ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αυτή είναι μια Κυβέρνηση … ΕΠΕ (Εθνικής Περιορισμένης Ευθύνης)



"Να χαιρόμαστε την Δημοκρατία της Ελλάδας του 2013 !
Να Χαιρόμαστε την Ελευθερία του λόγου ! Δημοκρατία θα έχουμε αν θεσπιστούν οι εξής διατάξεις :
α) Να μην μπορούν να εκλέγονται Βουλευτές ή να διορίζονται Υπουργοί όσοι δεν έχουν τουλάχιστον 1.500 ένσημα.

β) Να μην επιτρέπεται να διαγράφονται ή να αποκλείονται από τους συνδυασμούς υποψηφίων οι Βουλευτές που ψηφίζουν κατά συνείδηση.
 γ) Την ηγεσία του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης να διορίζει η εκάστοτε Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφού σ΄αυτήν αναθέτει ο λαός με την ψήφο του τον ΕΛΕΓΧΟ εκείνων που ασκούν την εξουσία.
 Άμα τα δείτε αυτά, ...γράψτε μου ! Αυτό που κατάφεραν είναι το ένα τρίτο να φύγουν ως μετανάστες, ένα τρίτο φτωχοποιημένοι και οι υπόλοιποι βολεμένοι με προνόμια, μικρά και μεγάλα! πίσω στις 10 ετίες του '50 - ΄60!.., αν και πιστεύω ότι δεν έχουμε μάθει τίποτα από το πάθημα μας. Ακόμα κοιτάμε και κατηγορούμε το ξένο δάχτυλο που μας δείχνει τα λάθη μας. Φαίνεται ότι έχουμε αρκετά να πάθουμε μέχρι να καταλάβουμε ότι εμείς και οι ηγέτες που ψηφίσαμε τόσα χρόνια μας κατάντησαν έτσι. Στην κατευθυνόμενη τύφλα μας ακόμα αφήνουμε την πολιτική ελίτ και τους σπόνσορες της να την γλιτώσουν με το να θυσιάζουμε την ζωή μας και το μέλλον τους για να μην χάσουν αυτοί τίποτα...μάλλον είμαστε άξιοι για τα χειρότερα που θα έλθουν απότομα και τραγικά ..και  έχω να πω !! όσο και εάν ευελπιστώ, δεν βλέπω να φέρνουν την Άνοιξη, ας όψονται οι παπαγάλοι στα πληρωμένα media, και η κακομοιριστικη νοοτροπία,του να δούμε μήπως την γλιτώσουμε εμείς προσωπικά με κάποια κομπινιτσα της τελευταίας στιγμής . Αμ δέ !                       ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured