ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πως θα τον Φλερτάρε τε με Τέχνη !!!

Κορίτσια και Αγόρια σε σας μιλάω που βρίσκεστε εκεί έξω !!!!!
Ο βασικότερος παράγοντας στο φλερτ είναι η αυτοπεποίθηση , αυτή η μαγική γοητεία που πρέπει να εκπέμπετε και που θα κάνει τους άλλους να σας προσέξουν. Όταν η αυτοπεποίθηση σας είναι σε χαμηλά επίπεδα οι άλλοι το καταλαβαίνουν. Εάν δεν σας αρέσει ο εαυτός σας, τότε πώς θα πείσετε τους άλλους να τους αρέσει; Αγαπήστε τον εαυτό σας , κατανοήσετε τα θετικά του σημεία και μάθετε να καλύπτετε τα αρνητικά του.

 Μην ξεχνάτε το χαμόγελο! Χαμογελάστε ,τι έχετε να φοβηθείτε; Το χαμόγελο εκπέμπει ζεστασιά στους γύρω σας και τους κάνει να αντιδρούν φιλικά και να σας ανταποδίδουν το χαμόγελο. Επίσης τους προδιαθέτει θετικά απέναντι σας. Οπότε φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο , και φύγαμε!!!

 Σκεφτείτε....παιχνιδιάρικα! Το φλερτ είναι από την φύση του ένα παιχνίδι. Μην διστάσετε να αστειευτείτε , να χρησιμοποιήσετε έξυπνες ατάκες και γιατί όχι να πειράξετε και να παραπλανήσετε με διάφορα καλπάκια το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι σαν μια παρτίδα σκάκι : ένα παιχνίδι δράσης – αντίδρασης , με στρατηγική! Είστε λοιπόν καλός στρατηγός;

 Κάντε κομπλιμέντα! Πείτε πόσο όμορφα μάτια , πόσο όμορφα χείλη , πόσο όμορφα ρούχα φοράει το άτομο που σας έχει εντυπωσιάσει και σίγουρα θα έχετε μια θετική αντίδραση. Σε όλους μας αρέσει να μας μιλάνε όμορφα για την εξωτερική μας εικόνα , σε όλους μας αρέσει να αρέσουμε και να μας το δείχνουν.

 Προσέξτε την γλώσσα του σώματος. Φροντίστε η γλώσσα του σώματος να είναι θετική και να αναδεικνύει ένα ανοιχτό και πρόσχαρο άτομο. Τι εννοούμε με αυτό ; Κοιτάξτε το άλλο άτομο στα μάτια : εμπνέετε έτσι εμπιστοσύνη. Ακουμπήστε το άλλο άτομο στο χέρι ή στην πλάτη όταν του μιλάτε : δείχνει οικειότητα. Γυρίστε το σώμα σας προς το μέρος του όταν κάθεστε δίπλα : δείχνει ενδιαφέρον.

 Ξεκινήστε συζήτηση. Δεν ξέρετε τι να πείτε; Ρωτήστε ερωτήσεις ανοικτού τύπου! Τι είναι αυτές οι ερωτήσεις ; Είναι οι ερωτήσεις που δεν έχουν μονολεκτική απάντηση και που σηκώνουν αρκετή ανάπτυξη. Έτσι δεν θα ξεμείνετε από θέματα συζήτησης. Ρωτήστε για την δουλειά , για το που γεννήθηκε και μεγάλωσε , για την οικογένεια για τους φίλους, για μια ταινία που είδε πρόσφατα το άτομο που φλερτάρεται και σίγουρα με αυτό τον τρόπο θα εμπλακείτε σε μια κανονική συζήτηση.

 Μιλήστε για σας. Ανοιχτείτε στο άλλο άτομο (χωρίς να μπαίνετε σε πολύ προσωπικές λεπτομέρειες ) και μιλήστε για τον εαυτό σας , τα ενδιαφέροντα σας , την δουλειά σας , τα χόμπι σας και γενικά για οτιδήποτε θα έκανε το άλλο άτομο να σχηματίσει μια εικόνα για σας. Προσοχή : μην περιαυτολογείτε ατελείωτα γιατί θα κάνετε τον συνομιλητή σας να βαρεθεί και να φύγει!

 Ψυχολογείτε τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου. Εάν καταλάβετε ότι δεν ενδιαφέρεται ή δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ σας , τότε χαιρετίστε ευγενικά και φλερτάρεται κάποιο άλλο άτομο αν έχετε την ευκαιρία και την διάθεση. Εάν πάλι συνειδητοποιήσετε πώς υπάρχει ανταπόκριση και ενδιαφέρον , τότε μην διστάσετε να ζητήσετε να ξανασυναντηθείτε ή να δώσετε το τηλέφωνο σας.

 Αποφεύγετε πάντα την αρνητική γλώσσα του σώματος. Δηλαδή : να καμπουριάζετε , να σταυρώνετε τα χέρια στο στήθος σας , να κοιτάτε αλλού και να περπατάτε βιαστικά. ..........
Προσπαθήστε να καταλάβετε ποιοι είναι οι ευκολότεροι τρόποι για σας να προσεγγίσετε ένα άτομο και να ανοίξετε συζήτηση.



Δουλέψτε αυτούς τους τρόπους όταν είστε μόνοι σας και προσπαθήστε να εξοικειωθείτε με την ιδέα της προσέγγισης κάποιου άλλου ατόμου. Έχετε πάντα υπ όψη σας , ότι αφού το φλερτ είναι ένα παιχνίδι μπορεί και να χάσετε. 
Αλλά και σ αυτή την περίπτωση μην απογοητεύεστε!

Καλή επιτυχία!


ΑΝΕΜΟΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured