ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Δώστε και σώστε την κυβερνηση



Δώστε και σώστε “Ο,τι έχετε ευχαρίστηση για μια πτωχή πλην τίμια χώρα”. 
Αυτή τη λογική ακολουθεί και η κυβέρνηση Και μετά, λέει ο πρόεδρος ότι θα φορολογήσει τον Πλούτο, ίσως και τον Μίκυ, τον Γκούφη και τον Ντόναλντ, αλλά δεν κάνει τίποτα για τον Σκρουτζ.
Αφού δε μπορούμε να πιάσουμε τους φοροφυγάδες, κυνηγάμε από αλλού να κλείσουμε τις μαύρες τρύπες.
Είναι φανερό ότι το κράτος έχει φορτώσει την ευθύνη του έναντι των πολιτών, κυρίως έναντι των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, στον εθελοντισμό και στη δική μας οικονομική συνεισφορά
 Σε λίγο τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα γίνουν εθελοντικά ή θα τα πάρει καμιά Τράπεζα, όπως π.χ. το Ογκολογικό. Θα κάνουν εράνους για ένα νέο τεθωρακισμένο της Εθνικής Φρουράς, όπως έκαναν για τη Φανέλα του Στρατιώτη στον πόλεμο του ’40. Οι φόροι δεν φτάνουν, επειδή φοροδιαφεύγουμε σαν καλοί πολίτες, όπως λέει και ο Τζιμάκος ο Πανούσης:
 «Οι φοροφυγάδες κινούν πια την οικονομία.  Ο λαός απεφάνθη, ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τους ίδιους ανθρώπους που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να πιάσουν τους φοροφυγάδες.
Γιατί είναι και οι ίδιοι και οι υποστηρικτές τους.
Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι είναι τόσο ανίκανοι που 38 χρόνια τώρα δεν τα έχουν καταφέρει. Οπότε πάλι οι μ@...κες δηλαδη εμεις θα πληρώσουν το μάρμαρο ενώ οι ελάχιστοι θα συνεχίσουν το σπορ της φοροδιαφυγής και της μάσας. Να πω ότι λυπάμαι; Καθόλου. Ο λαός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Επέλεξε συνέχιση της φοροδιαφυγής και της ρεμούλας.

Ξεσαλώνουν. Δίνουν πραγματικά τα ρέστα τους. Μιλάμε βέβαια για όλους όσους συγκροτούν την θλιβερή τρικομματική κυβέρνηση του τριωδίου. Η επικοινωνιακή βροχή του τελευταίου εξαμήνου έχει λάβει τη μορφή επικοινωνιακής καταιγίδας. Ναι, ομολογούμε. Δεν τους προλαβαίνουμε πια. Έχουν πάρει σβάρνα τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, διαδίκτυο και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Μέχρι δακρύων. Υπάρχει ένα σχήμα οξύμωρο όμως.
Οι ειδήσεις έχουν καταντήσει πλέον μια καθαρή τρομοκρατία, ακατάλληλες για καρδιακούς και ανηλίκους. Θα πρέπει να προειδοποιούν προηγουμένως «απομακρύνετε τα παιδιά και τα σκυλιά», να απαγορεύεται ακόμα και η γονική συναίνεση, αλλιώς τις παρακολουθείτε με ιδίαν ευθύνη ή συνταγή γιατρού. Βλέπουμε κάθε μέρα, πάνω από τον εκφοβιστικό τίτλο «Έρχεται η τρόικα», δυο άντρες και μια γυναίκα, εκείνοι με τους φουσκωμένους χαρτοφύλακές τους και 
εκείνη με τα μαλλάκια της να ανεμίζουν καθώς περπατά, να έρχονται... και να έρχονται... 
Σαν σκηνή από τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ, μόνο που είμαστε εμείς στη θέση του τύπου που περιφέρεται μόνος στα σκοτάδια, ώσπου να πεταχτεί ο τρελαμένος Τζακ Νίκολσον με το τσεκούρι... να μας σώσει σαν την τρόικα.

ΑΝΕΜΟΣ








ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured