ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Ωραία δεσποινίς που ακούει στο όνομα εξουσία !!!



Ήρθε …τον φέραμε μας τον φέρανε πάντως είναι γεγονός ότι είναι εδώ !!! Ο σαμαράς θα μας σώσει από το μνημόνιο…ξερει αυτός και η Μερκελ ..Πως θα σε σώσει ρε Έλληνα !!!. Τον κόβεις για αποτελεσματικό; Γιατί; Έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του; Αυτός ούτε ένα αυγό δεν θα χει τηγανίσει -και να προσπάθησε θα έσπασε σίγουρα τον κρόκο, τόσο άχρηστος. Ή μήπως σε πείθει το βλέμμα του; Ο άνθρωπος κοιτάει πάντα κάπου στο βάθος του κήπου όπου είναι μια ωραία δεσποινίς που ακούει στο όνομα εξουσία. Εσένα ούτε να σε χέσει, όχι να σε δει. Σου φαίνεται μήπως σταθερός στις απόψεις του και τον εμπιστεύεσαι; Αυτός μέσα σε ελάχιστους μήνες μας είπε ότι το μνημόνιο είναι απεχθές και στη συνέχεια ότι είναι αναγκαίο. Το πραγματικά απεχθές όμως είναι ότι ελπίζεις σ΄ αυτόν με το άδειο βλέμμα Έλληνα !!!θες να δεις τι ψήφισες !!! πολιτικούς παπατζήδες…. Να Κλαίει ο Λοβέρδου στην ταβά για το δράμα του ΕΣΥ; Χρυσό παιδί και φιλότιμο ο Λοβέρδος. Σκίζει τα ρούχα του ο αρχιαριβίστας Καρατζαφύρερ για το δράμα του νοικοκυραίους, να ένας ευαίσθητος πολιτικός λέει στην κυρά του καταπίνοντας ένα σουβλάκι με τζατζίκι. Βλέπεις το Μιχαλολιάκο να δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή θα εξωπετάξει από την Ελλάδα τους ξένους και ξεχνάει ότι το παιδί του και το παΐδι μου τώρα είναι ξένος σε κάποια άλλη χώρα με Μιχαλολιάκους να το απειλούν............
Και κοιτά που φτάσαμε !!!γέροι με καραμπίνες στις εφορίες, συνάνθρωποι μας να αυτοκτονούν για χρέη , Βόμβες στα γήπεδα και το metro και πολιτοφυλακή της χρυσής αυγής στους δρόμους, και στις λαϊκές να πλακώνουν αλλοδαπούς ο Καρατζαφύρερ στη τηλεόραση να συνιστά σε όλους τους να πάρουν ένα όπλο και να βαράν ανεξέλεγκτα. …βγάζουν και κάποιο ταλαίπωρο αγανακτισμένο τα media να κραυγάζει κάθε τόσο ….αλλά κάποιοι τους έδωσαν ψήφο εξουσίας μόνοι τους δεν βγήκαν !!!.. Όποιος σπέρνει γιαούρτια, στο τέλος τρώει την αγελάδα στο κεφάλι κοινώς όποιος σπέρνει καταιγίδες θερίζει θύελλες …Ελληνεςςςςςςςςςς.
Σταματάω. Γιατί Η πίεσή μου έφτασε 18.8. Σφυγμοί 104. Αποφάσισα να πάω να δουλέψω σερβιτόρα στην Τήνο στον ANEMOΣ. Μόλις τελειώνω τη δουλειά θα βγαίνω και θα κάνω… Ζεν μπροστά στη παραλία!! μέχρι να αδειάσει το μυαλό μου…Τουλάχιστον θα αντικρίζω την απόλυτη ομορφιά και όχι ένα τρελαμένο γέρο με καραμπίνα στην εφορία –και να φοβάμαι ότι είναι ο παππούς μου επειδή του έκοψαν κι άλλο τη σύνταξη !!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured