ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλή Πρωτομαγιά! Καλό μήνα!


Φεύγω για Πάσχα
Θα απουσιάζω εκτός Αθηνών μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη.
Δεν εύχομαι Καλό Πάσχα ακόμα, θα πάρω το λαπΙ-τοπΙ  μαζί, και θα κλέβω net απο τον αδελφό μου για τζούρες στο blog μου..και να τα λέμε..δεν μπορώ χωρίς εσάς.....Ναι, έχω σχέση εξάρτησης  από την τεχνολογία και εσάς χαχαχα !!!
Ο καιρός δεν ξέρω πως θα είναι, όμως το σίγουρο είναι ότι θα χαρούμε το Πάσχα την άνοιξη με τα λουλούδια να έχουν ανθίσει και η πανέμορφη ελληνική φύση να είναι στα πάνω της και με περιμένει !!!!!!
Πρωτομαγιά σήμερα καλό μήνα .Εύχομαι να καταφέρετε να βγείτε και να πιάσετε τον Μάη, Ο μήνας της άνοιξης μπήκε σήμερα...η φύση ανθίζει... ώρα να ''ανθίσουμε'' και εμείς...είναι ώρα για βόλτες- για χαλάρωση- για αισιοδοξία!!!! 
Όλοι γνωρίζουμε ότι γιορτάζουμε σήμερα; την ημέρα εργατικών δικαιωμάτων και ημέρα των εργατών ανά τον κόσμο... Και να μην ξεχνιόμαστε: Η πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου. 
Ελπίζω του χρόνου η Εργατική Πρωτομαγιά να είναι πιο χαρούμενη κι οι εργαζόμενοι να έχουν πάρει πίσω όλα όσα τους στερούν οι ανάξιοι, άσχετοι κι επικίνδυνοι που αποφασίζουν το μέλλον των λαών.
Σήμερα την Πρωτομαγιά Που η φύση όλη γιορτάζει. Εύχομαι όλη σας η ζωή.
 Με Άνοιξη να μοιάζει! 

Καλό Μήνα σε όλες και όλους ..

Ένα ακόμη στεφάνι!!!!!!!! για τους "εργάτες" της σκέψης και της Τέχνης...
















652801jq78punyog.gif  ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured