κουβέντα περί εξόδου της

Ο κ. Ρόμνει χρησιμοποιεί την Ελλάδα οταν κάνει δηλώσεις για το έλλειμμα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ και το δημόσιο χρέος. Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι 'εαν ο Ομπαμα συνεχίσει να δαπανά με το ίδιο τρόπο τότε θα καταλήξουμε στον ίδιο δρόμο με την Ελλάδα…'
Την Ελλάδα την είχε χρησιμοποιήσει και ο πρόεδρος Ομπάμα ως σημείο αναφοράς για τα οικονομικά της χώρας. Ο κ. Ομπάμα φαίνεται να ήταν πιο διαχυτικός σε δηλώσεις που έκανε την 25η Μαρτίου τονίζοντας ότι οι "Ιδρυτές Πατέρες μας ήταν μαθητές της ελληνικής φιλοσοφίας και της ελληνικής ιστορίας, και καθοδηγήσαμε το έθνος μας με βάση τις ελληνικές αρχές ... 

Μέχρι σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα έχουν κοινές αξίες και κοινά ιδεώδη. 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΡΑ ΡΟΜΝΕΙ. Ο ΡΟΜΝΕΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΡΟΜΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.(κατά τη γνώμη μου πάντα)

Τι σημαίνουν οι δηλώσεις-Ομπάμα και αποφάσεις για να δοθεί η έκθεση της τρόϊκας μετά τις εκλογές των ΗΠΑ; 
Ετοιμάζουν τυφώνα Κατρίνα-νέα εισβολή σε βάρος της Ελλάδος μήπως ?
Οι αποφάσεις για το κάψιμο της Ελλάδος και σε άλλους τομείς που θα ισοπεδώσουν την χώρα και τον λαό (οικονομία, νέες εισροές λαθρομεταναστών από πιθανό πόλεμο στην Μέση Ανατολή), έχουν ληφθεί.
 Είναι βέβαιον ότι η κυβέρνηση Σαμαρά γνωρίζει, αλλά δεν μιλάει κανείς.
το Βερολίνο καθυστερεί ενδεχόμενο «ακρωτηριασμό» της Ελλάδας αναμένοντας το αποτέλεσμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

Η σοφή γιαγιά μου έλεγε παν τα -άμα δεν έχεις νύχια να ξυστεις…μη περιμένεις να σε ξύσει άλλος-

ΛΟΙΠΟΝ
«Λευκή ή μαύρη σοκολάτα;»θα επιλέξουν οι Αμερικάνοι ..?
 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured