ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!



Αποκλείεται να ξέρεις από τις πρώτες φορές που βγαίνεις με κάποιον που μόλις γνώρισες ούτε το πώς είναι εκείνος σαν προσωπικότητά, ούτε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας. Αλλά (!) πριν βιαστείς να καταλήξεις θριαμβευτικά στο συμπέρασμα ότι βρήκες τον τέλειο άντρα, κοίτα λίγο πιο προσεκτικά ! Υπάρχουν πάντα, έστω και μικρά, σημάδια στη......συμπεριφορά κάποιου που « δεν ταιριάζετε σου λένε»!

Πώς φέρεται στη μαμά του;
Το πώς φέρεται και πώς μιλάει για τη μαμά του ένας άντρας είναι απλώς Ο δείκτης των πιο χοντρών προβλημάτων που μπορεί να έχει : από το να είναι μαμάκιας μέχρι το να είναι εντελώς μισογύνης! Για τα αγόρια η σχέση που έχουν με τη μαμά τους συχνά αντανακλά το πώς συνδέονται γενικά με τις γυναίκες.

Πώς φέρεται στους ανθρώπους γύρω του ;
Όταν λέμε στους ανθρώπους γύρω του, εννοούμε τους φίλους του, τους συνεργάτες του ή ακόμα και τους άγνωστους με τους οποίους έρχεται σε επαφή όπως μια σερβιτόρα ή ο περιπτεράς . Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά σε αυτές τις συμπεριφορές μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πόσο ευγενικός είναι και πόσο καλούς τρόπους έχει ένας άνθρωπος. Αν δεν έχει καλή συμπεριφορά σε αυτούς, σε λίγο δεν θα έχει ούτε απέναντι σε σένα !

Είναι συνεπής ;

Παίρνει τηλέφωνο όταν λέει ότι θα σε πάρει ; Εμφανίζεται την ώρα που έχει πει ότι θα εμφανιστεί; Είναι πολύ σημαντικό να είναι συνεπής γιατί είναι αυτό το χαρακτηριστικό που μέσα στο χρόνο θα τον κάνει αξιόπιστο στα μάτια σου, θα σε κάνει να τον εμπιστευτείς και να έρθεις πιο κοντά του τελικά .

Σε ρωτάει ή κάνει ανακοινώσεις ;
Ενώ αρχικά μπορεί να σου αρέσει και να βρίσκεις πολύ γοητευτικό το να ασχολείται εκείνος με όλα, να τα κανονίζει και απλώς να σου ανακοινώνει πού και πότε θα βρεθείτε ή ακόμα να έχει και μια πρόταση για το τι θα του άρεσε να φορέσεις, μπορεί να μπλέξεις ! Αυτός που φαίνεται τώρα ένας αποφασιστικός άντρας που σε φροντίζει πολύ μπορεί μέρα με τη μέρα να μεταμορφωθεί σε ένα τέρας ελέγχου . Βεβαιώσου ότι «παίζετε» ισότιμα και σε ρωτάει χωρίς να κάνει συνεχώς ανακοινώσεις που εσύ πρέπει να ακολουθήσεις .

Μιλάει πολύ;
Μπορεί να νομίζεις ότι βρήκες τον ιδανικό άντρα, το μόνο αρσενικό που είναι πρόθυμο να μιλήσει και να επικοινωνήσει μαζί σου ! Ναι, αλλά για ποιο πράγμα μιλάει ; Μήπως για τον εαυτό του ; Όταν μιλάς εσύ είναι το ίδιο πρόθυμος να ακούσει ; Σε αφήνει να μιλήσεις;

Κάνετε συνεχώς τα ίδια;
Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να κολλάνε σε διάφορες συνήθειες τους : το ίδιο εστιατόριο, το ίδιο καφέ …Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, αλλά αν δεν είναι πρόθυμος να δοκιμάσει κάτι καινούργιο που προτείνεις, μήπως αυτό περάσει σε όλη η σχέση και απλώς σκυλοβαρεθείτε;

Σε μειώνει;
Μήπως σε μειώνει ή σε υποτιμά κάθε φορά που έχετε μια διαφωνία; Όλοι οι σύμβουλοι σχέσεων θεωρούν ότι το πώς διαφωνεί ένα ζευγάρι είναι καθοριστικό τόσο για την ποιότητα της σχέσης όσο και για τη διάρκεια της!

Όπως καταλαβαίνεις, αγαπημένη μου, μπορείς να τσεκάρεις από την αρχή μερικά πράγματα ώστε να είσαι κάπως προετοιμασμένη καλού κακού …. Δώσε κάποια προσοχή σε αυτά, λοιπόν, μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις και βασικά μην ελπίζεις ότι ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το χρόνο σου και να επενδύσεις σε κάποιον που εξ αρχής σου εκπέμπει σήματα ότι δεν σου ταιριάζει!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured