ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ο καλός μπάτσος, ο κακός μπάτσος και οι απολύσεις στο δημόσιο !


Να καθαρίσετε την κόπρο του Δημοσίου !!!! ...Αλλά πως ??

Για την ώρα, ας σταθούμε στο παιχνίδι του καλού μπάτσου και του κακού μπάτσου που παίζουν ο Σαμαράς με τον Κουβέλη~~~~~~.
Ο δημιουργός της απίθανης «Υπεύθυνης Αριστεράς» δέχτηκε τελικά με πόνο ψυχής να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, αν και πάλι κάτι ψελλίζει περί…αξιολόγησης και άλλα θλιβερά.
Θυσιάζοντας χιλιάδες υπαλλήλους του δημοσίου, σε πρώτη φάση τους επίορκους, θα επιχειρήσει να εξευμενίσει την τρόικα η τρικομματική κυβέρνηση, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 8,8 δισ. ευρώ (2,6 δισ. ευρώ του Μαρτίου και τα επόμενα 6 δισ. ευρώ).~~~~~~~~~
Αφού Κύριοι και οι τρεις καμπαλέρος της ΝΔ! .... παίζουν». 
Ούτως ή αλλιως δεν υπαρχει πια ιδιωτικός τομέας παραγωγικός για να πληρώνει φόρους κλπ. Έτσι ώστε να έχει έσοδα το κράτος σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Σε λίγο θα μείνουν και οι ΔΥ απλήρωτοι. Τότε θα αρχίσει το πανηγύρι......Λοιπόν κύριοι όχι στις τυφλές απολύσεις..να απολυθούν μόνο οι επίορκοι μεροκάματο και περίθαλψη για όλους τους υπόλοιπους  για να στηριχθεί η Ελληνική οικογένεια ...
Αυτά τα "τόσες απολύσεις" και "τόσες αποχωρήσεις" μου φαίνονται ύποπτα πράγματα και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί αυτούς που παίζουν 
και λέγονται κυβέρνηση κυβέρνηση.... Προσωπικά δεν πιστεύω πως στο τέλος του 2015 θα έχει μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των ΔΥ.... Το πελατολόγιο δεν θα το αφήσουν από τα χέρια τους οι κομματάρχες..... 
Ούτε βέβαια το καρκίνωμα, η μονιμότητα, θα καταργηθεί.
Δεδομένου ότι οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν διοριστεί από τη ΝΔ και το μεγαλύτερο ποσοστό συνταξιούχων είναι δεξιοί, γιατί διορίστηκαν κατά δεκάδες χιλιάδες μέχρι τέλη ’70 (+αγρότες με μηδέν εισφορές που ψηφίζουν παραδοσιακά δεξιά) θα είναι μεγάλο βήμα αν το κάνει αυτό ο Σαμαράς, μια και θα έρθει σε ευθεία σύγκρουση με το DNA του κόμματος.
Μεγαλύτερη πλάκα έχει το παιχνιδάκι του κακού μπάτσου, δηλαδή του Σαμαρά, ο οποίος θέλοντας να δηλώσει αποφασισμένος για «μεταρρυθμίσεις» (σιγά μην σκίσει το καλσόν του)..αναφέρεται σε απολύσεις υπαλλήλων του Δημοσίου με σκοπό να τηρήσει τους όρους των Μνημονίων για μείωση του δημόσιου τομέα, ενώ την ίδια ώρα βάζει τον Σταϊκούρα να δηλώνει ότι θα γίνουν «ισάριθμες προσλήψεις νέων παιδιών για όσες απολύσεις γίνουν στο Δημόσιο». 
Εν ολίγοις, γελοιότητες. Κάπως έτσι, πάντως, φαντάζομαι ότι κορόιδεψαν και τον Κουβέλη 1!!! Θα του υποσχέθηκαν κάποιες θεσούλες για τα τριτανήψια του.
Μας κατάντησαν κοινωνία κανιβάλων, να ζητάει ο ένας το κακό του άλλου, έτοιμοι όλοι να κατασπαράξουν τους απέναντι.... Λες και θα σωθεί η χώρα αν απολυθούν και όλοι ακόμη οι δημόσιοι υπάλληλοι.... Και όμως, έκαναν τον κόσμο να το ζητάει εναγωνίως, μόνο και μόνο από εκδίκηση, είτε γιατί υπέστησαν τα δεινά της διάλυσης του ιδιωτικού τομέα, είτε γιατί δεν κατάφεραν οι ίδιοι να μπούν κάποτε στο δημόσιο.
Νέα μεγαλύτερη ύφεση λοιπόν περισσότερη ανεργία και ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία σε δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ...Μπράβο!!!
 Ο Θεός να μας φυλάει από το μίσος που καλλιεργείται, και από τους τρελούς τροϊκανούς.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured