ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

No label: To "Ξέκωλο"


when a blonde girl is writing...
Προσδιορίζοντας το ξέκωλο... Και όχι μόνο!

Δεν ξέρω αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι εννοούν οι άντρες όταν λένε "τρελό ξέκωλο", αλλά εγώ αυτή την απορία την είχα πάντα. Έμαθα όμως ότι όταν το λένε, το λένε για καλό.

Όταν όμως ένας άντρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα "ξέκωλο" της αποδίδει κάτι σαν τιμητικό τίτλο. Ένα "ξέκωλο" λοιπόν, είναι πάντα sexy.
Όταν προφέρεται από άντρες, δηλώνει  μια ψεύτικη υποτίμηση, η οποία στην ουσία είναι έκφραση χαράς και ορμονών: 
«Θα πάμε εκεί που σου λέω. Είναι τίγκα στα ξέκωλα, θα έχει πλάκα.».
ο ορισμός του ξεκωλου για μερικούς σημαίνει "όμορφες παρουσίες"για άλλους πάλι ... πουτάνα...
Οι Ξεκωλες  βρίσκονται παντού και πάντα, σε σχολές, σε μπαράκια, σε κλαμπ, σε μπουζούκια (βεβαίως), στο δρόμο, κάτω από το παράθυρο σου, μέσα στη ντουλάπα κλπ.
Όταν μια γυναίκα όμως  αποκαλεί μια άλλη γυναίκα "ξέκωλο" προφανώς το κάνει από ζήλια...Ναι, αυτό είναι που τη βιδώνει στις γυναίκες. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τελείως άδικο, που στη δίνει ο άνισος ανταγωνισμός. Εννοείται ότι θα το καλύψουν με λέξεις όπως "τσόλι", "τσόκαρο", "δευτεράντζα", "λάικα", "καραπούτανο" και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα . 
Ξέκωλο είναι μια γυναίκα που προκαλεί με το ντύσιμό της. Αυτό δε σημαίνει ότι τα βγάζει όλα στη φόρα -το "ξέκωλο" δεν είναι "τσόντα". Η "τσόντα" δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Το "ξέκωλο" απλά ντύνεται λίγο λιγότερο τονίζοντας αισθητά τα δυνατά της σημεία.

Υπάρχουν όμως και τα "κοντοπούτανα". Αυτό ήταν πάντα η μεγάλη μου απορία. Το "κοντοπούτανο" είναι μία σύνθετη λέξη που αποτελείται από τις εξής δύο: κοντή και πουτάνα. Αν τις αναλύσεις ξεχωριστά καμία από τις δύο δεν υποδηλώνει κάτι καλό. Όταν όμως συνδυάζονται ο χαρακτηρισμός "κοντοπούτανο" κάνει τη διαφορά. 
Και πιστέψτε με σε καμία περίπτωση δεν το λέω για κακό.

Έχουμε όμως και τα "σκυλιά". Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζεται η γκόμενα που τρέχει στα σκυλάδικα, ντύνεται σαν μπουζούκι και ως επί το πλείστον είναι λαϊκιά. Το "σκυλί" μπορεί άνετα να είναι "ξέκωλο" αλλά πάντα θα παραμένει "σκυλί", αυτό δεν αλλάζει.

Η "ξεκωλιάρα" δεν είναι διαβάθμιση του "ξέκωλου" αλλά μια ιδιότητα απο μόνη της. Όταν μια γυναίκα ανήκει σε αυτή την κατηγορία δε χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης γι' αυτό και χαρακτηρίζεται έτσι. Ο όρος αυτός είναι ο χείριστος. Επίσης με τη λέξη "πουτάνα" χαρακτηρίζουν τη γυναίκα που πάει με όλους, ενώ η "καριόλα" είναι αυτή που πάει με όλους εκτός από εκείνον.
Σας ανάλυσα παραπάνω  γιατί οι άντρες γουστάρουν τα ξέκωλα. Το θέμα όμως τώρα είναι άλλο: το παντρεύεσαι ή όχι;

Όπως έλεγε πάλι η μάνα μου, η κυρά Γιωργία,
 “οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές”. Γιατί από όλους  τους παραπάνω ορισμούς αυτές είναι πιο ενδιαφέρουσες από το… βλίτο και το κουνουπίδι. και το χλιαρό ανάλατο φαΐ ....
Έτσι παραμένουν στο wanna be...
ΑΖΉΤΗΤΑ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured