ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ στα πιάτα της ΕΕ?


Μάρεσει που τα γερμανο-γαλλο-αγγλικά προϊόντα είναι απόλυτα ελεγμένα!Mαρέσει που διεθνείς αλυσίδες τροφίμων πουλάνε φτηνά κρέατα αλλά κάνεις δεν ξέρει τι κρέατα είναι!όταν θα αρχίσω να χλιμιντρίζω και όταν τα καρκινογόνα θα έχουν ποτίσει το κορμί μου η διαπίστωση μου έρχεται λίγο βαρεία!!..το θεωρό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην το ξέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες!


Η έρευνα για το διεθνές διατροφικό σκάνδαλο με κρέας αλόγου να πωλείται γα βοδινό, συνεχίζεται.
Εγκληματικές συμμορίες (Mobsters) στην Ιταλία και την Πολωνία εμπορεύονται παράνομα το κρέας αλόγουΡωσικές συμμορίες και εγκληματίες με δράση στα κράτη της Βαλτικής -Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία - είναι επίσης ύποπτοι για συμμετοχή.
Η Ιταλία είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής κρέατος αλόγου της Ευρώπης και η Πολωνία εξάγει περίπου 25.000 άλογα που προορίζονται για σφαγή κάθε χρόνο, έτσι στήνεται μεγάλη επιχείρηση στις δύο αυτές χώρες



Η Γαλλική εταιρεία Comigel παραλαμβάνει το επικίνδυνο κρέας από το εργοστάσιο κρεάτων Spanghero, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γαλλία...Στην εταιρεία Spanghero πουλήθηκε κρέας αλόγου από τη Ρουμανία.
Ερευνάται το ενδεχόμενο να σφάζονται άγρια άλογα στη Ρουμανία και το κρέας τους να προσφέρεται ως βοδινό στη Βρετανία.
Οι συμμορίες ασκούν πίεση και εκφοβισμό σε κτηνιάτρους, εργαζόμενους στα σφαγεία και υπαλλήλους σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων για να υπογράψουν ότι παραλαμβάνουν ως βοδινό το κρέας από φθηνά κομμάτια χοιρινού και από άλογα.
Τα άλογα σφαγιάζονται με τρομακτική σκληρότητα και διαπιστώθηκε απάνθρωπη κακομεταχείριση και ξυλοδαρμός με λοστούς...
Ερευνητές αποκάλυψαν ρεκόρ πωλήσεων και κακομεταχείριση κλεμμένων αλόγων στο δρόμο τους για το σφαγείο.
Σε μια περίπτωση, πάνω από 50 άλογα βρέθηκαν μέσα σε ένα φορτηγό στο δρόμο για ένα σφαγείο στο Saint Gheorghe, που εξάγει κρέας. Όταν βρέθηκαν, τέσσερα άλογα είχαν πεθάνει, άλλα ήταν ημιθανή, είχαν τραύματα από λοστούς και στερούνταν τροφή και νερό για 28 ώρες.Θεωρείται ότι παγιδεύτηκαν στο δάσος Letea, στο δέλτα του Δούναβη, όπου χιλιάδες άγρια άλογα περιπλανώνται.
Ωστόσο ο ρουμάνος πρωθυπουργός Victor Ponta αρνήθηκε εξοργισμένα τις κατηγορίες για τα χώρα του. Δήλωσε πως η Spanghero ουδέποτε είχε απευθείας σχέση με Ρουμάνικες εταιρείες και κάλεσε την ΕΕ να βρει τους αληθινούς εμπλεκόμενους.

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ !!
ΤΡΩΤΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΙ
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured