ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ


Φράουλες και αίμα με ιδρώτα σύγχρονων σκλάβων.
Η ομερτά καλά κρατεί. Ντροπή.!!!


Η Ηλεία είναι ο πιο φτωχός νομός στα χαρτιά, γιατί κανένας εκεί πέρα δεν αποδίδει φόρο για όσους ξέρουν κρατάει πολλά χρόνια αυτή η Κολονια στη Μανωλαδα..με τη πλήρη ανοχή του Κράτους και της αστυνομίας που γνωρίζει τα πάντα..Για τα μοντέρνα σκλαβοπάζαρα .....
Μνήμες αμερικάνικης δουλείας από την εποχή του Μπάρμπα-Θωμά θύμισαν οι σκηνές στη Μανωλάδα. Εργαζόμενοι πήγαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα 6 μηνών και οι σύγχρονοι δουλέμποροι τους πυροβόλησαν.  Η κατάσταση σε πολλά μέρη της ελληνικής επαρχίας θυμίζει εποχή Κιλελέρ μόνο που τη θέση των Ελλήνων δουλοπάροικων έχουν πάρει οι σκουρόχρωμοι ξένοι γιατί στην νοοτροπία των αφεντικών το μόνο που άλλαξε είναι το χρώμα του δέρματος των ανθρώπων.
Δούλοι στις φυτείες και καθαριστές στα φανάρια. Και εκδιδόμενες στο Κέντρο της Αθήνας. Ανάπτυξη, νέοι ορίζοντες στην επαγγελματική μας εξέλιξη!!! Εξάλλου εμείς οι λευκοί είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και βέβαια τη μαγκιά μας τη βγάζουμε στον κάθε κακομοίρη φουκαρά.
Αυτή είναι η χώρα μου; Πότε θα επιβληθεί ο νόμος; Πρέπει να τσακίσουν τα κτήνη και να επέμβει η δικαιοσύνη. Άμεσα και παραδειγματικά! Αν συμβαίνουν αυτά τώρα που είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση (όχι μόνο στη διαβόητη Μανωλάδα αλλά και στο ποδόσφαιρο, και στο Δημόσιο, και στην Υγεία, και όπου αλλού μπορείτε να σκεφτείτε) καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν φύγουμε.
Θα κυριαρχήσουν οι μαφιόζοι και οι νονοί στη χώρα. Οι πολιτικοί και τα κόμματα θα υπάρχουν για να τηρούνται τα προσχήματα!
Ήδη κυκλοφόρησε διεθνώς αφίσα που καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει τις ματωμένες φράουλες της Μανωλάδας ...Συμπέρασμα ...Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε καλά. Γιατί αυτό θα είναι το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Ένας νέος που βγαίνει στην αγορά εργασίας και πιάνει δουλειά με 350 ευρώ το μήνα και ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη δεν απέχει και πολύ από τον σκλάβο εργάτη. Και καθώς η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά και ο φασισμός ανεβαίνει, σε λίγο Έλληνες θα πάρουν τη θέση των άτυχων μεταναστών. Οι νταβατζήδες θα βαπτιστούν επενδυτές και οι σκλάβοι, εργαζόμενοι σε αναπτυξιακή ζώνη. Το σκηνικό ήδη στήνετε. Θα έχουν και την ΧΑ που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φυλάει τους αντιφρονούντες μαι και όσοι δεν είναι μαζί τους είναι εναντίων τους, Ο Σαμαράς θα υπόσχεται ανάπτυξη κάθε 4 μήνες και άστα .!!!!!!!!!
Μπορεί, παρακαλώ, να κάνει μια στάση η Γη για να κατέβω... Ντρέπομαι πια να κυκλοφορώ πάνω της. Όπου κι αν στραφώ ο κόσμος (και όχι μόνο η Ελλάδα, όπως λέει ο ποιητής) με πληγώνει.
Wake up





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured