ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Οι "Αντρες μένουν πιστοί για πάντα μόνο σε μια γκρι φόρμα !!!!


Αφιερωμένο στους Άνδρες !!!
Ω !!! Ναι...
Ο καλύτερος φίλος του άνδρα είναι μια γκρι φόρμα..Ναι, εντάξει και ο σκύλος. Αλλά τι θα φοράς όταν θα βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα;το παιδί σου στο πάρκο η στο γήπεδο...Ε..τι ???
Γυρίζεις από τη δουλειά. Γλυκοκοιτάζεις τον καναπέ και θες να πας να ξαπλώσεις με τα πόδια ψηλά, ένα πιάτο φαγητό στο πλάι και την τηλεόραση να παίζει Game of Thrones. Μόνο που δεν είσαι άνετος με το τζιν ή το παντελόνι. Δεν θα αράξεις αρκετά αναπαυτικά, δεν θα βολευτείς με το παντελόνι. Γι' αυτό η κίνηση είναι αυτόματη. Μπαίνεις στο υπνοδωμάτιο, πετάς το παντελόνι και βάζεις την φόρμα σου. Την γκρι παρακαλώ !!!!
Κανένα 50 shades of grey. Μία απόχρωση. Γκρι ανοιχτό, απόλυτο, καθαρό, ευκολοσυνδύαστο. Ούτε ανθρακί, ούτε γκρι σκούρο, ούτε γκριζωπό. Το γκρι που είχε η πρώτη φόρμα που λάσπωνες παίζοντας μπάλα πιτσιρικάς στον κήπο του σπιτιού σου, το γκρι που είχε η φόρμα που κάλυπτε στο Γυμνάσιο τα πρώτα σου Air Max, το γκρι που είχε η φόρμα που δανειζόταν η γκόμενα σου για να κυκλοφορήσει στο σπίτι πατώντας τα μπατζάκια.



Ανιδιοτελή αγάπη. Αυτό μόνο νιώθω για τις γκρι φόρμες. Για κάθε μία από αυτές που έχεις λιώσει από την χρήση. Για κάθε μία που κρεμάστηκε σε κρεμάστρα στο ντουλάπι σου.  Συνηθισμένη κατάσταση Σαββατοκύριακου 
Εδώ θα σου αναλύσω τους λόγους για τους οποίους είναι ο καλύτερος φίλος του άνδρα. Αφού πρώτα δώσω μερικές προϋποθέσεις για να μπορεί η φόρμα σου να χαρακτηρίζεται ιδανική `````````.
Να είναι γκρι, μην το ξαναπούμε
Να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερη για να σου είναι άνετη
Να είναι χοντρή σε ύφασμα
Να έχει μεγάλες τσέπες στο πλάι
Να είναι αρκετά μακριά για να την πατάς και να φθείρεται λίγο
Στον καναπέ
Εφάπτεται, εφαρμόζει, δεν ξέρω πώς αλλιώς να εξηγήσω αυτή την μαγική ολίσθηση του υλικού της φόρμα σε έναν δερμάτινο ή και υφασμάτινο καναπέ. Καμία τριβή. Καμία δυσκολία στο να απλώνεσαι, να γλιστράς, να μετακινείς το σώμα που έχει πιαστεί στον μαραθώνιο Breaking Bad. Όσο πιο χοντρό είναι το ύφασμα της φόρμας, τόσο πιο άνετα θα κάτσεις. Τόσο πιο βολικά θα χωθείς στον καναπέ.
Στις δουλειές του σπιτιού
Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις δουλειές στο σπίτι με τζιν; Παταγώδης αποτυχία εκτός κι αν τα φοράς φαρδιά σαν ράπερ. Η φόρμα κατ' αρχάς έχει σκουπίσει το σπίτι πριν πιάσεις καν την σκούπα. Δεν την νοιάζει να λερωθεί από τα νερά του σφουγγαρίσματος. Δεν την απασχολεί να ακουμπήσει στον βρώμικο πάγκο όσο προσπαθείς να φτάσεις τα ντουλάπια. Και δεν σε απασχολεί κι εσένα αν θα την λερώσεις ή όχι. Γιατί ξέρεις ότι κάθε πλύσιμο θα της δίνει κι άλλες ζωές. Φθαρμένες ζωές.
Στο αεροπλάνο και το πλοίο
Είσαι απο αυτούς που θες πάντα στο αεροπλάνο να φοράς τζιν για να έχεις κλειδιά, λεφτά εισιτήρια στις τσέπες. Τι douchebag Θεέ μου; Η φόρμα είναι απόλυτος σύμμαχος για να βολευτείς στην αεροπορική θέση Είσαι που δεν είσαι βολικά στον ελάχιστο χώρο που κινείσαι. Γιατί να πιέζονται τα πόδια σου, τα γόνατά σου και τα γεννητικά σου όργανα από ένα στενό παντελόνι;



Στο Pro
Δοκιμασμένα πράγματα. Είναι το ματς στο 85 και πιέζεις. Φτάνεις στο extra time. Και σκοράρεις. Πετάγεσαι να πανηγυρίσεις. Πώς θα πεταχτείς φίλε μου χωρίς την άνεσή σου; Επιστρέφουμε στο 85. Έχεις αγωνία. Έχεις ζεσταθεί. Τι θα σηκώσεις μέχρι τα γόνατα να πάρεις λίγο αέρα; Το τζιν; Άσε που το σωστό PES παίζεται σε ολόκληρο πρωτάθλημα. Αν θες να περάσεις όλο το βράδυ λοιπόν στον καναπέ του κολλητού σου ντυμένος σαν κονιόρδος, είναι δικό σου θέμα.
Στην γυμναστική..Χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω; η safe επιλογή είναι και πάλι αυτή.
Στην βόλτα
Δεν βολτάρεις στο Manhattan  για να φοβάσαι μην σε δει κάποιος και σε κακολογίσει που φοράς φόρμα. Εξάλλου αν δε ντύνεσαι σαν κάγκουρας και ξέρεις πώς να συνδυάζεις το casual sportswear, θα είσαι μια χαρά ωραιότατος με τα αθλητικά σου, τη φόρμα σου και ένα χαλαρό φούτερ μην είσαι από αυτούς που καμιά φορά γελάω με κάτι αθλητικοειδή ντυσίματα που βλέπω σε Γλυφάδα και Κηφισιά !!!!

Στο άραγμα με την γκόμενα

Και φτάνουμε στον επίλογο. Στην επιτομή. Κάτσε εσύ με Τζιν μαζί της στον καναπέ να δείτε ταινία με ένα τζιν να σε πιέζει ασφυκτικά. Βρες εσύ που θα σκουπίσεις στα γρήγορα το χέρι από τα ποπ κορν πριν αρχίσεις να την χαϊδεύεις στον λαιμό. Κάτσε εσύ να ξεκουμπώνεις κουμπιά στο τζιν όταν ανάψουν τα πράγματα. Τσουπ κατέβηκε η τίμια φόρμα. Και μην μου πεις ότι είναι ευχάριστη η αίσθηση όταν αρχίζει η όλη ιστορία το να είσαι καταπεσμένος μέσα σε ένα παντελόνι από το να κινείσαι χαλαρός μέσα σε μια φόρμα. Να τα λέμε κι αυτά.
Αφιερωμένο στους Άντρες !!!!
Που μένουν πιστοί για πάντα μόνο σε μια γκρι φόρμα !!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured