ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αίγυπτος: Πραξικόπημα !!!


Ενωμένοι, αποφασισμένοι, μαχητικοί ανέτρεψαν τους ηγέτες που τους υποτιμούσαν στέλνοντάς το μήνυμα ότι όποιος ηγέτης έρχεται στην εξουσία και ΔΕΝ υπηρετεί την πλειοψηφία του λαού έχοντάς τον ευχαριστημένο θα έχει την ίδια τύχη -ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. Με την γκρίνια, τις απεργειούλες και κάτι κατσαρολικά να χτυπούν στις πλατείες και στις πορείες ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΥΒΕΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥΣ.
Παντως...από δω το πήγαν, από κει το πήγαν...τελικά οι Αμερικανοί φίλοι μας, κατάφεραν να φέρουν τους δικούς τους στην εξουσία...Οι Αιγύπτιοι είναι αποφασισμένοι για όλα γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν ,αντίθετα οι Έλληνες έχουν τις καταθέσεις τους ,τα 250δις , έχουν τα παιδιά τους στο δημόσιο να πίνουν φραπεδια,ξέρουν ότι ο Σαμαράς αγωνίζεται για να μας κλέβει χωρίς να φαίνεται...και το χειρότερο είναι ότι όλοι ξέρουμε ...Το Ελληνικό σενάριο που είναι το εξής :
Περικοπές κάθε τρεις μήνες. Τίποτα ...
Φόροι κάθε τρεις μήνες. Σιωπή ...
Αποκρατικοποιήσεις. Κανένας ενδιαφερόμενος ...
Κατασχέσεις. Μπαίνουμε μέσα με αντικλείδι, αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τα κατεσχεμένα...
Μια μέρα θα μείνουν στην Ελλάδα μόνοι τους οι τροικανοι και οι υπουργοί
Οι Έλληνες θα έχουν πάρει τα κουβαδακια τους και θα έχουν πάει σε σε άλλες παραλίες !!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured